Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung 960 Evo 500 gb ve ek ürünleri paket olarak satıyorum. [SATILDI] Satın Al 21 Temmuz 2021 21:53 1 1 Samsung 960 Evo 500 gb ve ek ürünleri paket olarak satıyorum. [SATILDI] Samsung 960 EVO 500gb m2 nvme ssd. 200 TBW ömrünün sadece 47 tb'ı kullanılmıştır. Garantisi bitmiş olup ön kağıdı soğutucu takma amacıyla çıkarılmıştır. Soğutucu anakarta aittir gönderilmeyecektir. Fakat soğutucusuzda gayet sorunsuzdur. Bu serinin ömrü TBW'sinden çok daha uzundur. Kullanım boyunca hiç sorun çıkarmadı.Asus silent hd5450 1gb ekran kartı. UEFI sistemlerle sorunsuz uyuma sahip bios'a sahiptir. Kullanım boyunca hiçbir sorun çıkarmadı.Cooler Master 3 RGB 1 Standart 12 cm fan + kontrolcüsü. ( resete bağlayarak renk değişimi yapabiliyorsunuz. RGB fanlar tamamen ışıklıdır. Çevresi v.s. değil. ) Bunlarda sorunsuzdur. Ayrıca satın alınmış elektrik girişi çoklayıcı ile göndereceğim. Sony Cybershot DSC W380 kamera. 8gb orjinal sony memory stick ile birlikte yollayacağım. Sadece veri bağlantı kablosu yok. Ancak içindeki hafıza kartı kolayca çıkarılıp usb kart okuyucu ile gayet kolay şekilde veri transferi yapılıyor. USB kart okuyucuda göndereceğim. Sorunsuzdur.Ürünlerin 2nci el dip fiyatlarını araştırıp toplarsanız bu fiyata ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Alana hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hyperx Pulse Dart Wireless Power Color Red Devil 6600 xt Radeon RX 5700 MECH GP OC 2 Adet 8TB WD ULTRASTAR HC320 ENTERPRISE HDD
Forum Dışından satıldı arkadaşlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hyperx Pulse Dart Wireless Power Color Red Devil 6600 xt Radeon RX 5700 MECH GP OC 2 Adet 8TB WD ULTRASTAR HC320 ENTERPRISE HDD