Şimdi Ara

SAMSUNG 850 EVO VS 850 PRO (GÜNCEL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR SSD ALICAĞIM HALA KARAR VEREMEDIM 850 PRO YADA EVO KONUSUNDA

ÜRÜNÜ YURTDIŞINDAN ALICAĞIM VE EVO OLAN 100 DOLAR PRO İSE 140 DOLAR 256 GB LIK MODELLER İÇİN . BÜTÇE KONUSUNDA ÇOK SIKINTIM YOK

AMA PRO ACABA BANA ÇOK MU FAZLA GELİR ONA GEREK YOK MU DİYE DÜŞÜNÜYORUM YADA ALMIŞKEN DAHA İYİSİ Mİ DİYE AKLIMDA .

BİLGİSAYARDA YAPTIGIM ÖZEL BİRŞEY YOK SADECE OYUN VE GÜNDELİK İŞLER FILM,DIZI VS.

SİZCE HANGISINI TERCIH ETMELIYIM PRO GEREKSIZMI OLUR YAPTIGIM ISLER ICIN EVO YETERLI MIDIR. YOKSA ALMIŞKEN PRO MU ALMALIYIM UZUN VADELİ DÜŞÜNÜRSEK?

TEŞEKKÜRLER

• Benim bildigim kadariyla ydisinda pro modellerin daha uzun garantileri var yani buradan daha kaliteli materyal kullandiklarini tahmin edebiliriz. ama herhalde aralarinda cok fark yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldan beri evo kullanıyorum ve hiç sorun taşamadım, performansdan memnunum
  • Up

• pro almanız çünki garanti olarak pro ya daha çok garanti veriliyor almışken bir kere alın uzun süre kullanın 840 pro kullanıyorum evo da alabilirdim bu bütçeye bağlı ama aralarından farklar muhakkak vardır
  • Senin isini evo fazlasıyla gorur kardes ama oyunlar icin gereken depolama alanı ihtiyacı giderek buyuyor, sana tavsiyem vatan da su an 500 gb de kampanya var, yanına micro sd de veriyor. Almısken en az 5 senelik seni goturecek bir cihaz almıs olursun. Yurtdısından posta ile geilrse vergi cıkıyor sanırm belli bir miktarın ustune ama yanında getireceksen yurtdısı kesin daha avantajlı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evo ile Pro arasında fiyat farkı ve proya daha uzun ömür ve garanti biçiyorlar değer diyosan pro alabilirsin yoksa Evo da işini görür tabi
  • foreveros kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bir haftadır ben de araştırıyorum evo ile pro arasında gidip geliyorum halen. Kliksa da şu an pro kargo dahil 449 evo ise 339 tl (256-250gb) halen kararsızım
  • bende bugün almak istiyorum evo 339 lira kliksa vatanda 398 lira eylülde yunanistana gitme ihitmali var orada fiyatlar nasıldır onuda merak ediyorum kargo bekleme stok konusu bilmemneyşle uğraşmayıp direk vatanamı gitsem ne yapsam diyorum 60 lriada az fiyat farkı değil şimdi onuda düşünüyorum öff
  • Arkadaşlar ben amazondan sipariş verdim SAMSUNG 850 PRO 256 GB bakıcaz bakalım geldiğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveros -- 26 Temmuz 2015; 18:54:21 >
  • Ben az önce aldım vatandan 850evo 250gb

• bende 850 serisinden --- hem 500 gb evo var hemde 512 gb pro var raid0 yaptim kullaniyorum call of duft gibi oyunlarda load süreleri cok cabuk geciyor, performansda bir fark göremedim lakin uzun vadede pro daha avantajli
  • Bütçeniz uygunsa PRO tercih edilebilir. PRO daha uzun ömürlü ve garanti süresi daha fazla.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dün pro sipariş ettim kliksa dan bugün kargoya verilmiş. Siz neden vatandan daha pahalıya satın aldınız ki ? Bekleyeceğiniz en fazla 2 gündü. Neyse hayırlı olsun , umarım memnun kalırsınız.Bu arada bugün itibariyle kliksa fiyatları yükseltmiş. kargo dahil pro 499 evo 369 olmuş.
    TL olarak kaç liraya geldi ? Birde geldiğinde süreç ile alakalı bizleri aydınlatırsanız sevinirm.
  • morgece M kullanıcısına yanıt
    ya bozduluğu zaman kargoyla bilmemneyle uğraşmak istemedim birde stoklarında yoktur falandır filandır paramı kilitleyemem oraya netten mümkün olduğunca elektronik birşey almamaya çalışıyorum azıcık fazla para veririm kafam rahat eder seninde hayırlı olsun yalnız sıfırdan windows kurarken ahci modu biostan açmayı unutma ya da yedekten yukleyecveksen youtubeda herifin biri bir video paylaşmış ahci modu nasıl açabileceğin hakkında onu izleyip öyle yap ben ancak öyle açabildim ondan evvel baya bir uğraştım açmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 27 Temmuz 2015; 20:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgece

TL olarak kaç liraya geldi ? Birde geldiğinde süreç ile alakalı bizleri aydınlatırsanız sevinirm.

Amazonda Tax sız fiyata 130 dolar vergiyle 200 dolara yakin oldu . Turkiyedekinden hic bir fark yok fiyat konusunda gordugunuz gibi tr daha uygun hatta vergi cok attirdi nedense gelince paylasirim mutlaka

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan kurucam.Çıkan hdd yi de optik sürücü yerine takıcam.Ahci modu aklımda :)
    Evet dediğiniz gibi daha pahalıya bile gelmiş.İthal bilişim ürünlerine gelecek son vergilerle dahada artar heralde fiyatı.Uygun zaman da aldık gibi.Bekleyip görücez :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.