Şimdi Ara

Samsung 870 evo mu Sandisk ultra 3d mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce sandisk ultra 3d ssd siparişi geçtim fakat pek çok kişinin internette 870 evo ssd modelini tavsiye ettiğini gördüm o yüzden siparişimi iptal edip samsung evo 870 1tb ssd alma düşüncem var.

Bu iki model arasından hangisini önerirsiniz?

Edit: Sandisk'in ssd plus modelleri sebebiyle insanlar bu markaya önyargılı yaklaşıyorlar. Ultra 3d model ssdler için olumsuz bir yorum duymadım.

amazon
    SanDisk SDSSDH3-1T00-G25 1TB Ultra 3D NAND Sabit SSD, SATA-3, 2.5/7mm, 560 MB/sn'e kadar
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B071KGRXRG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 20 Aralık 2022; 15:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle 870 evo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

Siparişi iptal edip samsung 870 evo sipariş ettim satıcıyı amazon seçtim cevabınız için teşekkürler.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Masaustu uygulamasini indirmeyi unutmayin gule gule kullanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandisk 3d

• 870 evo doğru tercih.

• San diskin ultra modeli kötü değil iyi bir model , san diskte plus modeli kötüdür, zayıftır ucuz çipset olduğu için. Ama samsung 870 evo ve san disk ultra olarak sorulduğu için tercihiniz samsung olsun.

Ayrıca crucial mx 500 ve kingston kc serileri de kalitelidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Sandisk ultra 3d siparişi verdim dün gece 1600'e. Samsung 870 evo da ayni fiyattı nerdeyse ama piyasada kingston ile samsung'un sahtesi çok varmış. O yuzden Samsung'a güvenemedim.

• Sandisk ultra 3d kullandım 2 seneye yakın herhangi bir ısınma sorun yaşamadım. Sağlık değerlerinde herhangi bir sorun olmamıştı. Sandisk ssd plus harici 3d ve extreme pro modelleri alınabilir.

• Oh Long Johnson kullanıcısına yanıt

Satıcı olarak amazon ve hepsiburadayı seçerseniz sahte ürün gelme ihtimali ortadan kalkar.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt

Onlar da pahalı oluyor hocam. Bütçemi aştı. O yuzden hic kingston ile samsunga bulasmadim. Amazon'dan zamanında 500 gb 870 evo almıştım orijinal gelmişti o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 25 Aralık 2022; 1:26:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.