Arkadaşlar hangisi daha iyi sizce? S20 genel olarak performansta daha iyi gibi ama ısınıyor falan diyorlar doğru mudur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Arkadaşlar hangisi daha iyi sizce? S20 genel olarak performansta daha iyi gibi ama ısınıyor falan diyorlar doğru mudur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anneme s20 fe aldık alma bence radyo yok çok pahalı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşte o konu kafama takıldı. S20 FE de Snapdragon 865 var bayağı sağlam. A72 de 720G var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 720g günlük kullanım için son derece yeterli. Kasmasının nedeni tamamen yazılımsal bilinçli yapılan bir şey yani. samsung marka alıyorsanız ara modellerden almayın bende s710'lu telefon var başka marka en ufak bir kasma yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 26 Kasım 2021; 22:22:24 > |
Direk s20 alin fark nekadar ki? |
Hocam kamera ve batarya önemli benim için. Çok performanslı oyun istemiyorum zaten. Bu konuda da S20 önde görünüyor ama aşırı fark yok gibi. Fiyatları da hemen hemen aynı. Tek fark işlemci duruyor ama S20 ye de ısınabiliyor vs demişler. Ben bugün ikisini de denedim S20 daha akıcı geldi bana ama çalışanlar ısrarla A72 önerdi zaten fiyatlar aynı dediler ondan kafam karıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'deki s20'ler exynos işlemcili. S20fe'nin ise snapdragon versiyonu bulunuyor. Bu arada tartışmasız direk s20 fe alın a72 ile arasında kamera ve işlemci olarak baya fark var. |
200 lira falan daha pahalı S20. Fiyat sorun değil zaten aradığım segmentte bunlar var sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet Avm deki sanırım Exynos tu. İnternetten Snapdragon versiyonunu bulabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben samsung'un kendi sitesinden almıştım 5.600 liraya. En son 6000 liraydı snapdragon modeli şimdi fiyatı ne olmuştur bilmiyorum. G780G olan modeli snapdragon. G780F olan ise Exynos. Sizin G780G olanı almanız lazım. S20fe ana konusuna bakarsanız orada detaylı açıklamalar var hocam. Galaxy S20 FE (SM-G780G) Cloud Navy 256 GB Çift SIM SM-G780GZBHTUR | SamsungTR |
Hocam sizin attığınız 8/256 Snapdragon 865 olan. Mesela MediaMarkt ta 6/128 Snapdragon 865 olan var şurda; Bunu alsam daha mantıklı olmaz mı? Sizin linkteki 7.5 k bu 5.5 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 27 Kasım 2021; 0:6:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 6'128 yeter derseniz sıkıntı olmaz tabikide. Bu arada 850 değil 865 işlemci. Hepsiburada da 256 versiyonun daha uygun fiyatlısı da olabilir bu arada. Ama nereden hangi versiyonunu alacak olursanız olun snapdragon versiyonu olduğundan emin olun satıcıya ya mesaj ya da telefon ile sorabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır hocam internetten alırım alacagım zaman. S20 Fe SD865 te karar kıldım.Çok teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
a72 yerine. m52 veya a52s bakabilirsiniz daha düşük bütçe olarak. işlemcisi snapdragon 778g gayet üst seviye işlemci. kamerasıda a72 ile aynı neredeyse. |
S20 FE Snadragon modeli, işlemci yetenekleri ve kamera sensörüyle A72 yi tokat manyağı yapar, clio ile passat karşılaştırılmaz. |