Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün Amerika'da 4G'li versiyonunu çıkarmışlar: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-HA1US
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    theologist; ben de store dan indirdim ama bu sorunları yaşıyorum...
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben tablete bir monitör takmak istiyorum(24").Monitör ve tableti hdmi kablosu ile bağladım ama görüntüyü monitöre aktaramadım.Bunun sebebi ne olabilir?

Başka denediğim tüm laptoplar da görüntü aktarılıyor.Tabletten bağladığım için mi sıkıntı oluyor?
  • arkdaşlar bu tabletin ekran kalitesi nasıl..samsung note 3 teki ekran teknolojisi var mı..?? ayrıca ben media markta asus tableti incelemiştim z2670 işlemcili olanı aralarında fiyat farkı baya vardı..ve asusun ekran kalitesi mükemmeldi samsung(z2670) ise kalitesizdi karanlık ve pikselleri çok belliydi..bu i5 işlemcili modelinde ekran nasıl aynı mı..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borsazede

Tüm takipçi arkadaşlara selam. Ben de kısa bir süredir xe700T1c-a01tr modeli kullanıcısıyım. Vakit buldukça forumları takip ederek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bilgi paylaşımı maksadıyla Yakutsk arkadaşımın sorularına çözümler önererek başlamak istiyorum.

1. Ekran parlaklığının azalıp artıyor olması, tabletin üzerindeki sensörün ışık alamaması sebebiyle tıpkı bir fotoselli lamda gibi yanıp sönmesinden dolayıdır. Denetim masası-Sistem ve güvenlik-Güç seçenekleri menüsündeki (kısa yoldan masa üzerinde sağ alt köşedeki pil göstergesine tıklayıp ekran parlaklığını ayarla seçeneğini seçin) seçili olan planın yanındaki "Plan ayarlarını değiştir" seçeneğine dokunarak alttaki "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" seçilerek, listeden önce "ekran" sonra da "uyarlamalı parlaklığı etkinleştir" seçerek tercihe göre isterseniz hem pilde hem de prize takılı seçeneklerini kapatarak bu gerekli özelliği iptal edebilirsiniz. Ben sadece pirize takılıyken kapattım zira ekran parlaklığı pil tüketimini hissedilir ölçüde arttırıyor.
    2. Benim cihazım 3g li değil, onun için çözüm üretemedim.
    3. Tableti altında (klavyenin takıldığı kenarda) şarj cihazının cakının cuk diye oturacağı bir delik var :) Onu denemenizi tavsiye ederim.
    4.Klavyeye tableti takarken ikisi arasındaki açının 90 derece olmasına ve klavyenin sert-sağlam bir zeminde olmasına dikkat ederek tüm gücünüzle bağlantıyı sağlayın. Elinizi korkak alıştırmayın. Tam bağlantı olması için klik sesini mutlaka duymaya çalışın.
    5.Aynı sorunla çoğumuz karşılaşıyoruzdur. Benim kendimce bulduğum çözüm, parmağıın üzeri ile kaydırmak. İşaret parmağınızı veya orta parmağınızı katlayıp, sanki kapıyı tıklatıyormuş gibi ekranı kaydırın.
    6.Ben android kurmadım ama bu forumdaki saygıdeğer paylaşımcı arkadaşlar deneyimlerini paylaşmış. Andoid x86 olarak aratırsanız faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Bence gereksiz ama ihtiyaca saygı duymak lazım.

Şimdi de cihazla ilgili bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Yerli ve yabancı forumlarda çok arayıp bulamadığım bir bilgi. Sorunum Ativ Tab Pro cihazımın microsd card reader'ı ile ilgiliydi. Ne kadar aradıysam çok gerekli olduğunu düşündüğüm ve cihazı alma sebeplerimden biri olan card reader'ın özelliklerini hiçbir forumda bulamadım. Bazı arkadaşlar 64 gb sd card kullandıklarını yazmışlar sağ olsunlar ama controller hakkında hiç veri yok. Tamam 64 gb kullanabiliyoruz ama 64 gb var, 64 gb var değil mi? Çok yüksek okuma hızı kapasitesine sahip kartlar var. Benim aldığım (145 TL) kart Samsung MicroSd Pro 64 GB okuma hızı 70 mb/sn, yazma hızı 20 mb/sn. Bulabildiğim en hızlısı buydu ama h2testw ve CrystalDiskMark isimli programlarla yaptığım testlerde okuma hızı 18 mb/sn, yazma hızı da 14 mb/sn çıkıyor. Önce aldığım kart sahte olarak düşündüm ama sahte bir kart için okuma-yazma hızları gayet tatmin ediciydi. Ne kadar aradıysam tabletimin üzerindeki MicroSD Card Reader kapasitesini bulamadım. Son çare olarak, hafıza kartımı kayınbiraderin macbook pro'sunda (windows 7 ultimate ile) test ettiğimde okuma hızı 68 mb/sn yazma hızı da 18 mb/sn sonuçlarına ulaştım. Uzun lafın kısası, hafıza kartı alırken okuma ve yazma hızı 20 mb/sn üzeri almanın gereği yok. Önümüzdeki hafta syrox class10 64 gb almayı düşünüyorum. Test sonuçlarını paylaşırım. Diğer (h01, g01, k01) modellere sahip arkadaşlarımdan da hafıza kartlarının testlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Tahmin ediyorum hepsinde aynı controller kullanılmıştır ama en azından hafıza kartlarının cihazlarımız ile uyumunu öğrenmiş oluruz.

