Şimdi Ara

Samsung Appsten Digiturk Play Premium 3 ay bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
12
Favori
19.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digitürk'e numarayı kaptırdık. ayda 7-8 defa sms atıyorlar. yetmiyor abuk subuk numaralar arayıp digitürk satmaya çalışıyor. aman diyeyim. ben böyle yapışkan firma görmedim. eğer bu digitürk değil de, aracı bir firmaysa, digitürk'ün acilen bu konuyu düzeltmesi lazım. ışıklarda dilenen dilenciler bile bu kadar ısrarcı değil. marka imajı yerlerde..
  • Kodu kullanmicak olan varsa pm atabilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmıyacak varsa alabilirim kodunu
  • Sanal kart tanımlayın ücreti tahsil edemeyince otomatik iptal oluyor
  • Kod gelmiyor arkadaşlar uygulamayı yükleyince ekrana uyarı geliyor

• 3 ay Ücretsiz diye kart bilgisi verenlerin yarısı iptal etmeyi unutur ve Digiturk yine alacağını alır. Üye olanlara hayırlı olsun ama takvimlerine hatırlatma kurmayı unutmasınlar.
  • Kodu kullanmayacak biri gönderebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

Kod gelmiyor arkadaşlar uygulamayı yükleyince ekrana uyarı geliyor

ne uyarısı geliyor acaba?
  • Aynı şekilde 3 ay üye olmuştum. Kredi kartımı vermedim. 3 ay dolmadan iptal ettirmeme rağmen süre bitiminde 2 aylık fatura kestiler. Birini ödedim, diğerini itirazımdan sonra sesiz sedasız iptal etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 15 Ocak 2015; 19:28:48 >
  • Kod alıp kullanamayacak olan varsa kodu bana PM atarsa sevinirim.

• Varsa bu kodunuz alırım

• kod varsa rica edebilirim
  • kod vermiyor samsung telefondan girince yeni üyelik ile , ilk 7 yedi gün kartsız kullan sonrasında 3 ay daha ücretsiz için kart bilgisi gir diyor. Kart bilgisini istediğinizde silebiliyorsunuz yani burada millet abartmış yapmadığım şey değil.
  • kullanmayacak olan varsa pm lütfen
  • Çok teşekkür ederim.Ben üyrliği başlattım.Bugüne kadar benzer üyelikler hep yaptım.Sanal kart kullanınca problem olmuyor.
  • kod çıkmıyor diyorlar halen kod isteyen isteyene, bu kadar beleşçi olmayın önce bi okuyun.

Bende alacağım ama şu uygulamayı güncelleyebilsem bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 15 Ocak 2015; 20:21:49 >
  • Müşteri temsilcisi çamura yatıyor beyler sakin bu işlere girmeyin.

• kod gelmiyor ama premium aktif oluyor şimdi webden girdim şöyle bi yazı cıktı

Hediye Üyelik Başlangıç Tarihi: 17.01.2015
    Hediye Üyelik Bitiş Tarihi: 24.01.2015

Hediye dönemi sonunda üyeliğinizin devam etmesini istiyorsanız tıklayınız.
    üyelik devamı için vereceğiniz talebin ardından üyeliğin ilk ay ücreti tahsil edilecek, kalan hediye günleriniz ise ilk üyelik ayının sonuna eklenecektir.

bu şu demek oluyor sanırım işl 1 hafta kosulsuz sartsız beleş
    sonra kart bilgilerini giriyorsun 1 aylık üyelik alıyorsun bu işlemi yaparsan 3 ay daha beleş
    benim kampanyadan anladığım budur
  • 1 hafta sonra kart bilgisi istiyor.3 ay para çekilmeyecek diyor ondan sonra aylık 10 tl çekecek diyor.
  • Kod varsa talibim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.