Şimdi Ara

SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
20.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam neden rapid mod onermiyorsunuz? Achi mod aktif ve sata 3 olduğu yazıyor magcian programında. Intel kontrolcu olup olmadığını nasıl anlarım? Laptop asus s46cb model intel i3 işlemci var. Anakart asusun k56 olması lazım. @donanımcı123

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benim samsung 850 evo 256 gb test sonuçları nasıl arkadaşlar?

SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI
  • Değerler nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

Buda benim samsung 850 evo 256 gb test sonuçları nasıl arkadaşlar?

4K değerleri neden çok düşük?
  • quote:

kaç olmalı 4k değerleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

kaç olmalı 4k değerleri?

Bilemiyorum kaç olması gerektiğini, neden sıralı veya 512K ya kıyasla o kadar düşük olduğunu kastetmiştim.
  • Konu sahibinin sorunu tam olarak ne ben anlayamadım. Yazma hızının düşük olması mı? 520 MB yerine 400 mb yazma hızı alıyorsanız ben normal karşılarım. Bana göre pratikte yazma hızları her zaman yazılandan biraz daha düşük olur. HDD ve SSD'lerde hiçbir zaman teorik verilere bakmayın derim. Yani gidip de 250 mb yazma hızınız varsa tabi ki bu kadarı anormal düşüklüktür ama çok ciddi fark yoksa takılmayın normaldir derim ben. Daha bunun Sata Express'i var, mSATA'sı var... sözde teorik olarak saniyede GB'larla kopyalama yapıyorduk şimdi. Ama hepsi kağıt üzerinde daha sadece

Bir de yanlışım varsa düzeltin ama şu anki zamanda SSD'lerin HDD'lere göre çok hassas olduklarını düşünüyorum bu yüzden de SSD'lerin depolama amaçlı kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sağlıklı değil bence, kırılgan ürünler zaten ömürleri HDD'ler gibi değil, çok kısa. 250 GB'tan fazlasını almak yerine fazla gelen parayla bir işlemciye, ekran kartına yatırım yapılabilir (üzerine koyarak). Yani daha faydalı olur. 7200rpm 1 TB hdd her türlü iş görür depolamada.

• Farklı bir programla yaptığım test sonuçları... Değerlerde bir sorun var mı?
  • Hicbir sorun yok. Gayet stabil..

• CrystalDiskMark4_0_1 test yaptım sonuçlar değişti nasıl?

diğer test sonuçları düşük 4k değerleri anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 2 Mayıs 2015; 0:27:00 >

• bende de yeni aldığım 850 evo 500 gb olanı var sizce bu değerler iyimi

SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4335BCD -- 2 Mayıs 2015; 1:52:23 >

• Slm arkadaşlar bende samsung evo 850 120 gb var bu total bytes 0.71 olmuş durduk yere bu bir sorunmuyor suan 71 gb mi yazılmış

•  SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI
  • Arkadaşlar ciddi bir performans sorunum var. Windows 8.1 e otomatik yeni geçtim. Oyundaki fps düşüklüğünden bi sorun olduğunu anladım. Bilgisayar şuan her açıdan yavaş çalışıyor, hdd den bile yavaş çalışıyor. Sayfaların açılması yazı yazarken bile kasmaya başladı saçma sapan. IOPS değerlerinde aşırı bir fark var. Sebebi ne olabilir ? Aşağıda fotoğraflar var. İlk taktığım zamanki performans ile son yaptığımıda karşılaştırdım.

SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI SAMSUNG 850 EVO İNCELEME VE TEST SONUÇLARI

• Herkese merhaba,

Birkaç gün önce Samsung EVO 850 250gb SSD aldım. Laptopa takmak istediğimde bir aparatla laptopa sabitlenmesi gerektiğini gördüm ama paket içeriğinden böyle bir şey çıkmadı. Ben de işletim sistemini SSD'ye kurabilmek için HDD'yi çıkardım ve o aparatı kullanarak SSD'yi laptopa bağladım. Şu anda HDD'yi laptopa sabitleyemediğim için takmadım. Size sorum o aparatı nerden bulabilirim ve her şeyden önemlisi nasıl adlandırılır? 2.5" ssd yuvası, 2.5" ssd adaptörü, 2.5" ssd tepsisi, ...

Resimleri aşağıya yüklüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bende 850 evo 120 gblık modelini aldım bimeksten. sistem güncel değil. sata 2 ile kullanacağım test sonuçları ise 225mb okuma 222mb yazma hızına ulaştı gerçekten samsung ssdde çoğu firmadan öne geçmiş durumda. daha önceden 3 farklı marka model ssd kullandım ama samsung bu işi çözmüş
  • Merhaba arkadaşlar vatandan samsung ssd 120gb 850 evo aldım daha takmadım takarken nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım bende 500gb hdd var. Windows 7 yi ssd ye kurmayı düşünüyorum ??
  • ikinci el ilanlarindan bir firmanin x250 gb evo samsung ilanini gördüm yaklasik 170 dolar fiyati ve siparis verdim ertesi gün 2 tane 850 pro geldi hic acilmamis, bazen sansli olmak lazim , sizlerle bunu paylasmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 17 Temmuz 2015; 10:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

ikinci el ilanlarindan bir firmanin x250 gb evo samsung ilanini gördüm yaklasik 170 dolar fiyati ve siparis verdim ertesi gün 2 tane 850 pro geldi hic acilmamis, bazen sansli olmak lazim , sizlerle bunu paylasmak istedim

Hayırlı olsun, fakat bunlar EVO değiller, yanılmıyorsam bir önceki nesil bunlar , bazı özellikleri mesela Rapid mode gibi , kullanamayacaksın sanırım.

• Bende arkadaşlar bende dün EVO 850 aldım.
    Benchmark test değerlerim sizce iyi mi?

Sormak istediğim bir şey daha var kutu içeriğinden 3.5'' yapan zımbırtı çıkmıyor ya onu nereden temin edebiliriz?
    Birde Magician programında OS Optimizasyon'u advanced ayarında mı olacak?

[imagehttp://i.imgur.com/0VN8Bvp.png][/simage]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.