Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1 Çıkınca nereden nasıl yükleyeceğiz, store'dan olursa çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben a01tr sahibiyim ve k01tr modelini hiç görmedim ama fiyat performans olarak çok araştırma yapmıştım. Önce ikisi arasındaki özellik farkının işlemci olduğunu belirteyim. a01tr modelinin işlemcisi 1.70 Ghz olan 3317U, diğer modelin (k01tr) işlemcisi ise 1.80 Ghz olan 3337U. Tabi ki 3337U işlemci model olarak daha yeni ve yapılan karşılaştırmalara göre çok az miktarda daha iyi. Benim kanaatime göre arasındaki fiyat farkı en fazla 50 TL olsa makul olurdu. Son zamanlarda a01tr modellerde çok cazip kampanyalar yapılıyor. Acaba diyorum, k01tr model daha yeni olması münasebeti ile bir takım fabrikasyon hataların (klavyenin temassızlığı, fan gürültüsü,... vs) giderilmiş olması mümkün müdür? Benim a01tr modelimde sorun yok ama bu benim talihim de olabilir.

Her iki modelin ağırlığı, boyurları, kasa ve klavyeleri aynı. Klavye ile birlikte toplam 1,5 kg, klavyesiz ise 888 gr.

Selam ve saygılar.

• ilginiz ve ayrintili cevap icin tesekkurler, dediginiz gibi a01tr modelinde uygun bir kampanya yakalayabilirsem almayi düşüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: beycemm

ben bu cihaza kalem aldım acaba el yazımı nasıl tanıtabilirim

Windows tarafından sağlanan el yazısı tanıma özelliğinin Türkçe dil desteği yok; o sebebten cihazda aktif değil. Üçüncü parti yazılımları ile bu özelliği kullanabilirsin; pekçok kişinin ortak kanaati "MyScript Stylus" yazılımı bu konuda en iyisi; burada, önceki mesajlarıma bakarsan programın tam sürüm olacak şekilde paylaştım, oradan indirip kullanabilirsiniz.

Bu arada SW Update dün Bios güncellemesi yaptı:
    Bios güncellemesi P08AAT'den P09AAT'ye yükseldi.

Öncelikle herkese iyi bayramlar.
    tayaydın arkadaşım, paylaştığınız myscript stylus programını kurmuş ve aktive etmiştim. Ancak 1 ay sonra, programı çalıştırdığımda "kayıtlı sürüm" penceresi çıkmasına rağmen yazma penceresi çıkmıyordu. Tekrar kurulum yapmama rağmen durum aynıydı. Tableti recovery kullanarak fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurulum yaptım, çalışmaya başladı. Fakat bunun üzerinden tam 1 ay geçtikten sonra yine hüsran! Sanırım ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum, yada aktivasyon programında bir sorun var. Bu programı kurup kullanan arkadaşlardaki durumu merak ediyorum.
    Saygılarımla.

• ucevik U kullanıcısına yanıt
    Sorun aktivasyonla ilgili, aynı durumu bende yaşadım.
  • 8.1 güncellemesi gelmis, storedan indirebilirsiniz. (Enteresan sekilde windows update kanaliyla gelmiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

8.1 güncellemesi gelmis, storedan indirebilirsiniz. (Enteresan sekilde windows update kanaliyla gelmiyor)

8.1 güncellemesi ile SW Update yazılımınında güncellemesi çıkmış, SW Update v2.1.19.0 ve artık modelinizi otomatik olarak buluyor, 8.1'i model aratmada Windows Blue olarak listeliyor. Her ne kadar yeni güncelleme programlar ve sürücüler yok desede bu listenin yakında kabaracağına eminim; örneğin ekran kartı ve bluetooth'da sıkıntılar olduğunu düşünüyorum, WiDi sürücüsüde ekran kartı ile ilişkili olduğu için uyumsuz...
    SW Update v2.1.19.0buradan indirebilirsiniz.

• Windows 8.1'i microsoft sitesinden indirip kurdum (modelim K01).
    Ancak hemen tespit ettiğim ve düzelmeyen iki önemli problemi var;
    Birincisi dokunmatik ekran sık sık çalışmayı durduruyor. Windows log larına bakınca çeşitli sebeplerle hata verip durdurulan driver problemi var görünüyor.
    Bir de şu pro ya yükseltince oluşan ekran parlaklığını değiştirememe sıkıntısı var.

