Şimdi Ara

Samsung amd 7670m sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 16 MART 2013 tarihinde samsung NP350e7c Marka laptop aldım ilk başlarda çok iyiydi ancak şimdi ekran kartı sorunları peşimi bırakmıyor bende sürücülerden felan çokta anlayan birisi değilim Benim AMD sürücüm eskiydi bende AMD sitesinden windows8 64 bit için olan AMD 13.10 beta sürücüsünü indirdim. Daha sonra bu şeyi kurdum ekrana bir yazı geldi ve bilgisyarın yeniden başlatılması gerekiyor diye bir yazı çıktı bende onaylayıp Laptopu yeniden başlattım. Sonra laptop açıldıktan sonra sağ tıkladım. Ancak ''Değiştirilebilir Grafikler'' Adlı şey orada yoktu silinmişti ama amd catalyst control hala duruyordu ona tıkladım ve Sarı ünlemli bir sekme açılıp ''AMD CATALYST CONTROL CENTER BALATILAMIYOR. AMD CATALYST CONTROL CENTER KULLANILARAK YAPILANDIRILABİLECEK BAŞKA AYAR BULUNMAMAKTADIR'' diye bir yazı çıktı bende tamam a tıkladım ve aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelleyeyim dedim ve güncelledim ''Değiştirilebilir Grafikler'' sekmesi geldi tıklıyorum ancak yine aynı hatayı alıyorum.

Ben bu işlerden pekte anlayan birisi değilim lütfen yardımcı olun :/ ben laptopumu düzgün bir şekilde kullanmak istiyorum :(  Samsung amd 7670m sorunu!

• quote:

Orijinalden alıntı: xRamoonx

Merhaba arkadaşlar, 16 MART 2013 tarihinde samsung NP350e7c Marka laptop aldım ilk başlarda çok iyiydi ancak şimdi ekran kartı sorunları peşimi bırakmıyor bende sürücülerden felan çokta anlayan birisi değilim Benim AMD sürücüm eskiydi bende AMD sitesinden windows8 64 bit için olan AMD 13.10 beta sürücüsünü indirdim. Daha sonra bu şeyi kurdum ekrana bir yazı geldi ve bilgisyarın yeniden başlatılması gerekiyor diye bir yazı çıktı bende onaylayıp Laptopu yeniden başlattım. Sonra laptop açıldıktan sonra sağ tıkladım. Ancak ''Değiştirilebilir Grafikler'' Adlı şey orada yoktu silinmişti ama amd catalyst control hala duruyordu ona tıkladım ve Sarı ünlemli bir sekme açılıp ''AMD CATALYST CONTROL CENTER BALATILAMIYOR. AMD CATALYST CONTROL CENTER KULLANILARAK YAPILANDIRILABİLECEK BAŞKA AYAR BULUNMAMAKTADIR'' diye bir yazı çıktı bende tamam a tıkladım ve aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelleyeyim dedim ve güncelledim ''Değiştirilebilir Grafikler'' sekmesi geldi tıklıyorum ancak yine aynı hatayı alıyorum.

Ben bu işlerden pekte anlayan birisi değilim lütfen yardımcı olun :/ ben laptopumu düzgün bir şekilde kullanmak istiyorum :(  Samsung amd 7670m sorunu!

Merak etme halledecegiz. Simdi once intel gma driverini kurmalisin tabii uygun olanini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 21 Eylül 2013; 7:50:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce amd unin stall ile tüm driverleri bir güzel temizleyip yeniden başlatıyorsun. Win8 64bit beta 13.10u tekrar indiriyorsun. Açıp kuruyorsun yükle diyip özel yükle ye tıklıyorsun. Oradan hepsine tik işareti koyup yüklüyorsun. Bitince yeniden başlat. Aramaya ccc yaz ve enterla. %90 çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

