Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung 980Pro 1tb Satın Al 27 Mayıs 2021 14:13 1 1 Samsung 980Pro 1tb Amazon com.tr üzerinden amazon germany satıcısından aldığım 1tb 980pro 2tb modelini stokta bulduğum ve aldığım için buna ihtiyacım kalmadı, İade etmek yerine ihtiyacı olan birisine aldığım fiyattan vereyim diyorum, satılmaz ise iade edeceğim.Ürün sıfır ve kullanılmamış durumda olacak, acıp test etme yada takayım kasada bakalım nasıl duracak gibi huyum yoktur.Ürün bugun kargolandı, muhtemelen 3-5güne elime geçer diye tahmin ediyorum.Edit: Ürün geldiBildiğim al-sat yapan şahıslara satış yapmıyorum.Kargo ücreti alıcı arkadaşa aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık - Ryzen 5800x kutu-fatura-garanti Samsung 980Pro 1tb Satılık i9 9900k + Z390 aorus master anakart Satıldı- Palit RTX 3080 Gaming pro