Selam ve saygılar.

Teşekkür ederim hocam, çok açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakutsk

quote:

Orijinalden alıntı: Borsazede

Teşekkür ederim hocam, çok açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık.

Sağolun hocam. Yardımım olmuşsa ne mutlu bana.
  • Arkadaşlar bende aylar önce A01 modelini alanlardanım.Herşey iyi de bu adamların aksesuar dağıtımı konusunda kınıyorum.Yaw bir ürün satıyorsun ama gel görki en başta kılıf v.s. olmak üzere hiçbir ürünü yok.Çıkalı TR de ne kadar oldu halen daha tek tük.Ben 3-4 ay bekledim katlanır original kılıfını ama yok!Bir kaç ay evvel dayanamadım kore den satın aldım.Ah samsung ahhh. Bunları neden mi yazıyorum tabletin arka kısmı kılıfsız kullandığımdan dolayı epeyi çizilmiş:)
    Saygılar...
  • Arkadaşlar yardım lütfen, Geçenlerde benim ekran kırıldı ve servise götürdüm. 950 TL ye ekranı değiştirdiler. Buraya kadar herşey tamam. cihaz açılmadığından şarjı bitmiştir dedim. ve götürür götürmez şarja taktım. %100 dolu diyodu. ama fişten çeker çekmez kapanıyor. Anlaşılan Ekranı takınca bizim usta birşeyler yapmış. Servise geri götürdüm ve birazda bağırıp çağırdım. Şimdi izlemem gereken yol nedir? Sonuçta servisden önce bataryada sorun yoktu. Hatta ekran çatlak olmasına rağmen cihazı teslim etmeden kablosuz şekilde özel verilerimi servisdeyken silip öyle verdim. Bu adam sadece bataryayı mı öldürmüştür. Yoksa devrelere de zarar vermiş olabilir mi? sonuçta devresi zarar görmüşse o cihazdan bidaha hayır gelmez. Yenisini isteme hakkım var mı? Lütfen izlemem gereken yol hakkındaki görüşlerinizi bildiriniz.
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 aydır H01tr modelini kullanıyorum. Gayette memnunum. 3g internet kullanıyorum oldukça kullanışlı ve taşıması rahat. Win 8.1 yükledim daha da hızlandı.

Bu cihazda hotspot özelliği var mı ? modem olarak kullanabiliyor muyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rifatte

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 aydır H01tr modelini kullanıyorum. Gayette memnunum. 3g internet kullanıyorum oldukça kullanışlı ve taşıması rahat. Win 8.1 yükledim daha da hızlandı.

Bu cihazda hotspot özelliği var mı ? modem olarak kullanabiliyor muyuz.

Connectify programı ile hotspot yabailiyorsunuz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı ama artık retina ekranlı, canlı renkli ve güçlü bataryalı windows tabletleri sonunda çıkıyor

http://www.umpcportal.com/2013/11/fujitsu-stylistic-q584-baytrail-tablet-hands-on-and-price/
  • xe700tc-a01tr benim fotmat attım ama S NOTE şimdi recorvery yok.nasıl yükleyebilirim.windows magazasında var 240mb ama diyorki kişisel bilgisayara bu uyulama yüklenemiyor.

bir yolu yokmu yada yada kendi recorvery olupta internete verse indirsem olurmu.

windowstaki uygululama
    http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/s-note/894a71cb-01fa-4da3-9b77-9e8b6877c686

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemrax -- 9 Kasım 2013; 13:30:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

xe700tc-a01tr benim fotmat attım ama S NOTE şimdi recorvery yok.nasıl yükleyebilirim.windows magazasında var 240mb ama diyorki kişisel bilgisayara bu uyulama yüklenemiyor.

bir yolu yokmu yada yada kendi recorvery olupta internete verse indirsem olurmu.

windowstaki uygululama
    http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/s-note/894a71cb-01fa-4da3-9b77-9e8b6877c686

Core Edition Windows yuklemediysen cikmayabilir ayni sey bendeki Sony de de olmustu.

En saglam cozumu Core Edition windows 8 veya windows 8.1 lisini yuklemekte ..

Core Edition i yukleyecek MSDN iso guncellenmis hali sunda resmi olarak yok ama windows 8.1 RTM eski surumu bulabilirsin.

Ayrica windows 8.1 tum surumleri barindiran guncel olani sizdigi an hizli indirme linklerini paylasacagim .

• benim 8.1 pro with media player

haberinizi bekleyeceğim
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    benim 8.1 pro with media player

haberinizi bekleyeceğim
  • quote:

benim 8.1 pro with media player

haberinizi bekleyeceğim

Pro with Media Media Center orjinalinde mi geldi ? Bildiğim kadarıyla böyle bir model Samsung Ativ Pro larda yok .