Kalemin kullanımında sıkıntı yok.
    Yabancı forumlarda dokunmatik için bir kaç driver önerisi var ancak SW Update bu konuda henüz bir şey sunmuyor.
    Tabletteki yazılı destek alma uygulaması ile yardım istedim, Samsung'un diver'lar üzerinde çalıştığını söyleyip 8.1 e şimdilik yükseltmememi tavsiye ettiler.
    Bugün biraz daha karıştırdım olmayınca recovery ile tekrar 8.0 a döndüm.
    Sanırım biraz sabretmek gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuncb -- 19 Ekim 2013; 17:54:54 >
  • Olurmu olmazmı diye merak eden arkadaşlara izlemesini tavsiye ederim. xe700t1c çift işletim sistemi ayrıca ekran paraklığı sorunu yok. yaşadığım tek sorun videodaki gibi Windows8 önyüklemeli olarak windows7 yi başlatırsam usb3.0 a bağlanan cıhazları görmüyor, windows7 önyüklemeli olarak windows7 yi başlatırsam usb3.0 sorunsuz çalışıyor. birde win7 de ekran döndürme çalışmıyor.
    VİDEO BURADA
  • 8.1 güncellemesini (!) yaptım. C sürücüsü altında yaklaşık 2.5 gb lık windows.old klasörü oluşturdu. Bu klasörü silmeme rağmen her aç kapa yapışta tekrar oluşuyor. Bu sanırım windows update ile gelen bir güncelleme olmayıp store dan inen tam bir 8.1 dosyası olmasından ( 3.5 gb civarı store daki dosya ) . Dolayısıyla windows üzerine windows kurmuş oluyoruz.
    Winupdate ile gelirmi güncelleme olarak, yoksa bu şekilde üst üstemi kurucaz ? O vakit ne olacak bu windows.old klasörü ?

Düzeltme : Çözüm :http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/how-remove-windows-old-folder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegacorn -- 21 Ekim 2013; 4:15:10 >

• windows 8.1 yükleyen arkadaşlar stabilizede sorun yasayan varmı yada iyileşme varmı 8.1 ile birde güncelledik tekrar win8 e ayarlar sekmesinden dönebilirmiyiz ben recovery ile dönüş yapamamıştım
  • mugam78 M kullanıcısına yanıt
    Eger güncellemediyseniz biraz daha bekleyin bence.
    Zira biraz vakit geçmeden sorunlar çözülmeyecek o belli.
    Ben güncelledim sikintiarim soyle;
    -bir çok program win 8e göre kodlanmis isin garibi 8.1 bir güncelle değil yeni bir işletim sistemi gibi algilaniyor.
    -sw udate bile bende uyumluluk moduna döndürmeden updateleri kontrol etmiyor yani program calisiyor sanki updateleri kontrol ediyormuş gibi yapıyor ama güncelleme yok diyor, oysa 4 güncelleme var(3 yazilim 1 driver).
    -uyumluluk moduna aldiktan sonra bazi güncellemeler buluyor lakin wireless driver updatei olmasina rağmen kurmuyor.
    -parmakla dokunma sikinti olabiliyor bazen tepkisiz kaliyor kalem calisiyor.
    -bende screen lock bazen calismiyor
    -ekran parlakligi sikintili (bence ladigüimdan beri pildeyken zaten sikintili en yukskte bile sarjda acildigi kadar acilmiyordu, her turlü güc ekran karti ayari vs denedim olmadi. simdi hic biri adam gibi calismiyor.
    eskiden odanin isigini beğenmez mulaka acilirken ses düğmelerinden birini dürtmemi isterdi updateden sonra hiç bu onayla karsilasmadim.
    anladigim kadariyla yak1nda bir ekran karti güncellemesi gelecek.
    samsung 8.1 entegrasyonunu agirdan aliyor.

ben en son cvare recoveryden 8e dönerim diyordum ama yukarida donulmuyor yazm1s bir kullanici ne sikinti oluştu acaba???

bende Türkçe karakterlerde de s1k1nt1 vartürkçe karater kulland11mda i_te böyle ç1k1yor.(chrome da yazi yazarken ozellikle)
    tercümesi: bende turkce karakterlerde de sikinti varturkce karakter kullandigimda iste böyle cikiyor.

