Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu konuda yardımcı olacak arkadaş yokmu...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: eybi

Selam arkadaşlar;
    benim tablet XE700T1C-H02TR Windows 8
    bana, bu model den olan arkadaşlardan, recover dosyasını istemekteyim bir siteye upload edebilirlerse çok makbule geçer.
    bizim tablete uyumlu Windows 8 indirdim ama benim şifrem uymuyormuş diye uyarı alıyorum,
    Windows 7 ultimate kurdum driver ları sorun oldu.
    kırık Windows 8 kurdum şifremin geçersiz olduğunu sürekli uyarıdı.
    mecburen sistemin orjinalini yükliyecegim
    akılsızlık edip başta recover dosyasını yedeklememiştim.
    Asus laptop n53 kullanıyorum onda da recover bölümünü silmiştim bir problem olduğunda servis tekrar ilk alındığı hale getiriyodu,
    samsung sevisinide oyle zannettim ama çok yanılmışım
    asus servis en iyi servismiş (Ankara)
    samsung servisi (Ankara/İncesu) bu konuda çok cahilmiş.
    bunu ben yaşıyarak öğrendim sizlerde okuyarak öğrenin.
    Şuan Azerbaycan dayım
    Birde bu konuda Azerbaycan Baku samsung servisin den hizmet istedim o daha facia oldu
    servisteki eleman herhalde tableti ilk defa görüyor du.
    ekranı klavyeden ayırma tuşuna basıp bekleyin açılsın sorununuzu söyleyim deyince
    orası ekranı ayırma tuşu ordan açılmıyor dediğimde,
    bazı modellerde ordan açılıyor deyince,
    Azerbaycan servis çözümünden vaz geçip form desteğine müracat ettim.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

bu konuda yardımcı olacak arkadaş yokmu??

• quote:

Azerbaycan daki teknik servis elemanı ürünleri teslim almazlar. Teknik Servis elemanları ortalıkta pek gözükmezler. Sizinle muhattap olan zaten teknisyen değildir.

Biraz abartı ve yanlış anlamışsınızı.

Siz Azerbaycan daki Samsung Yetkili Servise teslim edin orjinal Türkiye imajı atılacak deyin onlar hallederler.

Şahsen temiz kurulumu tavsiye ederim.

İlk sayfada ilk mesajda ekledim.

Kolay gelsin.
  • Güncel bir kampanya, indirim vs. birşey var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Azerbaycan daki teknik servis elemanı ürünleri teslim almazlar. Teknik Servis elemanları ortalıkta pek gözükmezler. Sizinle muhattap olan zaten teknisyen değildir.

Biraz abartı ve yanlış anlamışsınızı.

Siz Azerbaycan daki Samsung Yetkili Servise teslim edin orjinal Türkiye imajı atılacak deyin onlar hallederler.

Şahsen temiz kurulumu tavsiye ederim.

İlk sayfada ilk mesajda ekledim.

Kolay gelsin.

Selam Smart1978;
    Azerbaycan/Baku Samsun yetkili sevisi Teymur aliyev kucesi köhne samsung binası 2.mertebe bu adres doğru ise yazdıklarımı birebir yaşadım.
    8.mikro reounundaki samsung binasından teknik servis diye bu adresi vermişlerdi. bu adresten başka teknik servis var ise adresini yazmanızı isterim.
    yazdıklarım birebir yaşadığım ve yaptığım.

• Selam Smart 1978 arkadaş;
    tableti biraz fazla kurcaladım sonrada işin içinden çıkamadım;
    servis işlemini sizin bilgileriniz doğrultusunda çözmeye çalışıyorum ama sonuca ulaşmam zor oluyor.
    birinci sayfada yazmış olduğunuz temiz kurulumu uygulamaya çalışıyorum.
    ama olmuyor, çok karıştırmaktan tablette benden bıktı.
    tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso dosyasını indirdim (dört saat sürdü)
    8 gb lık flash diski fat 32 varsayılan olarak biçimlendirdim
    win rarla iso içine girerek flash diske kopyala yapıştır yaptım
    tablete flash takılı olarak boota girdim CSM and UEFI OS olarak değiştirdim,
    boot device da flash seçtim ikincisi ssd oldu save yapıp çıktım
    kurulum sayfası ileri dedim kurulum başladı veeeeee acı gerçek
    Girilen ürün anahtarı, yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir
    Windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin.

