Şimdi Ara

Samsung AR5000 Serisi AR18HSFSC İnverter Klima 30 Günlük İnceleme ve Sürekli Güncelleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
4
Favori
9.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung AR 5600 Serisi AR12JSFNCWK Inverter A+ Enerji Klima
    yada
    Samsung AR7000 AR12HSSDCWKNSK A+ 12000 Btu/h Inverter Klima

ikisinden hangisi tercih edilmeli 25m2 oda için kullanılıcak

mitsubishi elektirikdede şuan kampanya var
    hj35va modeli şuan 2800 civarı ne önerirsiniz
  • rebu R kullanıcısına yanıt
    bende dediğiniz gibi yapıyorum 18 de gelip açıyorum 23-24 e kadar çalıştırıyorum ki benim salonda kapıda yok ve ilk 28 derece 3. fan hızında açıyorum 2 saat sonrasında içerisi ısınınca 26 dereceye alıp genede 2. fan seviyesine düşürüyorum o şekilde devam ediyor
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    iki ürün arasında 2 fark var biri uzak erişim yani dışarıdan klimaya müdahale edebiliyorsun evde yokken telefon üzerinden diğeride Virüs Doctor denen bir hava temizleme sistemi o kadar yani bunlara ihtiyacın yoksa AR 5600 al derim hem fiyat avantajıda var. Geçen ay 18.000btu olanını eşimin kardeşine aldırdım bebek var diye o da çok memnun yani samsungtan genel olarak memnunum ve tüketim de düşük ısıtma-soğukma da başarılı.
    Mitsubishi için bir şey diyemem kullanmadım yorumlarınıda görmedim
  • exelance_alper kullanıcısına yanıt
    O zaman doğru yoldayiz. Sizin klima da hiç durmuyor değil mi ? Diğer modellere alışık olduğumdan bu inverter ların sanırım özelliği hiç durmadan çalışması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance_alper

iki ürün arasında 2 fark var biri uzak erişim yani dışarıdan klimaya müdahale edebiliyorsun evde yokken telefon üzerinden diğeride Virüs Doctor denen bir hava temizleme sistemi o kadar yani bunlara ihtiyacın yoksa AR 5600 al derim hem fiyat avantajıda var. Geçen ay 18.000btu olanını eşimin kardeşine aldırdım bebek var diye o da çok memnun yani samsungtan genel olarak memnunum ve tüketim de düşük ısıtma-soğukma da başarılı.
    Mitsubishi için bir şey diyemem kullanmadım yorumlarınıda görmedim

uzzkdan erişim önemsiz benim için. motor aynımı acaba performans ve elektirik tüketimi falan onlar önemli
  • rebu R kullanıcısına yanıt
    ben devamlı çalıştırmıyorum çünkü gündüz eşimde bende çalışıyorum o yüzden akşam 19 da eve gelince açıyorum yatana kadar çalışıyor. yatak odasındaki 12.000btu olanı de yazın yatarken açıp sabah kalkana kadar çalıştırıyordum.
    Diğer tüm özellikler aynı dediğim gibi sadece ekstra 2-3 özellik mevcut o kadar ben 24.000btu alırken AR 7000 serisi alacaktım ama 1000TL fark vardı o yüzden gereksiz dedim AR 5000 aldım ama 200-300tl fark olsa AR7000 alırdım
  • quote:

Diğer tüm özellikler aynı dediğim gibi sadece ekstra 2-3 özellik mevcut o kadar ben 24.000btu alırken AR 7000 serisi alacaktım ama 1000TL fark vardı o yüzden gereksiz dedim AR 5000 aldım ama 200-300tl fark olsa AR7000 alırdım

ne kadar zaman oldu siz alalı. memnunmusunuz klimanızdan
    Geçen sene eylül ayında evlenmeden önce evi dizerken aldım ve kampanyada vardı 24.000btu 2499tl 12.000btu olanı 1499tl ye aldım hızlıal üzerinden şimdi bakıyorum uçmuştu rakamlar hep. Ben çok memnunum hem kış hem yaz devamlı kullanıyorum geçen kış o karlarda kurtarıcım oldu

• quote:

Geçen sene eylül ayında evlenmeden önce evi dizerken aldım ve kampanyada vardı 24.000btu 2499tl 12.000btu olanı 1499tl ye aldım hızlıal üzerinden şimdi bakıyorum uçmuştu rakamlar hep. Ben çok memnunum hem kış hem yaz devamlı kullanıyorum geçen kış o karlarda kurtarıcım oldu

merhaba ben son birşey daha sormak istiyorum. bakır borumu geldi ürün ile birlikde. yanında ne veriyorlar
    Evet bakır boru geldi hatta kendi içinden çıkan kısa kaldığı için servis arabadan kendi parçalarını getirdiler ve ölçüp tam metresinde göre kestiler sonrada yalıtım süngerinden geçirip su tahliye borusuyla birlikte sıkıcana bantla sardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Samsung AR5000 Serisi AR18HSFSC İnverter Klima 30 Günlük İnceleme ve Sürekli Güncelleme
    Hort hort🤣
    10 yıl sonra yeni sahibine hayırlı olsun.Geçen sattım,midea ile devam yolculuğa😬

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.