Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG A35 8/256 GB KUTULU - 4 AYLIK Satın Al 25 Kasım 2024 13:53 1 1 SAMSUNG A35 8/256 GB KUTULU - 4 AYLIK Merhaba,Telefonu alışamadığımdan dolayı satıyorum. Tertemiz sorunsuz.4 ay civarı kullandım. Garantisi devam ediyor.Kutusu+ şarj kablosu + iğnesi vs duruyor.Kırılmaz cam ile kullanıldı. Herhangi bir darbe vs bulunmuyor.Faturasını bulamadım.Samsung TR ürünüdür.Fiyat: 11500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG A35 8/256 GB KUTULU - 4 AYLIK SATILMIŞTIR MAC MINI M1 8/256 GB - KUTULU - TEMIZ ZOTAC RTX 3060 TWIN EDGE 12 GB - GARANTILI SATILMIŞTIR MACBOOK AIR M1 - 8 GB RAM - 256 GB SSD - SIFIR AYARDA