Bildirim
SAMSUNG 957 MB CRT monitör
Porsima 1083 Kare Prizma Döner Standlı Döner Kapaklı 12'li Cam Baharatlık-Düzenleyici Organizer-Antrasit : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D1RG3PQH
30 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biLdiğim kadarıyLa bazı monitörLere USB çokLayıcı entegre edecekLErdi. sanırım öyLe bi$ey oLması Lazım... o kabLoyu makinaya takıyorsun, USB aygıtLarınıda monitöre... bu da öyLe oLmaLı sanırım. ama tam emin değiLim. koLay geLsin... -
Bilgisayara tak birde. bizde öğrenelim selamlar -
mauscreen diye bir programı var onunla çok rahat bir şekilde monitörün tüm ayarlarını mouse kullanarak rahat bir şekilde yapıyorsun. başka bir işe yarıyor mu bilemem. -
PC deki USB girişine taktım ama ne farkettiğini anlayamadım.
fikirlerinize teşekkür. -
monitörün üzerindeki tuşları kullanmadan mous ile tüm ekran ayarlarını yapmanızı sağlıyor o usb kablosu.. ben şahsen kullanmıyorum şu an, kablo takılı değil bilgisayara -
Bende kullanmıyorum ekranın üstündeki düğmelerden yapıyorum tüm ayarları.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopu monitör olarak kullanma
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- sink to receive asynchronous nedir
- pc den gelen sinyal yok ne demek
- ekran kartı resetleme
- bağlantı sıfırlandı hatası
- telefon şarj olmuyor
- laptop menteşe tamiri
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X