İlla Pro with WMC kurcam diyorsan Samsung uygulamaları Mağaza da gözükmeyebilir veya indirilemeyebilir .

Samsung un SW update lerini de yap bir de öyle dene...

MSDN multi edition Windows 8.1 RTM sonra "GA Rollup A " diye ifade edilen acele olarak önceden çıkmış RTM iso lara hız ve iyileştirme barındıran güncellemeler entegre edilmiş hali var sızdı ama o sürümler şuan için bizi ilgilendirmiyor yani OEM lere uyumlu değil. Demek istediğim seri numarası UEFI den kendisi girip OEM cihaz hangi süürmlü ise onu yükleyebilen kurulum iso su GÜNCEL hali çıkmamıştır ne Türkçe ne de İngilizcesi ...

http://winsupersite.com/windows-8/ga-rollup-provides-updates-windows-81-rtm

• merhaba bende samsung xe700tc a01tr var.fortmat attım .recorvery yok. windows 8.1 pro yükledim. tel ile aktivite ettim s note u indiremedim.kişisel bilgisayar diyor. birisi windows 8 yükle dedi onuda yükledim .internette seriali yok. onun üzerinden bir serialle windows 8 i windows 8 pro ya güncellestirdim. ve tel ile aktivasyon yaptım ve hala snote indirmiyor. kişisel bilgisayar diyor. ve windows uptade kB2750773 gelmedi 8.1 e güncellmek için? neyapmam gerekir .benim istediğim s note gibi uygulamaları geri getirmek.
    yada yyedekleyipte vermek isteyen var mı ? kaçgündür ugrasıyorum
  • quote:

merhaba bende samsung xe700tc a01tr var.fortmat attım .recorvery yok. windows 8.1 pro yükledim. tel ile aktivite ettim s note u indiremedim.kişisel bilgisayar diyor. birisi windows 8 yükle dedi onuda yükledim .internette seriali yok. onun üzerinden bir serialle windows 8 i windows 8 pro ya güncellestirdim. ve tel ile aktivasyon yaptım ve hala snote indirmiyor. kişisel bilgisayar diyor. ve windows uptade kB2750773 gelmedi 8.1 e güncellmek için? neyapmam gerekir .benim istediğim s note gibi uygulamaları geri getirmek.
    yada yyedekleyipte vermek isteyen var mı ? kaçgündür ugrasıyorum

Orjinal sürümü yüklemezseniz tabiki windows mağazasından Samsung a özel uygulamalar indiremezsiniz.

Çözümü orinal olan yüksel ihtimalle Windows 8 veya 8.1 Core Edition da geçmekte. Windows 8.1 Core Edition ı barındıran multi edition MSDN güncel iso su çıkmadığı için size tavsiyem windows 8 multi edition dokunulmamış iso sudur. Nasıl yapılacağı anlatmıştım burdaki eski mesajlarıma bakabilirsin.

Windows 8 den 8.1 güncellemesi şuan için sadece mağazadan yapılabiliyor ama tavsiyem entegre edilmiş güncellenmiş windows 8.1 multi edition ın çıkmasını beklemek akıllıcadır.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    XE700T1C-A01TR
    İŞL. SİST: Windows 8 64bit Single Language
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 3317U
    GRAFİK TİPİ: Intel hd Graphics 4000
    3G-GPS-NFC: Yok

burada single lan demiş .win 8 msdn farklı bu win 8 single lang farklı değilmi ?tşk
  • Samsung un resmi sitesinden SW Update ile geri kalan kısımlar tamamlanır.

Windows 8 Türkçe tüm sürümleri barındıran lisansınıza göre otomatik cihazdaki sürüm ne ise onu yükleyen kurulum iso kalıbı indirme adresleri 2 parçadan oluşmakta indirdikten sonra partlar winrar ile birleştirilecek.

İşte :

https://disk.yandex.com...yuz55rdmUaP%2BSWEkZM%3D

https://disk.yandex.com...a39iC3gTETpdpXta6ILk%3D

parçaları birleştirmek için gerekli winrar şifresi :

ozanaus

Özet:

Bu metod ile windows 8 temiz kurulumu sağlanmıştır ve lisans anahtarı uyumsuzluğu hatta korsan işlemlere gerek kalmamıştır. Bu metod ile mağazada gözükmeyen uygulamalar görünür olacaktır. Bu metod ile lisans anahtarı girilmesine gerek kalmayacaktır çünkü uygun ortak windows 8 iso su pc nizde hangi işletim sistemi sürümü lisanslı ise onu seçip lisans numarasını otomatik kendisi girecektir.

İDİRDİM USBYE ATTIM BİOS AYARLAYIP KUR DEDİM AMA BU SEFERDE DEDİ ÜRÜN ANAHYARI BU ÜRÜN İÇİNDEKİ WİNDOWSLARLA ESLEŞMİYOR BIKTIM ARTIK YARDIM

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.