Şimdi Ara

Samsung Ace Şarj Süresi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ACE almaya karar verdim ancak şarj süresi ne kadar gidiyor bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar kullanma şekillerini ve bu kullanıma bağlı olarak şarj süresini belirtebilirlerse telefonu alıcam. Eğer az gidiyorsa başka telefonlara bakacam. Harici olarak şarj süresi uzun giden, tasarımı en az ve fiyatı en çok ACE gibi olan telefon varsa önerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

• Android işletim sistemli çoğu telefonda şarj sorunu var. S8500 öneririm
  • Bu telefonu biraz araştırdım benim elden alabileceğim bi çok firmada wave2 si var. bu dediğiniz wave 1 modeli heryerde yok. internetten de görmeden almak istemiyorum. Teknosa da da 1000TL çok yani bana göre. Önerebileceğiniz başka varmı samsung olması şart değil. Yeterki şarjı uzun gitsin ve tasarımı güzel olsun.
  • Samsung Wave tavsiye ederim şarj konusunda gayet iyi htc desire hd kullananlar gibi yanında aküye ihtiyacın olmaz taşımak için
  • Sarj konusunda telefondan memnun kalmak istiyorsanız önce taşıdığı pilin mAh değerini göz önünde bulundurmanız gerek. Samsung Ace in üzerinde ; 1350 mAh Batarya ile geliyor

Beklemede 640 s (GSM) / 420 s (3G)
    Konuşma Süresi 11 s (GSM) / 6 s 30 dk (3G)

Samsung Wave modellerinde ise (arkadaşlar önerdiği için ekliyorum) 1500mAh batarya taşıdığından Galaxy Ace'e göre daha dayanıklıdır.Bunlar tabiki kağıt üzerinde yazan özellikleri, pil sarfiyatı kişinin kullanım şekline göre değişkenlik gösterebilir.
  • Önerileriniz için teşekkürler ancak benim kotam 700TL civarı yani maksimum. Wave1 yani önerdiğiniz telefon da 1000TL bana göre çok yüksek. Daha uygun fiyatlı olan var mı?

Bu arada ben HTC DESIRE HD satın aldım geçen ay ancak maddi olarak sıkıntı çektiğim için geri verdim. Dediğiniz gibi şarjı gün içinde bitiyordu. Bu yüzden daha uygun birşey almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Dostum Wave 1 ve 2 nin 1000 lira oldugu yok Wave 2 858 Lira ; http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946

Wave s8500 ise sanalreyonum da 733 Lira ; http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-s8500-wave-3g-cep-telefonu_804328.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.42

Elden almak istiyorum baktığım mağazlardan sadece Teknosa da var orada da 1000TL. Okuduğum kadarı ile de Wave1 daha iyi diyolar.

• Evet Wave1 in ekran canlılığı filan daha iyi filan diye okumustum. Media Mrkt e baktın mı ?

Olmadı 2. el alabilirsin 600 liraya
  • Media Markt'e bugün bakıcam. Eğer bulursam ve fiyatı uygun gelirse alırım bulamazsam sanırım ACE alıcam Bimekste 707TL şuan. Şarj konusunda çok tereddütlüyüm ama ne yapacağımı da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAKYOOL

Önerileriniz için teşekkürler ancak benim kotam 700TL civarı yani maksimum. Wave1 yani önerdiğiniz telefon da 1000TL bana göre çok yüksek. Daha uygun fiyatlı olan var mı?

Bu arada ben HTC DESIRE HD satın aldım geçen ay ancak maddi olarak sıkıntı çektiğim için geri verdim. Dediğiniz gibi şarjı gün içinde bitiyordu. Bu yüzden daha uygun birşey almak istiyorum.

iyi ki de geri vermişsin dostum ucuz kurturmuş. Şarjı tam facia
  • Şarj süresi katılıyorum bence çok kötüydü.umarım alacağım telefondan pişman olmam gerek şarj gerekse diğer beklentilerimden yana.
  • buğün electroworld dolastım özellikle galaxy ace varsa bakıp daha detaylı incelemek için mediamarkta görmüştüm ama üstün körü atlamıstım wawe 2 vardı hızı ekranı çok hosuma gitti telefonun 2.el wawe mi yoksa sıfır galaxy acemı bende sizin g,b, çok kararsızımı şu aralar
  • bu akşam bende mediamarkt gidecem. Umarım iki cihazıda orada görüp kurcalayabilirim. Bu şekilde son kararımı orda verebilirim umarım. Eğer alırsam sizlerle paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAKYOOL

bu akşam bende mediamarkt gidecem. Umarım iki cihazıda orada görüp kurcalayabilirim. Bu şekilde son kararımı orda verebilirim umarım. Eğer alırsam sizlerle paylaşırım.