tamam dediğimde kurulum sayfası geliyor ve döngüye giriyor
    tableti şubat 2013 tarihinde almıştım tarihle ilgili ürün kodu farklılık gösterir mi?
    veya ben bir şeylerimi eksik yapıyorum.
    önerebileceğiniz bir çözüm yolu varmı
    teşekkürler

• samsung atic pc pro 700T

wifi bağlantı kopması, sınırlı bağlantı problemi;
    aynı sorunu yaşayan, hem işyeri hem ev wifi si, ayrıca 3g üzerinden yaptığım denemelerde sorunu aşamamış bir kişi olarak, burada okumuş olduğum
    denetim masasından / program ekle kaldır/ intel wireless pro ile başlayan programı kaldırınca bağlantı sorunları çözülmüştür. Şahsen yaşadığım çok büyük bir eziyet ortadan kalmıştır. Bu öneriyi yazan arkadaştan Allah razı olsun.

El yazısı tanıma;

windowsun 8 yerel el yazısı tanıma desteği Türkçe için bulunmadığından bu imkandan Türkçe için faydalanmak mümkün değil.
    Şahsen windows 7 den ilk çıktığından itibaren digitizer kalem özellikli tablet kullanan biri olarak, işi microsofta bırakırsak Türkçe desteğinin gelecektede olmayacağını söyleyebilirim.
    O vakit, sırpçanın bile desteklendiği belirtilen aşağıdaki linkdeki sayfaya Türk kullanıcılar olarak talep yapmaya çağırıyorum.
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/download-a-language-pack-to-get-handwriting-recognition-for-another-language
    sayfanın altında
    "Was this page helpful?
    Your feedback helps improve this site. "
    bölümüne "no" deyip özgürce yazın. Bakarsın işe yarar.

El yazısı tanıma sorununu kısmen aşmak için sadece s note da geçerli olan ve sağolsun samsung tarafından geliştirilmiş maharet kullanılabilir.

Fakat en güzel çözüm myscript stylus 3.2 dir.
    Türkçe desteği vardır.

Denedim ve kusursuz değil ama çok başarılı buldum. 1 ay süre sonunda 40 euro vererek almak gerekiyor.

son olarak cihazın samsung orijinal cover case i çıkmış. Bence çok büyük bir eksiklikti.
    Türkiyeye gelmesini bekliyorum. Zira benzer bir kapağı galaxy note 10.1 cihazımda kullanıyorum ve çok memnunum.
    Yan sanayi deri 700T kılıfları malesef hiç kullanışlı değil.
    http://www.samsung.com/us/computer/pcs-accessories/AA-BS6NBCG/US

Yine aksesuarlardan bluetooth microsoft wedge mouse çok başarılı ve cihazın üstündeki tek usb nin mouse yada klavye için harcanmasına engel oluyor.
    mouse ın dokunmatik özellikli yüzeyi çantada kolayca taşınması diğer artıları. Bu arada aynı mouse ın android cihazda (n7000 de denedim) çalışıyor olmasıda harika.

bluetooth klavyeler konusunda microsoft wedge klavyenin kendisi çok küçük kalıyor (yani çantada taşımak için iyi sürekli kullanım için pek kullanışlı değil). Beraberinde gelen ve hem klavyeye kapak tablete stand olan aparat ise süper.
    şu an piyasada satılan logitech bluetooth klavyenin 200 Tl nin üstündeki fiyatı bence çok pahalı,
    3 cihaza bağlanma ve büyüklüğü sebebiyle rahat kullanımı dışında bu parayı hakedecek bir şey yapmıyor.
    Ancak aynı firmanın "tablet keyboard for windows" ürünü ise harikulade ve fakat Türkiyede henüz satılmıyor.
    Bluetooth klavye düşünenler için bu ürünü beklemelerini tavsiye ederim.

