Şimdi Ara

Samsung 960 EVO NVME M2 SSD win10 boot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese hayırlı günler dilerim Samsung 960 Evo m2 ssd nvme ssd 500 gb pci-e arabirimini kullanan ssd ye sahibim sorunumuz bu şekilde windows 10 pro x64 1803 sürümü kurulu yaklaşık 2 hafta kadar kullandıktan sonra ssd nin c sürücüsünün g sürücüsü olduğunu gördük ve windows boot aşamasında masaüstü gelmemektedir Bu tür problemi nasıl aşabiliriz.. SSD nin firmware update ve en son driver yüklendi sorun yine aynı bios tan ssd yi görmekte bu arada anakartımız Msi x99s Gaming 7 modelidir en son bios update yapıldı yalnız son bios update beta versiyonu idi bundan dolayi olabilirmi pc imde 1 adet samsung 960 evo 550 gb nvme m2 ssd 1 sandisk 120 gb adet sata ssd 2 adet wd 2 tb 7200rpm hdd vardir..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloweenfs -- 17 Mayıs 2018; 11:14:39 >

• son olarak şunuda ekliyim Samsung 960 evo m2 ssd nin windows yuklü C iken sabah masaüstü bilgisayari açtığımızda windows un açılamayip windows kurulum / kurtarma usb den windows u onarin kısmından gözat sekmesinden sürücülerden samsung 960 evo nun C den G ye tanımlandığını gördük sorunun tam halolması için sürücünün tekrar C olması gerekmekte bunu nasıl sağlayabiliriz..
  • helloweenfs H kullanıcısına yanıt
    Format atmadan yapmak istiyorum der isen hirens boot bcd kullanabilirsin.
  • berk merhaba selam, Daha evvelden format atip sorun halolmuştu yine oldu aynı sorun ve bu sorun hep oluyormu hirens boot cd bende vardi nereye girip yapacağız hirens boot cd den
  • X99A Mpower ile benzer sorunlar yaşadım. Anakart bios update ile sorunu çözmüştük.
  • Benimde Anakartı Biosu gğncelledikten sonra oldu beta versiyon son sürümü güncelledik bu sorun olmaya başladı
  • Dün PC yi ilk sefer açtığım vakit yine aynı sorun yapıyordu reset attım bios a girip diğer tüm hdd ve ssd yi disable yapip windows boot loader olarak giriş yaptım bu sefer masaüstüne girdi tekrar yeniden başlatarak biosa tekrar girişte default yaptim biosu kayit edip tekrar sistemi başlattığımda yine windows masaüstü geldi sorun haloldu gibi bakalım akşam yine sorun yapacakmı göreceğiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu eski anakartım msi z270 gaming pro carbonda yaşamıştım bios update ile sorun çözülmüştü
  • msi anakartlarda genel bir sıkıntı var öyleyse bios update ile sorun çözümleniyor ise bu açıdan msi bu duruma el atması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.