Şimdi Ara

Samsung 9 series hakkında bilgisi olan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma takılan ve de sureklı zihnimi kurcalayan birşey var. Adamlar çok güzel ultrabook yapmışlar. Bence air'in tartışılmaz tek rakibi. Neyse geçelim bunları da ben bundan bir tane almak istiyorum da sizce alınca ben bu cihazda pes 2012 oynayabilir miyim ? (Oyun oynarken ve ya normal kullanımımda tv'ye bağlayabilir miyim ?)

Sizce code blocks, visual studio, fireworks, MS SQL Server, Dreamweaver, Photoshop ve Flash gibi programları bir arada kullanabilir myim ?

Bu arada: SAMSUNG NP900X3A'dan bahsediyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler ve herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gray_ -- 13 Kasım 2011; 16:27:36 >

• sen diğer topikte yazdıydın sipariş veren arkadaşa gerçekten tasarım özellik olarak güzel bu leptop ofis için ideal dediğin web tasarımı programlarını aynı anda açabilir işlemcisi güçlü hdmi slotu mevcut tv bağlantısı yapabilirsin.arkadaşıma geçen pes 2012 aldım oyunu kurdum sistem gereksinimlerinde intel hd 3000 serisi ekran kartına kadar estek veriyor bu pc dede bu karttan mevcut oynatabilir bilir birde sabit disk sistemi ssd olduğu içinde performanslı olacaktır. arkadaşımda dahili kartlı hp vardı pes' i zorlamadan tv ye bağlayıp oynuyorlardı konsollarla. demek istediğim dahili kartın oynatabildiği bir oyun sistem gereksinimi düşük.teknik detayları buradan inceleyebilirsinhttp://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP900X3A-A01TR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Kasım 2011; 19:57:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.