Şimdi Ara

SAMSUNG 860 EVO 250GB FİYAT: 237,61 TL (TR DİP FİYAT) + Bonus Karta En Az 10TL Bonusla 227.61 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
6.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat artmis kuponla almistik firma camura yatti .yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben az önce sipariş verdim 248₺’dan siparişim onaylandı ama kargoya verir mi bilemiyorum

• Amazon bile 237 ye satamıyor küçük esnaf nasıl satsın. Sanırım indirim koduyla alınca, adamın üründen yapacağı tüm kar koda gidiyor. O yüzden mecbur iptal ediyor. N11 uyuzu kesin esnafa yüklüyordur bu indirim kodlarının maliyetini.

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Satıcı bu durumu bilmesine rağmen aynı fiyattan satmazsa sorun ortadan kalkar. Diğerleri gibi 300 bandından satsın o zaman iptal etmek zorunda kalmaz ama hala iptal ettiği fiyattan satıyor

• SAMSUNG 860 EVO 250GB FİYAT: 237,61 TL (TR DİP FİYAT) + Bonus Karta En Az 10TL Bonusla 227.61

SAMSUNG 860 EVO 250GB FİYAT: 237,61 TL (TR DİP FİYAT) + Bonus Karta En Az 10TL Bonusla 227.61 SAMSUNG 860 EVO 250GB FİYAT: 237,61 TL (TR DİP FİYAT) + Bonus Karta En Az 10TL Bonusla 227.61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganus -- 5 Şubat 2019; 16:44:47 >

• Benimkide onaylandı umarım kargolanır indirimlerle ve bonusla 238tl'ye geliyor.
  • Tam gerizekalı bunlar ya şimdi mh ile görüşme gerçekleştirdim.Hesabımı da askıya almışlar sebep ne diyorum bana toplu alım gözükyor diyor.Diyorum ki 1 adet sipariş nasıl toplu alım oluyor başka hesbınız var mı diyor yok diyorum sistemsel yapılan bir işlem bilemiyorum diyor.Hesabınızı aktif etmek için işlem gerçekleştireyim mi dedi işlem yap ama eskisi gibi aktif olarak kullanabileceğimi sanmıyorum diyip kapattım telefonu.
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    Benimki az önce kargolandı neye göre iptal neye göre kargo anlayamadım

• Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    www.sikayetvar.com
    Samsung Pişmanlıktır!
    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-pismanliktir-2

• Dostum merhaba. Konu için eline sağlık. Ben adata aldım . Halada aynı fiyattan satıyor alıcı . Okul kodu ile 180 civarına geliyor. Üründe çok iyi bence hatta samsungtanda iyi. Bilgi vereyim dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Dostum merhaba. Konu için eline sağlık. Ben adata aldım . Halada aynı fiyattan satıyor alıcı . Okul kodu ile 180 civarına geliyor. Üründe çok iyi bence hatta samsungtanda iyi. Bilgi vereyim dedim.
    adata samsungdan iyi değil. bu işin standartları var, sencesi bencesi olan şeyler değil. "bence vestel tv samsung tv den iyi" deyince olmuyor ne yazık ki, keşke olsa. fiyattan belli oluyor zaten hangisi kaliteli

gelen üründe samsung garanti belgesi varsa, her şekil garanti kapsamında destek alınır. samsung türkiye vermese, samsung'un kendisiyle iletişime geçilir, samsung türkiye'ye fırça attırılır. yıl 2019, ingilizcesi olmayana insan gözüyle bakılmıyor artık. devir değişti bu işler kolaylaştı.
  • N11 altyapısı yetersiz olduğu için siparişlerde sıkıntı olabiliyor. Dün gece ilk kez almak istediğim halde "Bu üründe satın alma limitine ulaştınız" gibi bir hata verip ödemeyi engelledi. Neyse ki birkaç deneme sonunda alabildim ve bugün kargoya verilmiş. Ürüne bakacak olursak, SATA3 sınırı nedeniyle daha hızlısı olmuyor zaten. 5 yıl garanti ve 150 TB yazma ömrü ile Samsung, diğer ürünler ile arasındaki fiyat farkını hak ediyor. Ayrıca konuyla haberdar eden ve yardımını esirgemeyen @Y!Ğ!DO arkadaşımıza da teşekkürler.
  • kuponlar uçmuş, yoksa ben de patlacaktım bir tane :/ Mekanik diski tamamen kenara ayıracaktım, nasip değilmiş.
  • Vatan da sabah 6 ya kadar sepette yüzde 8 indirimle 250 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-860-evo-sata-3-0-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html

EDİT:

yukko.com
    WD 2.5 Blue 3D Nand Sata 3.0 Ssd Disk 500GB WDS500G2B0A
    https://www.yukko.com/wd-25-blue-3d-nand-sata-30-ssd-disk-v-50091467?pid=10098778
    - 476 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 5 Şubat 2019; 23:40:55 >

• Arkadaşlar merhaba, AsusK53SD laptobum var. 2012 model i5 2. Nesil aşırı yavaşladı surekli formaf atmak zorunda kaiyorum ssd ile cozulebilecegini duymuştum. Bunlar benim bilgisayarıma olur mu? Teşekkür ederim.

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    Elbette olur hocam. Sata bağlantısı üzerinden çalışan mekanik yada ssd disklerin tamamı sisteminde çalışır sorunsuzca. Hatta Ssd kullanman sana çığır açtıracak deyim yerindeyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alsak kargo yaparlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: citiraga

Elbette olur hocam. Sata bağlantısı üzerinden çalışan mekanik yada ssd disklerin tamamı sisteminde çalışır sorunsuzca. Hatta Ssd kullanman sana çığır açtıracak deyim yerindeyse
    bu konuda bahsedilen 2.5" ssd ler laptoplara oluyor mu şimdi ben anlamadım?
  • kaganus K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hmm sanırım hdd yi çıkarıp bunu takmak gerekiyor, ek olarak olmuyor büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.