A08B sipariş ettim ama A08C diye bir model geldi. Bu ikisinin arasında fark var mı varsa nedir diye araştırdım fakat bulamadım. Aynı ürünler gibi duruyor ama neden iki farklı kod var anlayamadım. |
Samsung A08B Bluetooth Kulak İçi Kulaklık 90 TL (2. sayfa)
-
-
Renk farkı...
-
Eğer siyah ya da mavi olması açısından diyorsanız bu benim de aklıma geldi ama internetteki kutu resimlerine bakıp kontrol ettiğimde öyle olmadığını gördüm. İki modelin de hem siyahı hem de mavisi var.
-
A101 den 100 TL ye almıştım ben de, beklediğimden çok dah kaliteli çıktı ses iyi mikrofon idare eder ama kötü değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
400 TL olmuş böyle bişiy olabilir mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam f/p kulaklığı arkadaşlar. Marka kalitesini konuşturmuş. Anker r100 vs. geçiniz lütfen. 450₺ 'ye Anker mi 100₺ 'ye bu mu? Tabii ki bu. Keşke iki tane alsaydım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye is olur.. Bu ülkede, "böyle birşey olabilir mi" diye sormamaya alışmalısın
-
Valla dostlar ben aldım ama kulağıma oturtamadım bir türlü. Daha doğrusu airpods'a alışınca bu cihazı biraz yadırgadım ama sesi falan iyi cidden. Daha 1 günlük. İsteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim. Kutusunu attım ama garanti belgesi falan duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 26 Ocak 2022; 18:32:44 > -
Whatsapp gurubunda paylaştığım arkadaş bugün yanıma gelip "Keşke sen o gün haber verdiğinde hemen alsaydım şimdi 400 TL olmuş" dedi.
-
Kulağın içine sokulan kısım üzerinde orta boy olanla birlikte geliyor. Kutunun içinden de bir çift küçük bir çift de büyük parça çıkıyor onlarla değiştirilebiliyor. Hiçbiri uymadı mı?
-
Aslında uydu da ben airpods’a alıştığımdan kulaklığa alışmakta zorluk yaşadım. Sanki sürekli düşecekmiş gibi geliyor :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargoda benim de bakalım nasıl çıkacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu modele benzer huawei freelance kullanıyorum. bi sürü kulaklığım oldu en iyi buna karar kıldım cep telefonumdan da şarj olması en büyük özelliği tabi. bu tarz kulaklıklar cok kullanışlı kablo sorun olmuyor. boynunda asılı duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X