samsungun tüm kalemleri birbiri ile uyumlu. Yani galaxy note lardan birine sahipseniz kalemi rahatlıkla ativ pc pro da kullanabilirsiniz. Hatta wacom tabanlı kalemler ile genel uyumlu diyebilirim. (4 sene önce aldığım hp tm2 nin kalemi de n7000 nin kalemide, ativ pc pro 700t de çalışıyor) bu şu demek kalemi kaybederseniz orijinal bulamadım diye üzülmeyin, her tür samsung kalemi işinizi görüyor.

microsoft office 2013 dokunmatik ve kalem desteği konusunda çok başarılı. ofis 2010 daki kesik kesik büyültme ve küçültme ortadan kalkıyor. bence küçü
    k bir yatırımla ofice 2013 e geçin. Bilgisayarın ve kalemin imkanlarından daha çok faydalanacaksınız.

Ve onenote;
    windows onenote ve kalem harika bir üçlü. Deftere yazar gibi yazıyorsun.
    Tüm kalemle aldığınız notlarınızı, skydrive ile android cihazınızda görebiliyorsunuz.
    1 sene sonra evernote sadece apple platformunda kullanılan bir ürün olur kanaatindeyim. Üzülmüş değilim. Nitekim yıllık 40 dolar gibi fahiş bir fiyatlamaları beni rahatsız ediyordu.

Bunları paylaşayım. Google da aratıldığında birilerinin işine yarayabilir.

• quote:

Selam Smart 1978 arkadaş;
    tableti biraz fazla kurcaladım sonrada işin içinden çıkamadım;
    servis işlemini sizin bilgileriniz doğrultusunda çözmeye çalışıyorum ama sonuca ulaşmam zor oluyor.
    birinci sayfada yazmış olduğunuz temiz kurulumu uygulamaya çalışıyorum.
    ama olmuyor, çok karıştırmaktan tablette benden bıktı.
    tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso dosyasını indirdim (dört saat sürdü)
    8 gb lık flash diski fat 32 varsayılan olarak biçimlendirdim
    win rarla iso içine girerek flash diske kopyala yapıştır yaptım
    tablete flash takılı olarak boota girdim CSM and UEFI OS olarak değiştirdim,
    boot device da flash seçtim ikincisi ssd oldu save yapıp çıktım
    kurulum sayfası ileri dedim kurulum başladı veeeeee acı gerçek
    Girilen ürün anahtarı, yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir
    Windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin.

tamam dediğimde kurulum sayfası geliyor ve döngüye giriyor
    tableti şubat 2013 tarihinde almıştım tarihle ilgili ürün kodu farklılık gösterir mi?
    veya ben bir şeylerimi eksik yapıyorum.
    önerebileceğiniz bir çözüm yolu varmı
    teşekkürler

Bendeki tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso dosyası ile Sony Vaio Duo 11 e ve Microsoft Surface Pro ya sorunsuz lisansı BIOS ( UEFI aslında ) tan otomatik yükledi. Bendeki Sony Windows 8 Core sürümü dür ona göre kurulum yaptı. Aynı tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso dosyasını Microsoft Surface Pro ya da temiz Türkçe olarak yükledim onda da Windows 8 Pro olarak yükledi.

Sizin indirdiğiniz tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso sanırım değiştirilmiş. Bendeki turbobit linkinde idi ve şuan o link çalışmıyor. Bendekini tekrardan upload yapabilirim ama çok mantıklı mıdır bilmiyorum çünkü Ağustos sonu Eylül arası Windows 8.1 Son hali çıkacak. ?

Size tavsiyem 2 aylık çözümü şu : Windows 8.1 Betası Microsoft tarafından yayınlandı bana göre epey stabil ve tavsiye ederim.

Internet Download Manager ile indirin hızın ne ise onla indirecektir.

http://iso.esd.microsoft.com/W81RPI/8FBC5B738CFD9D29D6956B5DA9DF2DFD4F6C1D8AF/WindowsBlue-ClientwithApps-64bit-Turkish-X1899629.iso

Ürün Anahtarı :

NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F

Kolay gelsin.

Bu arada

Windows 8.1 Final Türkçe tüm sürümler için olanı sızdığında kendim bizzat hızlı download edilebilecek sitelere upload edeceğim.

