Şimdi Ara

Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unbelieveable

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

Samsung rami sifirladiktan sonraki kasmayida cozsun ondan iyisi yoktur....

Şöyle ki s5 e kadar olan bütün sürümlerde.

Home Tuşuna basılı tutup Ram sekmesinden ram i temizle butonuna dokunduğunuzda hakikaten çalışan hizmetleride kapatıyor. sonra yeniden başlıyor hizmetler. bu nedenle kasmaya sebep yaratıyor. s5 te bu sorun yok rami temizle gibi bir olay yok. tümünü sonlandır deyince açık uygulamaları sonlandırıyor. hizmetler durdurulmuyor.

Herkes s5 kullanmıyor. Ben s4 kullanıyorum ve sonuçta kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Merhaba, galaxy trend plus kullanıcısıyım. Az önce yeni güncelleme uyarısı geldi. Cihaz'ı alalı 6 ay oldu ve ilk kez böyle bir durum söz konusu. Güncelleme yapmam gerekir mi ? Yaparsam ve memnun kalmazsam eski sürüme dönebilir miyim ? Ve güncelleme yağmadan önce yedekleme yapmam gerekir mi ?

Merhaba.. Cihazınızın birtakım batarya süresinde iyileştirmeler - performans geliştirmeleri için güncelleme verilmiş olmalı. zira samsung'un verdiği güncellemeler bu yönde. güncellemenizi tavsişye ederim. şayet memnun kalmazsasnız aşağıdaki adresten fabrikadan çıkan güncellemeyi manuel yükleyebilirsiniz. fakat manuel yükılemelerde olabilecekler ;
    Imei Değişebilir
    Knox Sayacı Artabilir

bunlar sadece olabilme ihtimalleri olanlar.

Bunu yapmadan önce yapmanız gerekenler Menü > Ayarlar > Cihaz Hakkında > Anabant Sürümünde görünenleri bir yere not etmek.

Örn : XXUGLF4 yazıyordur

herhangi bi imei değişme durumunda Aşağıdaki adresten aynı sürümü bulup indirirseniz imei ve şebekeniz yerine gelecektir.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S7580&pcode=TUR#firmware

• quote:

quote:

quote:

Home Tuşuna basılı tutup Ram sekmesinden ram i temizle butonuna dokunduğunuzda hakikaten çalışan hizmetleride kapatıyor. sonra yeniden başlıyor hizmetler. bu nedenle kasmaya sebep yaratıyor. s5 te bu sorun yok rami temizle gibi bir olay yok. tümünü sonlandır deyince açık uygulamaları sonlandırıyor. hizmetler durdurulmuyor.

Google Play Store da indirilen bazı uygulamalar (reklam içeren ) cihazda yeni bir hizmet başlatmakta. bu hizmet cihazınıza veri depolama yapabilir. siz facebook ta gezerken o uygulama arkaplanda veri depolaması yapabilir. ki yapıyorda Reklam verilerini cihazınıza depoluyor. bu nedenle bilinçli kullanıcı olmakta fayda var. yanlış anlamayın bilinçsiz demiyorum size. herkese yardımcı olmaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mtg49

hocam ne derseniz deyin nexus serisi dışında bütün android kullanan markalar yavaştır hantaldır ve destek almazlar. zaten alsalar adamlar bir üst modeli satamazlar. hepsi satış politikası yani. bana göre ya iphone cihazları (inanın 3gs bile samsungun çoğu modelinden daha akıcı ve stabil) veya nexus 5 kullanımalı. Bir telefon üretici ne kadar arkasında durursa telefondur. Ben şu s3 açıklamalarından sonra değil telefon samsungdan artık çamaşır makinesi bile almayacağım. sizde s5 var sanırım. s5 çıktığında samsung s4 güncellemelerini nasıl süre olarak nasıl uzattıysa ki aynısı s4 çıktığında s3ün başına gelmşti, s6 çıktığında da aynı durumlar s5in başına gelecektir. son olarak samsungdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz derseniz tabiki hayır. Samsung Galaxy S2 hayranlığım ilelebet sürecektir çünkü piyasadaki en efsane makinadır.. Saygılar

Tabi tercih meselesidir @mtg49

fakat ben yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum bilinçlenilsin diye. s4 te bende kasılmalar yaşadım. ama şaka gibi gelebilir s5 te bunu samsung cidden başarmış.

• unbelieveable U kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bilgi için çok teşekkürler.

rica ederim
  • S5 kullanıyorum SM-900F modelini . Lte yi bulamadım ağlarda. Acaba LTE kilidi falan oluyormu bu cihazlarda.? Cihaz yurtdısı çıkışlı

Bu arada samsung gerçekten bu telefonu hızlı yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

S5 kullanıyorum SM-900F modelini . Lte yi bulamadım ağlarda. Acaba LTE kilidi falan oluyormu bu cihazlarda.? Cihaz yurtdısı çıkışlı

Bu arada samsung gerçekten bu telefonu hızlı yapmış

hocam Bende SM-G900FQ LTE modeli var internetim aşırı hızlı.