Hayırlısı olsun. Araştır Ace güzelse sıkıntısı yoksa alabilirsin. Tabiki
  • galaxy acenin şarjı tam bir facia ve flash player desteği yok ama buna rağmen videoları oynatıyor sıkıntısız... bunlar dışında 1400 liralık glaxy S den tek bariz farkı ekran 4.0 değilde 3.5 tir ki 4.0 da çok büyük taşıma sıkıntısı olur... ben ace kullanıyorum sürekli evde olduğum için günlük 3 saat filim izliyorum 2 saat müzik dinliyorum ve her daim wirelessim açık ve facebook, epostalarım ve haberlerle sürekli senkronize haldeyim bunlarında katkısı büyük... AYRICA androidin şarjı çok yeme sebebi ram kullanımı... ne kadar çok program varsa o kadar çok yiyor ve ekran parlaklığı düşürülürse şarj süresi kısalıyor...
    *********kısaca:
    -Normal bir kullanıcı için Şarj 2 gün rahat gidiyor.(şarj %20 den aşağı inince de kolay kolay bitmyor. %15 deyken 2 film izledim)
    -Flash player desteğinin olmaması büyük dezavantaj...
    -Fiyatı başlıca bir OLAY zaten...
    -Bu telefon için aksesuar yada kılıf filan bulamazsın piyasada daha yok ben ı phone kılıfı kullanıyorum
    ************AMA HEPSİNDEN ÖTE SIRF ANDROİD İÇİN ALIRIM TELEFONU*************

• ayrıntılı bilgi için link:

mobilhat.com/mobil/google-android/13559-android-batarya-suresini-uzatmak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdhdhd -- 8 Mayıs 2011; 11:16:34 >
  • arkdşlar ben ace aldım. ancak hoparlöründen şikayetim var. çok cızırtı veriyor. rahatsız edici seviyede. bazı arkadaşlar samsung doğasında öyle dese de bence normal değil pek. elinde ace olan varsa sesi açıp da hoparlörden şarkı dinleyince ses aşırı dağılır anlaşılmaz hale geliyor mu bilgi verebilir mi lütfen ace kullanan arkadaşlar..
  • konuyla ilgili görşleriniz nedir
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır ace 5830 kullanıyorum.Cihazdan bütün beklentilerimi karşılıyor.
    Android işletim sistemi olduğu için pekçok güzel yazılım ve oyun yükleyebiliyorsunuz.

benim öncelikle kullandığım "viber" programı bile ücretsiz arama(net üzerinden) özelliğinden dolayı beni android işletim sistemli bir telefon kullanmaya zorluyor.

Telefona kurduğum angrybirds oyunu zaten bilenler bilir aşırı keyifli.

ama bu uygulamaları ve oyunları çalıştırmanın karşılığıda tabiki bir yerlerden çıkmalı.Bütün bu yükü bataryamız çekiyor.Aslında 1350 mAh bir batarya ile yapılabilecekleri yapıyorsunuz örneğin oyun ve bazı uygulamaları çalıştırmadığımda 1,5 güne yakın bataryam gidiyor.fakat oyun oynadığınız anda bataryanız saatler içinde bitiyor.

Android işletim sistemli bir telefonun şarj sorununun tek çözümü yedek batarya ve şarj aleti bence.

Samsung ace5830 ve samsung gio 5660 kullanan arkadaşlar için aşağıdaki linkleri paylaşacağım.Umarım memnun kalırsınız...

Samsung ace5830 batarya ve samsung gio 5660 batarya
    Samsung ace5830 şarj aleti ve samsung gio 5660 şarj aleti

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-s5830-ace-s5660-gio-1-batarya-1-sarj-49843400

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-s5830-ace-s5660-gio-2-batarya-1-sarj-49844072

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-s5830-ace-s5660-gio-3-batarya-1-sarj-49844240

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.