Şimdi Ara

Samsung 940Bw Dvi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Samsung 940 BW Kullanıyorum 1 sene felan oldu ben kaç makinada denediysem DVi girişini kullanamadım.Daha Doğrusu Kullandım Fakat bir sonuç alamadım.VGa'de Normalde 1440-900 görüntü gösteriyor.Dvi Geçince 1280-800 1280-1024 felan gösteriyor 1440 kullanamıyorum..Sizce Sorun Nedendir Yani Dvi daha kaliteli diyorlar. şuan kullandıgım ekran kartı Ati Eax-550 cevaplarınızı bekliyorum Şimdiden Teşekkürler

• nvidia panelden özel çözünürlük yaratman lazım 1440x900 için, atide de benzeri bi panel olsa gerek. bu arada umarım işletim sistemin vista değildir, naptıysam beceremedim o çözünürlüğü vistada, zaten oyunlarda ram de yetmiyordu ben de xp me geri döndüm
  • xp işletim sistemi atide nasıl yapabilirim bu işlemi anlatıcak varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnSoNiQ

Selam arkadaşlar Samsung 940 BW Kullanıyorum 1 sene felan oldu ben kaç makinada denediysem DVi girişini kullanamadım.Daha Doğrusu Kullandım Fakat bir sonuç alamadım.VGa'de Normalde 1440-900 görüntü gösteriyor.Dvi Geçince 1280-800 1280-1024 felan gösteriyor 1440 kullanamıyorum..Sizce Sorun Nedendir Yani Dvi daha kaliteli diyorlar. şuan kullandıgım ekran kartı Ati Eax-550 cevaplarınızı bekliyorum Şimdiden Teşekkürler

Merhaba Çözüm aslında basit, monitörünü Windows XP yada Vistaya tak kullan olarak tanımladığın için Digital Girişten 1440*900 desteklemiyor.

Samsung 940BW ile birlikte bir Driver Cd'si veriliyor. Syncmaster diye yazıyor O cd'yi takıp Monitörünü güncellersen problemin hallolacaktır. Yoksa eğer elinde sitesinden rahatlıkla ulaşabilirsin.

+ olarak DVI daha kaliteli elbette lakin 21" üzeri monitörlerde bu fark gözle görülebilir duruma geliyor daha aşağısı için bir fark görülebileceğini sanmıyorum unutmadan WideScreen lardan bahsediyorum Kare olan monitörlerde bu farklı olabilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.