• smart1978 arkadaş;
    aynı çözümü düşünmüşüz dün forma yazıyı yazdıktan sonra win 8,1 ile igili yazıları okudum ve torrent te bulduğum aynı şifreli win8.1 yükledim
    bütün güncelleştirmeleri de yaptım sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
    sizin de dediğiniz gibi 2012 deki makinanın win 8 programı ile 2013 deki makinanın win 8 i arasında şifre farklılıkları var.
    en doğrusu tableti kurcalamadan evvel muhakkak recower yedeğini harici bir yere almak. benim gibi uğraşmamak en dogrusu
    ilgi alakana teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hararettin
    ...
    El yazısı tanıma;
    ...
    Fakat en güzel çözüm myscript stylus 3.2 dir.
    Türkçe desteği vardır.
    Denedim ve kusursuz değil ama çok başarılı buldum. 1 ay süre sonunda 40 euro vererek almak gerekiyor.
    ...

Hay Allah razı olsun; sırf alternatif klavye seçeneği için bile MyScript Stylus programı kullanılabilir. Programı uzun süreli kullanmak isteyenler şu linke göz atsınlar. Program kurulduğunda yalnızca İngilizce dil desteği var, diğer diller ayrıca indirilip kuruluyor; Türkçe dilini şu linkten indirip kurabilirsiniz.

• myscript stylus web sitesinden 30 gün süreli versiyonunu indirdiğinizde 26 mb lık bir program olduğunu görüyorsunuz.
    Verilen linkdeki program ise 300 K lık bir rar görünümlü exe programıdır.
    Linki veren iyi niyetle vermiş olsada, virus tarzı bir yazılımla karşılaşma ihtimali var gibi duruyor.
    2500 Tl bilgisayarın kendisine verenin, çok işine yarayacak muadili olmayan bir yazılıma 40 euro vermesi zannımca çok değildir.
    İnsanların emeğine de saygı göstermek lazımdır.
    Tek bir eleştirim olacak; myscript stylus firmasından bu ürünü satın alanlar, karşılaştıkları sorunlar ile ilgili olarak firmadan bir muatap bulamadıklarını,
    firmanın para iadesi yapmadığı gibi şikayetlerde bulunmuşlar.
    Yani ürün güzel ama biraz sahipsiz.
    Bu yönünü de açıklamış olalım.
  • tayaydın arkadaşın verdigi linkteki programı kurdum gayet güzel çalışıyor ayrıca ilaçlı vede virüs falanda yok
  • Selam Smart1978 arkadaş;
    Sendeki tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso dosyasını birkaç parçaya bölerek bir siteye upload yapmanı istemiş olsam
    kurmuş olduğum win 8.1 kafasına göre çalışıyor. bluethot mous bir gün çalışıyor ertesi gün kayboluyor birgün 3g yi görüyor
    ertesi gün uğraş dur. laptop daki win 8 in üzerine win 8.1 kurmuştum yasal olduğundan hiçbir problem yaşamamıştım
    ama tablette maalesef.
    bu belki windowsun yeni taktiğide olabilir.
    senden iso dosyasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 21 Temmuz 2013; 20:55:26 >
  • Arkadaşlar;

11 sayfada yazılanların tümünü okudum. Bende Ativ T700 serisi bir cihaz almayı düşünüyorum ancak sizlere birkaç sorum olacak.

1.) İnternette satın alabileceğim birden fazla farklı model görülüyor A, K ve G serilerini temelde birbirinden ayıran özellikler nelerdir acaba?
    (Nette gezinirken G 'nin daha eski A 'nın yeni K 'nin de son serilerden olduğu gibi bir sonuca vardım. K 'de 3337 işlemcisi var A 'da 3317 ancak bimeksin sitesinde bateri ömürleri ile ilgili bir fark görünüyorken samsungun sitesinde K modelinin pili daha yüksek MAh 'li. lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız?)

2.) 3G 'li bir model tercih etmek mi, yoksa zaten hotspot var demek mi daha doğru sizce? Kullanıcı deneyimlerinize istinaden soruyorum
    (Benim kafamdan K serisi geçiyordu işlemcisi 2013 1stQ üretimi ama pil kısmı ne kadar doğru başka bilmediğim birşey var mı, 3G 'li olması önemli midir emin olamadım)

3.) Yukarıda saydığım modellerin hangilerinde dahili GPS mevcut? Gelecekte enable etmek mümkün olursa diye soruyorum.

