Şimdi Ara

SAMSUNG AR 5600 Klima (Soğutmuyor) E4 HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde 5 yıldır kullandığım 2 adet "Samsung AR5600 AR09JSFNDWK/SK A++ 9000 Btu/h Inverter Klima" var. Son 3 gündür eş zamanlı olarak soğutmamaya başladılar. Neredeyse fan modu sıcaklığında ılık bir hava üflüyorlar. Klimalar küçük odalarda, bu sorunu yaşamadan önce soğuk modunda 16 derece full yaptığımda odalar hızlı bir şekilde 17 dereceye kadar düşüyordu, ancak şu anda saatlerce çalışmasına rağmen 23 derecede kalıyor, ki dışarıdaki sıcaklık 23 civarı zaten.. Hemen hemen hiç soğutmuyor diyebilirim. Bunu yaşadığım şehirdeki Samsung servisine anlattım. Bana mevsim geçişinden kaynaklı olduğunu ve "Nem ayarında 18 dereceye getirip" bir süre çalıştırırsam sorunun düzeleceğini söylediler. Söyledikleri şekilde 2 saate yakın çalıştırdım ancak değişen bir şey yok. "Acaba gazı mı bitti?" diye sorduğumda ise, Sıcak moduna getirin, eğer sıcak üflüyorsa gazda sorun yoktur dediler, sıcağa getirdim sıcakta sorun olmadı ama Nem ve Soğuk modlarında asla soğuk hava üflemiyor.

GELİŞME: Klimayı soğuk modunda bir süre çalıştırdım ancak yine ılık hava üfledi, 1 saat kadar sonra 3 tane bip sesi geldi ve E4 hatası çıktı. Sorun nerededir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozerr -- 28 Ekim 2023; 16:55:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.