LTE yi aktif etmek için

Menü > Ayarlar > Diğer Ağlar > Mobil Veri > Şebeke Modu > LTE / GSM / WCDMA yı seçiniz. mobil veri kapanıp açılacak aktif hale gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbelieveable -- 15 Eylül 2014; 18:36:00 >
    Teşekkür ederim şansımı deneyeceğim.
  • selamlar, s4'e android L gelecekmi? gelecekse ne zaman dağıtılır?
  • Exynos s4'e androd l ve s5'te ki yeni arayüz gelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Exynos s4'e androd l ve s5'te ki yeni arayüz gelecekmi

Gelecek desteğin bitmesine 4 ay var bu zaman zarfında l hayli hayli gelir tecrübelerime göre gelmemesi için bi neden yok belki 4 ay içinde gelmez ama gelir sıkıntı yapmayın note3 ve s4 lyi aynı zamanda alacak lgnin g2ye arayüz hamlesi karşısında da samsungun riske gireceğini sanmıyorum l ile birlikte oda gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 15 Eylül 2014; 21:29:25 >
  • Hocam sizce s4 mini kitkat aldiktan sonra s3 mini 8190 modeline 4.2.2 surum yukseltme gelirmi

O bölümde LTE yok sadece gsm/wcdma 3g/2g var. Fakat telefonda LTE olduğundan eminim çünkü snapdragon işlemcili ve download booster gibi özelliklerde var ama LTE kilitlimi yoksa modemmi yüklü değil onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

O bölümde LTE yok sadece gsm/wcdma 3g/2g var. Fakat telefonda LTE olduğundan eminim çünkü snapdragon işlemcili ve download booster gibi özelliklerde var ama LTE kilitlimi yoksa modemmi yüklü değil onu bilmiyorum

Cihazın Romundan da kaynaklanıyor olabilir. çünkü benimki türkiye sürümü olmasına rağmen mevcut.

Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Soruları Alayım
  • Cihazımda TTT yani Kuzey Amerika romu yüklü bölge kilitli olabilir ama şuan kilit açık ben odin ile samsugun sitesinden indireceğim Türkiye romunu yüklesem sence herhangi bir sorun çıkar mı ? Mesele bölge kilidi geri gelme riski var mı ? Yada imei uçar mı btkda kayıtlı telefon N900 pek sanmıyorum ama ? Birde kinox sayacı artmış mı nerden bakabilirim inan saatlerce internette araştırdım ama üçlü tuş kombinasyonuyla açtığım sayfada gözükmüyo bu sayaçla ilgili bişey başkada yöntem bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Cihazımda TTT yani Kuzey Amerika romu yüklü bölge kilitli olabilir ama şuan kilit açık ben odin ile samsugun sitesinden indireceğim Türkiye romunu yüklesem sence herhangi bir sorun çıkar mı ? Mesele bölge kilidi geri gelme riski var mı ? Yada imei uçar mı btkda kayıtlı telefon N900 pek sanmıyorum ama ? Birde kinox sayacı artmış mı nerden bakabilirim inan saatlerce internette araştırdım ama üçlü tuş kombinasyonuyla açtığım sayfada gözükmüyo bu sayaçla ilgili bişey başkada yöntem bulamadım.

Rom Yükleme Sonucu Olabilecekler ; İmei Değişmesi / Knox Sayacı Artması.

Cihazınıza İmei Yazılmış ise şayet Rootludur. Bu Nedenle EFS Yedeğinizi Alın Öncelikle. Daha sonra Rom yükleme işlemine geçebilirsiniz.

Knox Sayacı (-)Ses Kısma / Home / Power Tuşlarına Basılı Tutarak Download Mode Alıp Görebilirsin.

Şu Şekilde ;

Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz

Teşekkür ederim ama çakma imei değil telefonum ithalat yoluyla kaydedilen samsung N900 yazıyo btk sorgulamasında uçucak gibi durmuyo yani imei cevap için teşekkürler. Bölge kiliti bir kere açıldığında ömür boyu geri kitlenmez demi ? Kitlenme olasığı var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Google Play Store da indirilen bazı uygulamalar (reklam içeren ) cihazda yeni bir hizmet başlatmakta. bu hizmet cihazınıza veri depolama yapabilir. siz facebook ta gezerken o uygulama arkaplanda veri depolaması yapabilir. ki yapıyorda Reklam verilerini cihazınıza depoluyor. bu nedenle bilinçli kullanıcı olmakta fayda var. yanlış anlamayın bilinçsiz demiyorum size. herkese yardımcı olmaya çalışıyorum

Telefonu daha yeni aldım. Yani tanıma aşamasındayım. Facebook antutu swiftkey klavye dışında herhangi bir uygulama yok. Yani yavaşlamaları 3. Şahıs programlarına baklamak yanlış olur bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.