4.) Bu zamana kadar Win8 ile hiçbir ilgim alakam olmadı. Makineyi satın aldığımda gelen key 'in saklanması için mi recovery yapmak önem taşıyor? Bilgilendirebilir misiniz?

5.) Cihaz 64 GB MicroSD kart destekliyor mu acaba?

6.) Samsung Forumlarında bir kullanıcı T700 serisi makinesinin SSD 'sini sorunsuz değiştirdiğini ifade etmiş. Sonrasında başka başlıklarda da içini açan kullanıcıların yayınladığı fotoğraflar var. 256 DB HDD takan oldu mu acaba? Bir sorun ile karşılaşılıyor mu?

A1 ve K1 modellerini satın alabileceğim yerler buldum. Aklımda K1 almak vardı ancak bimeksteki karşılaştırmada belirtilen pil süresi ifadesi sonrası emin olamadım. Hangisini neden önerirsiniz? K1 ile A1 i aynı fiyata buluyorum.

https://store.donanimhaber.com/60/16/70/601670d0aa3b5389ba240621dc21fbdc.JPG

Cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

• logos L kullanıcısına yanıt
    Selam
    bildiklerimi cevaplayım;

1-3337 ile 3317 işlemci farkı birisi.1,8mhz ile başlıyor diyeri 1,7mhz ile (farkı hissedemessin)

2- 3G modeli tercih etmek sana kalmış seyhat ediyorsan tablet üzerinde bir çıkıntı görmek istemiyorsan etme (tablet ekranında bir adet usb 3,0 yuvası var data kartı oraya takmak mecburiyetinde kalacaksın)

3- Windows da internet altında Google maps konum bulma daha etkili (Windows un navigasyon programı yok yada ben bulamadım)

4- Key makinanın içinde formda nasıl bulabileceğini yazan kısım var.
    benden sana tavsiye tableti alırsan muhakkak recower yedeğini al ben almadım problemim bitmedi,

Windows 7 de kullanmayı düşünme driver ların çoğu win 7 için uyumlu değil tarafımdan denendi.

5- 64 gb micro sd kartla sorunsuz çalışıyor. kullanıyorum.

6- değiştirilebildiğini bende okudum ??

umarım biraz bilgilendirebilmişimdir,

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: logos
    Arkadaşlar;
    11 sayfada yazılanların tümünü okudum. Bende Ativ T700 serisi bir cihaz almayı düşünüyorum ancak sizlere birkaç sorum olacak.
    1.) İnternette satın alabileceğim birden fazla farklı model görülüyor A, K ve G serilerini temelde birbirinden ayıran özellikler nelerdir acaba?
    (Nette gezinirken G 'nin daha eski A 'nın yeni K 'nin de son serilerden olduğu gibi bir sonuca vardım. K 'de 3337 işlemcisi var A 'da 3317 ancak bimeksin sitesinde bateri ömürleri ile ilgili bir fark görünüyorken samsungun sitesinde K modelinin pili daha yüksek MAh 'li. lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız?)
    2.) 3G 'li bir model tercih etmek mi, yoksa zaten hotspot var demek mi daha doğru sizce? Kullanıcı deneyimlerinize istinaden soruyorum
    (Benim kafamdan K serisi geçiyordu işlemcisi 2013 1stQ üretimi ama pil kısmı ne kadar doğru başka bilmediğim birşey var mı, 3G 'li olması önemli midir emin olamadım)
    3.) Yukarıda saydığım modellerin hangilerinde dahili GPS mevcut? Gelecekte enable etmek mümkün olursa diye soruyorum.
    4.) Bu zamana kadar Win8 ile hiçbir ilgim alakam olmadı. Makineyi satın aldığımda gelen key 'in saklanması için mi recovery yapmak önem taşıyor? Bilgilendirebilir misiniz?
    6.) Samsung Forumlarında bir kullanıcı T700 serisi makinesinin SSD 'sini sorunsuz değiştirdiğini ifade etmiş. Sonrasında başka başlıklarda da içini açan kullanıcıların yayınladığı fotoğraflar var. 256 DB HDD takan oldu mu acaba? Bir sorun ile karşılaşılıyor mu?
    A1 ve K1 modellerini satın alabileceğim yerler buldum. Aklımda K1 almak vardı ancak bimeksteki karşılaştırmada belirtilen pil süresi ifadesi sonrası emin olamadım. Hangisini neden önerirsiniz? K1 ile A1 i aynı fiyata buluyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