• Windows 8.1 kuranlar

SW Update içinde 3 yeni güncelleme geldi.
    Support Center
    Intel Ekran Kartı sürücüleri
    Otomatik aydınlatma için patch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

Eger güncellemediyseniz biraz daha bekleyin bence.
    Zira biraz vakit geçmeden sorunlar çözülmeyecek o belli.
    Ben güncelledim sikintiarim soyle;
    -bir çok program win 8e göre kodlanmis isin garibi 8.1 bir güncelle değil yeni bir işletim sistemi gibi algilaniyor.
    -sw udate bile bende uyumluluk moduna döndürmeden updateleri kontrol etmiyor yani program calisiyor sanki updateleri kontrol ediyormuş gibi yapıyor ama güncelleme yok diyor, oysa 4 güncelleme var(3 yazilim 1 driver).
    -uyumluluk moduna aldiktan sonra bazi güncellemeler buluyor lakin wireless driver updatei olmasina rağmen kurmuyor.
    -parmakla dokunma sikinti olabiliyor bazen tepkisiz kaliyor kalem calisiyor.
    -bende screen lock bazen calismiyor
    -ekran parlakligi sikintili (bence ladigüimdan beri pildeyken zaten sikintili en yukskte bile sarjda acildigi kadar acilmiyordu, her turlü güc ekran karti ayari vs denedim olmadi. simdi hic biri adam gibi calismiyor.
    eskiden odanin isigini beğenmez mulaka acilirken ses düğmelerinden birini dürtmemi isterdi updateden sonra hiç bu onayla karsilasmadim.
    anladigim kadariyla yak1nda bir ekran karti güncellemesi gelecek.
    samsung 8.1 entegrasyonunu agirdan aliyor.

ben en son cvare recoveryden 8e dönerim diyordum ama yukarida donulmuyor yazm1s bir kullanici ne sikinti oluştu acaba???

bende Türkçe karakterlerde de s1k1nt1 vartürkçe karater kulland11mda i_te böyle ç1k1yor.(chrome da yazi yazarken ozellikle)
    tercümesi: bende turkce karakterlerde de sikinti varturkce karakter kullandigimda iste böyle cikiyor.

Söylediğiniz tüm problemler store'dan indirilen windows 8.1 ile çözülecek, storedan indirilmeyince saydığınız problemler oluyor, şimdi bende hiç bir problem yok.

• merhabalar bende 10 gün önce XE700T1C-K01TR aldım aldıktan sonra güncellemelerini yaptım. sorunum bilgisayar kendi kendine restart yaptı her şeyi başa aldı. yeniden başladı fakat dil ingilizce olarak kaldı bir türlü değişmiyor yardım lazım .
    kamerasının ayarı var mı resim çekmesi çok kötü
    birde ofice 2010 yükleyebiliyor muyuz
  • Kasım ayında alıyorum.
    Kötü yanları var mı? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Kasım ayında alıyorum.

Bence 500T Modelini alın neden derseniz?

Daha ince ve daha ucuz ben 1200'e aldım. Windows 8.1 yaklaşık 5 saniyede açılıyor ve hızı oldukça tatmin edici, ihtiyacınız ağır programları çalıştırmak değilse (3D MAX, AfterEffect) Gibi ince, kalemle yazımı mükemmel olan 500T modelini alın bence. Diğerinde Fan var, ses çıkarıyor, bunda hiç bir sorun ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Kasım ayında alıyorum.

Daha ince ve daha ucuz ben 1200'e aldım. Windows 8.1 yaklaşık 5 saniyede açılıyor ve hızı oldukça tatmin edici, ihtiyacınız ağır programları çalıştırmak değilse (3D MAX, AfterEffect) Gibi ince, kalemle yazımı mükemmel olan 500T modelini alın bence. Diğerinde Fan var, ses çıkarıyor, bunda hiç bir sorun ile karşılaşmadım.

64 gb çok sorun. Aynı zamanda kullanımım da ağır. Çok ses çıkartıyor mu bu?

• quote:

quote:

quote:

Kasım ayında alıyorum.

Benim içinde sorundu bu 64GB. Ama 64 GB Mini Sd card çok iyi geldi bende. Ben internet, 1080p film, kitap, dil programları, not tutma, fotoğraf çekme (8MP), Görüntülü sohbet için kullanıyorum, hiç bir sıkıntım olmadı. Ama kullanımı ağır olanlar için I5 normal, tavsiye edilir ama ben beğenmedim şahsen, kalın, sesli ve ağır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kasım ayında alıyorum.

Benim içinde sorundu bu 64GB. Ama 64 GB Mini Sd card çok iyi geldi bende. Ben internet, 1080p film, kitap, dil programları, not tutma, fotoğraf çekme (8MP), Görüntülü sohbet için kullanıyorum, hiç bir sıkıntım olmadı. Ama kullanımı ağır olanlar için I5 normal, tavsiye edilir ama ben beğenmedim şahsen, kalın, sesli ve ağır.

Ben aynı zamanda word, excel, sunumlar, autocad, aftereffect gibi ağır programları rahatça kullanıp multitask yaparken zorlanmayacak bir şey arıyorum. Her gün 2 kg bilgisayar taşımak çok manasız.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.