İlk önce amd unin stall ile tüm driverleri bir güzel temizleyip yeniden başlatıyorsun. Win8 64bit beta 13.10u tekrar indiriyorsun. Açıp kuruyorsun yükle diyip özel yükle ye tıklıyorsun. Oradan hepsine tik işareti koyup yüklüyorsun. Bitince yeniden başlat. Aramaya ccc yaz ve enterla. %90 çözülür

Bunu deneyeceğim ancak çok korkuyorum olmaz diye başka %100 lük kesin bir çözüm öneriniz var mı? Teşşekkür ediyorum şimdiden.
  • quote:

quote:

İlk önce amd unin stall ile tüm driverleri bir güzel temizleyip yeniden başlatıyorsun. Win8 64bit beta 13.10u tekrar indiriyorsun. Açıp kuruyorsun yükle diyip özel yükle ye tıklıyorsun. Oradan hepsine tik işareti koyup yüklüyorsun. Bitince yeniden başlat. Aramaya ccc yaz ve enterla. %90 çözülür

Bunu deneyeceğim ancak çok korkuyorum olmaz diye başka %100 lük kesin bir çözüm öneriniz var mı? Teşşekkür ediyorum şimdiden.

Beta olmayan whql onaylı yani stabil en son Driver i kur

• quote:

quote:

quote:

Ya ben pek anlamıyorum :/ Linkini atabilir misiniz AMD7670m Windows8 64 bit.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya ben pek anlamıyorum :/ Linkini atabilir misiniz AMD7670m Windows8 64 bit.

hoca teamwiever varsa iki dakka pm gel halledelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ATİ HD 6470M EKRAN KARTI SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar başka yardım edebilecek yok mu? Upp..
  • xRamoonx X kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Ancak recovery'den sistemi geri yükleme yaparak kurtulabildim. Ancak AMD'nin 13.8 betasında sorun çıkarmıyor. Denedim.
  • https://mega.co.nz/#!6VAWTCCT!crczYRKIJ1Frad_6CxHp03Paqxpeo11_UxtJ0WyVEco

önce kurduğunuz driveri program ekle kaldırdan kaldırın daha sonra bu indireceğiniz dosyadaki setup.exe ye çift tıklayın ileri deyin daha sonra kaldır (remove) diyin eski dosyalarınız silinsin daha sonra pc yi yeniden başlatın. Tekrar indirdiğimiz dosyaya gelin setup.exe ye tıklayın ileri diyin hızlı kurulumu(yada önerilen) i seçin bunu kurmayı deneyin eğer kuramazsanız.

komut istemcisini yönetici olarak açın (bu önemli yönetici olarak)
    "bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS" yazın tırnaklar yok tabiki.
    "bcdedit -set TESTSIGNING ON" yazın burada da tırnaklar yok tabiki.
    bilgisayarı yeniden başlatıp kurmayı deneyin. Kurulduktan sonra tekrar yeniden başlatın inş sorununuz çözülmüş olur.

• Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Şuan laptopuma 13.11 beta driverını kuruyorum. Bakalım bundada sorun çıkarsa dediğinizi yapacağım. İlk adığımda yine beta driverleri yüklemiştim böyle hatalar vermemişti acaba nerede hata yapıyorum? Şuan laptopumu ilk aldığımda bulunan eski driverı kullanmak zorundayım ve bu hiç iyi değil umarım düzelir.
  • Sonunda yaptım 13.11 Betasında sorun çıkmadı gayet güzel kurdum ve tıkır tıkır çalışıyor. Hepinize teşekkür ederim
  • Ben de bu konu altında bir soru sorayım.Amd 7670 li samsung laptop kullananlar sizde de Euro Truck Simulator 2 gece vakti kasıyor mu bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 12 Kasım 2013; 11:42:03 >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:37:47 >
  • Samsungun kendi sitesinden bulamadım sürücü driverlarını Hatta SW UPDATE adlı programda bile ekran kartı sürücülerinin güncelliştirmeleri bile yoktu çok saçma. Acaba samsungun öyle bir özelliği yok mu ki?
  • Bu Samsung'a nerden bulaştıysam lanet olsun aynı ekran kartı 50 kez problem çıkarttı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.