11 sayfayıda okumanızdan dolayı TEBRİKLER; okumadan direkt sorular soranlara karşı açıkcası çokca yardım edesim gelmiyor, zaten ne geldi ise başımıza okumadığımızdan gelmedi mi eybi arkadaşa ilaveten bende bildiğim kadarı ile yardımcı olayım:

1 ve 2. SAMSUNG ATIV Smart PC Pro XE700T1C'nin piyasada bir çok modelleri mevcut... Malesef farklı web sitelerinde farklı bilgiler mevcut; bu durumda resmi Samsung sitelerine (Türkiye hariç Amerika, Avrupa sitelerine de) bakmak gerek.. Amerika sitesinde K01'i buldum, buyrun linki... K seriside dediğiniz gibi sonradan çıkan gibi duruyor; işlemciyi 1 basamak yükseltmişler (işlemci karşılaştırmasını üstteki sayfalarda görmüşündür, çok bir performans farkedeceğini sanmıyoruz; daha performans isteniyorsa yeni nesil Haswell işlemciler tercih edilmelidir), batarya aynı (49Wh), 3G, NFC ve GNSS (GPS) özelliği yok... 3G'li olması önemli mi: bu soru sizin kullanım alanınız ile ilgili. Şimdiki akıllı telefonların nerde ise hepsinin hotspot özelliği mevcut; bu sayede telefonunuz için alacağınız mobil internet paketini tabletinizde de kullanabilirsiniz; bu internette sörf ihtiyacınızı çözecektir ama indirme amaçlı internet ihtiyacınızı çözmek için yetersiz kalabilir. Operatörlerin telefon ve bilgisayar için sağladıkları 3G internet hizmetlerinin ücretlendirmesi fark arzedebiliyor. Herşeye rağmen ülkemizdeki 3G internet çok pahalı... Bunun yanın dikkat edilirse 3G'li cihazlarda NFC ve GNSS (GPS) özelliği oluyor; onları da hesaba katmak gerek. Şu an için GPS özelliğini çok verimli olarak kullanamıyoruz; çünkü yeni bir standart, eski NMEA standardın çok güzel PC için navigasyon programları vardı. Bekleyeceğiz artık...

G01 modelinin özelliklerinden emin değilim bu forumda da mesajları olan lewofly isimli arkadaş G02 modelini almış, Turkcell SIM kart takmaya çalıştığını yazmış idi ona sorup kesin cevap almak gerek. Bunun haricinde diğer modellerdeki temel farklılıklar:

XE700T1C-A01TR
    İŞL. SİST: Windows 8 64bit Single Language
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 3317U
    GRAFİK TİPİ: Intel hd Graphics 4000
    3G-GPS-NFC: Yok

XE700T1C-H01TR
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 2537M
    GRAFİK TİPİ: Intel HD Graphics 3000
    3G-GPS-NFC: Var

XE700T1C-H02TR
    GRAFİK TİPİ: Intel HD Graphics 4000

XE700T1C-H04TR
    İŞL. SİST: Windows 8 64bit Pro

XE700T1C-K01TR
    İŞL. SİST: Windows 8 64bit (?)
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 3337U

3. 3G'li Modellerde Aygıt Yöneticisinde "Broadcom GNSS Geolocation Sensor" adıyla gözüken, cihaza GPS/GLONASS özelliği veren Broadcom BCM47511 chipidir, yani donanımsaldır. Bu sebebten yazılımsal bir müdahele ile aktif etme gibi bir durum söz konusu değildir.

