arkadaşlar baslıktakı urune sahıbım urun durduk yere bozuldu ve boot etmemeye basladı pc ve bende garantıye gondermeye karar verdım fakat urun hedıye geldıgı ıcın faturası mevcut degıl fakat urunum 2018 de de alındı hatta urununde uzerınde 2018.03 yazıyor yanı urun 2018 de uretılmıs ve bu urunlere samsung 3 sene garantı verdıgını ıdda edıyor destek ekıbını aradıgımda urunu aldıgınız yere gonderın bıze gondermeyın gıbısınden bır gerı donus aldım hedıye eden kısıde ınternetten almıs ve 1 sene oldu alalı zaten bu ıslerden de pek anlamıyor oda nereden aldıgını unutmus sonra tekrar ve tekrar samsungu aradım en son bır kısı bana telefonda sultanbeylı servıse yurtıcı ıle bır kod verıp bununla gonderın yardımcı olurlar dedı ve bende yurtıcıyle gonderdım sonra karsı taraf urunu kabul etmemıs ve urun gerı geldı vakıt kaybetmemın yanında ustune bırde kargo ucretı odedım durduk yere sorunumu cozmem ıcın ne yapmam gerek yardımcı olabılecek bır fıkrınız varmı arkadaslar yada bunları kıme nereye sıkayet etmek lazım resmen benı magdur ettıler 600 lıralık urun elımde cop oldu
Elinde fatura yoksa nereye şikayet edersen et bir sonuç alamazsın. Keşke gönderin dedikleri yeri kargoyu göndermeden önce arayıp konuşsaymışsınız.
Samsung türkiye ile iletişme geçin olmaz ise tüketici hakem heyetine başvurun
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818
Samsung türkiye ile iletişme geçin olmaz ise tüketici hakem heyetine başvurun
oyle yaptim hocam bakalim sonuc alabilecekmiyim ama sacmalik yani hadi eski bir urun olsa tamamda zaten 3 seneyi gecse bile 100tb ye kadar garanti dahilinde olan bir urunu resmen hic iplemediler ver elimde kaldi
Konuyla belki alakası yok ama, şimdi yeni bir nane çıkarmışlar, direk servise gidemiyorsun. Niye? nerden satın aldıysak onlar muhatap olacakmış. EE ben ürünü internetten aldım. Merkezide taa karşıda itin öldüğü bi yerde, yok illa Ürünü önce merkez nereyse oraya kargolayacakmışız sonra, sonra onlarda tekrardan gerisin geri servise kargolayacak, ürün Allah izin verirde halolduktan sonra? hoop tekrar ana merkeze, merkezden de bana gelecekmiş. Ulan dedim Allah bin belanızı versin, teknik servis evin arkasında, niye iki adımlık yolda elimde faturalı, kutulu ürünü size teslim etmek varken taaa karşıya oradan tekrar size, tekrar yolu bir dünya uzatmaya ne gerek var? hiç böyle şeyler yoktu. efendim artık var. Kavga dövüş bin türlü rezillik anakarta bios attırdım. Mevzu da bu. 5 dk bile sürmeyecek bi işlem. (ben de gerekli işlemci filan olsa bunların ağız kokusunu da çekmezdim ya mecbur kaldık işte)
O gün ne kadar sinirlendim anlatamam. Bahane arıyorlar. Mevzu bu. Fatura olsa bu seferde başka bi bık bık yapacaklar. Neyse.
Yeni Türkiye, Merhaba de.
quote:
Orijinalden alıntı: Spinata
Konuyla belki alakası yok ama, şimdi yeni bir nane çıkarmışlar, direk servise gidemiyorsun. Niye? nerden satın aldıysak onlar muhatap olacakmış. EE ben ürünü internetten aldım. Merkezide taa karşıda itin öldüğü bi yerde, yok illa Ürünü önce merkez nereyse oraya kargolayacakmışız sonra, sonra onlarda tekrardan gerisin geri servise kargolayacak, ürün Allah izin verirde halolduktan sonra? hoop tekrar ana merkeze, merkezden de bana gelecekmiş. Ulan dedim Allah bin belanızı versin, teknik servis evin arkasında, niye iki adımlık yolda elimde faturalı, kutulu ürünü size teslim etmek varken taaa karşıya oradan tekrar size, tekrar yolu bir dünya uzatmaya ne gerek var? hiç böyle şeyler yoktu. efendim artık var. Kavga dövüş bin türlü rezillik anakarta bios attırdım. Mevzu da bu. 5 dk bile sürmeyecek bi işlem. (ben de gerekli işlemci filan olsa bunların ağız kokusunu da çekmezdim ya mecbur kaldık işte)
O gün ne kadar sinirlendim anlatamam. Bahane arıyorlar. Mevzu bu. Fatura olsa bu seferde başka bi bık bık yapacaklar. Neyse.
Yeni Türkiye, Merhaba de.
sormayın hocam aldıgın yerı bılmıyorsan sana bı hedıye olarak gelmışse resmen kendı urunlerıne sahıp cıkmıyorlar rezıllıgın danıskası
dünyanın öbür ucundan seri no ile işlem yapan firmamı dibimizde faturasız işlem yapmam diyen firmamı..
yoksa bu firmaların yakasına yapışıp vatandaşımı düdükleyemezsin demeyen devlet mi..
neyse..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme