Şimdi Ara

Samsung Appsten Digiturk Play Premium 3 ay bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
12
Favori
19.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun samsung telefonda denedim uyarı cıktı kod cıkmadı. uyelık app uzerinden olmak zorunda heralde yoksa uygulama indirmeyle ne alaka anlamadım.
    bir de kampanya son tarihi nezaman bilen var mı?
    bu ay premium abonelıgım oldugu için yeni uyelık acmadım. subatta kampanya devam eder mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    HOCAM İLK İNDİRDİĞİNİZDE KOD ÇIKMIO BEN DE ÖYLE OLDU. DİREKT PREMİUM OLUYOR. 1 HAFTALIK. 1 HAFTA SONRA DA KREDİ KARTI BİLGİSİ İSTİYİP DEVAM ETÇEK ANLADIĞIM KADARIYLA
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    samsung telefon benim degil de oradan uye olup tabletten devam edecegim. kart bilgisini telefondan mi ister onu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    valla ben açalı 3gün oldu 4gün sonra belli olur. ben de tablette kullanıyorum
  • Yazan oldu mu bilmiyorum ama, Samsunga yada herhangi bir koda ihtiyacınız yok. Girin digiturkplay e zaten genel bir kampanya olduğunu görürsünüz.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    sony telefonlarda denedim cıkmıyor kampanya falan.
    nerden girdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

sony telefonlarda denedim cıkmıyor kampanya falan.
    nerden girdiniz?

Bugün digiturkplay.com.tr ye girdiğimde, ödeme bilgilerini girene, 3 ay premium üyelik diye kampanya bilgisi vardı.

• Ben gerçekten anlamadım. 6 gündür faydalanıyorum. 27.01 tarihinde bir haftalık premium doluyor. Telefonum sony sonuçta android arayüzünde mi çıkıyor ödeme bilgisi isteyen uyarı mesajı? Web'den girip uzatamayacakmıyım?
  • İLERDE BORÇ VS ÇIKARTMASINLAR BİLEMEM AMA DİKKAT ŞART BOŞ MESAR ZANNEDİP GRMEYİN ÜSTÜNÜZE TOPRAĞI ÖRTERLER
  • Amma tırsmışsınız. Ben sanal kart ile üye olmuştum, ondan sonra sanal kartıma para yüklemeyi unutmuşum hesabımı kapamışlar normale döndürmüşler premium'dan kendileri bu kadar basit olay.
    Sanal kartı olmayan tırsabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrito -- 28 Ocak 2015; 9:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

Ben de uzattım ama,3 ay diye mesaj çıktı 3 hafta uzattı.

bendede öyle oldu müşteri temsilcisi ile görüşüp bunu 3 aya çıkartabilen varmı ben eve geçince deneyeceğim.
  • Mh ile görüştüm, Andersen den masallar anlattı. Olaydan haberi yok. Süre bitince otomatik uzar dedi en son. Pek inanmadım.

• kampanyayla uye oldum ama uyelık onaylama maili gelmiyor bir turlu onaylamayınca da giriş yapamıyorum

• "Hediye dönemi sonunda üyeliğinizin devam etmesini istiyorsanız tıklayınız.
    üyelik devamı için vereceğiniz talebin ardından üyeliğin ilk ay ücreti tahsil edilecek, kalan hediye günleriniz ise ilk üyelik ayının sonuna eklenecektir."

• kodu olan varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyfluthrin

Aman diyim digitürk ün bedava dediği her türlü kampanyadan uzak durmanızı tavsiye ederim. Sakın ha sakın kredi kartı bilgilerinizi falanda vermeyin. Bir kere elinizi verdiğiniz zaman kol bacak gidiyor, geri almak istediğiniz zamanda sizi türlü türlü uğraştıracaklardır.

Kesinlikle katılıyorum. Uzak durun böyle Digiturk kampanyalarından
  • Digitürk bu tırsmak normal :D :D :D
  • canlı yardımdan 3 hafta ücretsiz vermişsiniz 3 ay olmalı idi dedim günler sonra hatayı düzeltip 3 aya çektiler.
  • Bende 5 şubat görünüodu son tarih bugün baktım nisana uzatmışlar otomatik.
  • telefonuma 1 haftalık deneme süreniz sona erdi kampanyadan yararlanmak için hediye süresini uzatmak için kart numarası istedi. sanal kart oluşturdum içine 1 lira attım. girdim kaydımı yaptım 1 lirayı çekti. 13 Mayıs 2015 e kadar premium üyelik hesabıma tanımlandı.. Teşekkürler samsung :)))

3 ay sonra zorla para kesilecek muhabbetleri olmuş neyi nasıl kesecek sanal kart girince hiç bir şey olmuyor daha evvelde bu şekilde aldım. parayı çekemeyince standart üyeliğe düşüyor hesap sıkıntı yok.. bu çektiği 1 lirayı da bir kaç gün içinde iade ediyorlar.

abonelik alanlar sanal kart kullansın tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.