4. Recovery mutlaka yapılmalıdır. Ayrıca Windows Lisans Key'ini 3. parti programları ile öğrenebilirsiniz. Örn "Speccy" diye ücretsiz program var; cihazın tüm donanım ve işletim sistemi bilgilerinin dökümünü veriyor. Oradan Lisans Key'ini öğrenip cihazınızdaki orjinal Windows8 sürümünü haricen yükleyip bu key'i kullanabilirsiniz. Programı bu linkten indirebilirsiniz. Denenmiş değildir, sorumluluk kabul edilmez...

5 ve 6. 64GB microSD kartı mutlaka tanıyacaktır; yalnız 64GB kartlar şimdilik çok pahalı, değmez; bunun yerine SSD kapasitesini artırmak mantıklı üstelik SSD hızı ile SD hızı mukayese bile edilemez. Bunun yanında bende 128GB SSD'nin yeterli olmayacağını sanırdım; ama yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çektiğimi söyleyemem. Üstelik tüm ihtiyacım olan programları cihaza kurdum. (Acronis ile sistem imajını aldığım için Recovery bölümünüde silip kullanıyorum ki yaklaşık 10GB'da orası tutuyor) Bunun yerine USB 3.0 taşınabilir bir HDD alın yedeklemelerinizi ve depolamalarınızı ona yapın. (USB 3.0 nimetinide kullanmış olun böylece) SSD değişiminde de bir sorun olacağını sanmıyorum; üstelik daha performanslı bir ürün takabilirsiniz (SSD'lerde performans olarak farklı katagorilerdedir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 22 Temmuz 2013; 18:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

tayaydın arkadaşın verdigi linkteki programı kurdum gayet güzel çalışıyor ayrıca ilaçlı vede virüs falanda yok

Ben indiremedim programı başka bir yere upload edebilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

tayaydın arkadaşın verdigi linkteki programı kurdum gayet güzel çalışıyor ayrıca ilaçlı vede virüs falanda yok

Ben indiremedim programı başka bir yere upload edebilirmisin.

hocam tayaydın'nın verdiği link saglam kontrol ettim çalışıyor. acılan sayfada altta (use our download manager and get recommended downloads) yazan tiki kaldır download edebilirsin
  • arkadaşlar türkiyede bulabileceğimiz orjinal kılıf var mı ya da sizlerin kullandığı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: logos
    Arkadaşlar;
    Şimdiden teşekkürler.

11 sayfayıda okumanızdan dolayı TEBRİKLER; okumadan direkt sorular soranlara karşı açıkcası çokca yardım edesim gelmiyor, zaten ne geldi ise başımıza okumadığımızdan gelmedi mi eybi arkadaşa ilaveten bende bildiğim kadarı ile yardımcı olayım:

1 ve 2. SAMSUNG ATIV Smart PC Pro XE700T1C'nin piyasada bir çok modelleri mevcut... Malesef farklı web sitelerinde farklı bilgiler mevcut; bu durumda resmi Samsung sitelerine (Türkiye hariç Amerika, Avrupa sitelerine de) bakmak gerek.. Amerika sitesinde K01'i buldum, buyrun linki... K seriside dediğiniz gibi sonradan çıkan gibi duruyor; işlemciyi 1 basamak yükseltmişler (işlemci karşılaştırmasını üstteki sayfalarda görmüşündür, çok bir performans farkedeceğini sanmıyoruz; daha performans isteniyorsa yeni nesil Haswell işlemciler tercih edilmelidir), batarya aynı (49Wh), 3G, NFC ve GNSS (GPS) özelliği yok... 3G'li olması önemli mi: bu soru sizin kullanım alanınız ile ilgili. Şimdiki akıllı telefonların nerde ise hepsinin hotspot özelliği mevcut; bu sayede telefonunuz için alacağınız mobil internet paketini tabletinizde de kullanabilirsiniz; bu internette sörf ihtiyacınızı çözecektir ama indirme amaçlı internet ihtiyacınızı çözmek için yetersiz kalabilir. Operatörlerin telefon ve bilgisayar için sağladıkları 3G internet hizmetlerinin ücretlendirmesi fark arzedebiliyor. Herşeye rağmen ülkemizdeki 3G internet çok pahalı... Bunun yanın dikkat edilirse 3G'li cihazlarda NFC ve GNSS (GPS) özelliği oluyor; onları da hesaba katmak gerek. Şu an için GPS özelliğini çok verimli olarak kullanamıyoruz; çünkü yeni bir standart, eski NMEA standardın çok güzel PC için navigasyon programları vardı. Bekleyeceğiz artık...

G01 modelinin özelliklerinden emin değilim bu forumda da mesajları olan lewofly isimli arkadaş G02 modelini almış, Turkcell SIM kart takmaya çalıştığını yazmış idi ona sorup kesin cevap almak gerek. Bunun haricinde diğer modellerdeki temel farklılıklar:

XE700T1C-A01TR

XE700T1C-H01TR
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 2537M
    GRAFİK TİPİ: Intel HD Graphics 3000

XE700T1C-H02TR

XE700T1C-H04TR
    İŞL. SİST: Windows 8 64bit Pro

XE700T1C-K01TR
    İŞL. SİST: Windows 8 64bit (?)
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 3337U

3. 3G'li Modellerde Aygıt Yöneticisinde "Broadcom GNSS Geolocation Sensor" adıyla gözüken, cihaza GPS/GLONASS özelliği veren Broadcom BCM47511 chipidir, yani donanımsaldır. Bu sebebten yazılımsal bir müdahele ile aktif etme gibi bir durum söz konusu değildir.

4. Recovery mutlaka yapılmalıdır. Ayrıca Windows Lisans Key'ini 3. parti programları ile öğrenebilirsiniz. Örn "Speccy" diye ücretsiz program var; cihazın tüm donanım ve işletim sistemi bilgilerinin dökümünü veriyor. Oradan Lisans Key'ini öğrenip cihazınızdaki orjinal Windows8 sürümünü haricen yükleyip bu key'i kullanabilirsiniz. Programı bu linkten indirebilirsiniz. Denenmiş değildir, sorumluluk kabul edilmez...

5 ve 6. 64GB microSD kartı mutlaka tanıyacaktır; yalnız 64GB kartlar şimdilik çok pahalı, değmez; bunun yerine SSD kapasitesini artırmak mantıklı üstelik SSD hızı ile SD hızı mukayese bile edilemez. Bunun yanında bende 128GB SSD'nin yeterli olmayacağını sanırdım; ama yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çektiğimi söyleyemem. Üstelik tüm ihtiyacım olan programları cihaza kurdum. (Acronis ile sistem imajını aldığım için Recovery bölümünüde silip kullanıyorum ki yaklaşık 10GB'da orası tutuyor) Bunun yerine USB 3.0 taşınabilir bir HDD alın yedeklemelerinizi ve depolamalarınızı ona yapın. (USB 3.0 nimetinide kullanmış olun böylece) SSD değişiminde de bir sorun olacağını sanmıyorum; üstelik daha performanslı bir ürün takabilirsiniz (SSD'lerde performans olarak farklı katagorilerdedir.)

Alıntıları Göster
    quote:

ilk aldığımda bende acronis ile yedek aldım ''C'' de dahil toplamda 5 bölüm vardı ama acronis ile tüm bölümleri tekrar yükleyip recovery proğramını çalıştırdığımda ''bu bölüm bulunamıyor'' gibi bir hata veriyor recovery programı o bölümü bulamıyor acaba bunu nasıl düzeltebilirim.

ayrıca tabletimde şu an çift işletim sistemi kullanıyorum. win7 ult. ve win8 pro...win7 de sadece ekran döndürme olayı çalışmıyor diğer tüm özellikleri çalışıyorilk aldığımda bende acronis ile yedek aldım ''C'' de dahil toplamda 5 bölüm vardı ama acronis ile tüm bölümleri tekrar yükleyip recovery proğramını çalıştırdığımda ''bu bölüm bulunamıyor'' gibi bir hata veriyor recovery programı o bölümü bulamıyor acaba bunu nasıl düzeltebilirim.

ayrıca tabletimde şu an çift işletim sistemi kullanıyorum. win7 ult. ve win8 pro...win7 de sadece ekran döndürme olayı çalışmıyor diğer tüm özellikleri çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad22 -- 29 Temmuz 2013; 3:12:36 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.