Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A01-TR satılık çok az kullanılmış tertemiz. ilgilenenler özel mesaj atabilir
  • arkadaşlarr şuan bende bu ürünü yeni aldım 3g li yalnız sim kartı bi türlü takamadım büyük geliyor biraz makasla kestim yine olmadı ne yapmam gerekiyor ??
  • Bu cihaz için klavye yedek parça olarak ayrı bulunabiliyor mu/satılıyor mu?
    Bulunamaz ise değiştirmeyi değil para iadesini düşünüyorum.
    Performansı başlarda çok iyi görünüyordu ama cihaz ısındıktan sonra kaplumbağa hızında işlem yapmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisinMoon -- 9 Eylül 2013; 15:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyasetony

arkadaşlarr şuan bende bu ürünü yeni aldım 3g li yalnız sim kartı bi türlü takamadım büyük geliyor biraz makasla kestim yine olmadı ne yapmam gerekiyor ??

Arkadaşlar sorunlarımız için önce arama yapalım, sayfaları bir karıştıralım; eğer herhangi bir paylaşım yok ise soralım... Diğer türlü boşu boşuna soru tekrarı olup sayfalar gereksiz yere artıyor. Ben ürünü almadan önce komple tüm sayfaları okumuştum.
    Bahsettiğiniz sim kart ile ilgili fotoğraflı, detaylı açıklamayı 8. sayfada yapmıştım, o sayfanın ortalarında bulabilirsiniz; lütfen o sayfayı kontrol ediniz.

• msdn windows 8.1 tum surumleri sizdi. magnet linkleri vardir. seeding yapanlardan biriyim iste

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY.DVD-WZT

magnet:?xt=urn:btih:5E13177026B59975F4D5031D0ADFF1AB9948768F

RELEASE DATE: 08/21/2013
    BUILD: 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623
    FILE: 9600.16384.130821-1623_x64fre_Client_TR-TR-IRM_CCSA_DV5.ISO
    SIZE: 3,861,108,736 byte
    SHA-1: 714613F3F1BE273036CA5667C36172DC82703E9E
    MD5: D47F2E41188A2FE67EE96CEF3E0ABD85
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

msdn windows 8.1 tum surumleri sizdi. magnet linkleri vardir. seeding yapanlardan biriyim iste

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY.DVD-WZT

magnet:?xt=urn:btih:5E13177026B59975F4D5031D0ADFF1AB9948768F

RELEASE DATE: 08/21/2013
    BUILD: 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623
    FILE: 9600.16384.130821-1623_x64fre_Client_TR-TR-IRM_CCSA_DV5.ISO
    SIZE: 3,861,108,736 byte
    SHA-1: 714613F3F1BE273036CA5667C36172DC82703E9E
    MD5: D47F2E41188A2FE67EE96CEF3E0ABD85
    Arkadaşlar daha öncede yazmıştım bataryamdan bir sorun olabileceği 5-6 aylık bir cihaz olmasına karşın en fazla 3 saat gittiğini; BatteryBar gibi programlar ile batarya yıpranmasını %25-30 arası gösterdiğini yazmıştım. 4-5 gün önce servise verdim; teferruatlı olarak yazılı bir name iliştirdim ve garanti kapsamında bataryanın değişimini talep ettim: dün itibarı ile yenilen bataryası ile cihazıma kavuştum. Buradan, ilgilerinden dolayı Bursa/Nilüfer'deki Samsung Servis Merkezi'ne tekrar teşekkürlerimi iletiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Eylül 2013; 15:15:51 >

• BİLGİSAYARLARINI WINDOWS 8.1'E YÜKSELTECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;

Arkadaşlar Tekrardan Merhaba;

Bugün, bu saat itibarı ile bilgisayarımı Windows 8.1 sürümüne yükselttim. Eeeee, ne var bunda diyenler olabilir ama sorun şu ki cihazı aldığında Pro versiyonlu olanlarda sorun çıkmayabilir ama benim ki gibi Core Single Language versiyonlarında aktifleştirmeyi otomatik yapmıyor, sorun oluyor. Cihazınızı aldığınızda yüklü olan Windows 8 Core Single Language versiyonun lisans anahtarına ihtiyacınız var. O anahtarı 8.1'in kurulumunda girdiğinizde sorunsuz yükleyebiliyorsunuz. O SEBEBTEN BİLGİSAYARINIZI FORMATLAYIP WİNDOWS 8.1'İ KURMADAN ÖNCE MUTLAKA ORJİNAL SİSTEMİNİZİN LİSANS ANAHTARINI ÖĞRENİN.

Peki orjinal sistemimizin lisans anahtarını nasıl öğreneceğiz. The Ultimate PID Checker adında bir program var; şu linkten indirebilirsiniz. Programı çalıştırıp önce Windows logosuna, sonra "Go" ya tıklayarak içinde Lisans Anahtarınızında olduğu sistem bilgilerinin dökümüne ulaşabiliyorsunuz. (Daha önce Speccy diye bir program önermiştim ama onun Lisans Anahtarını doğru almadığını tespit ettim)
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

Tamamda, Windows 8.1 Core Single Language versiyonu nereden bulacağız diyenleri duyar gibiyim. Sizler için özenle hazırlanmış, tüm sürümlerin bir arada olduğu 32 ve 64 bit versiyon seçeneklerini de ihtiva eden Windows 8.1 iso dosyasını buradan veya şuradan indirebilirsiniz. Premium üyeliğiniz yoksa max. 60 kbps ile bir günde indirebilirsiniz, kopmalarda kaldığı yerden devam edebilmeniz için TurboBit'i ve indirici program olarakda JDownloader'ı tavsiye ederim. Kalıp dosyasını Windows 7 USB/DVD Download Tool aracı ile en az 8 GB'lık bir flasha yazdırmanızı, Boot ve format işlemi için hazırlanan bu flashı tabletteki USB3.0 portunda değilde klavyedeki USB 2.0 portlarında kullanmanızı tavsiye ederim.

Paylaşım w w w . f u l l p r o g r a m l a r i n d i r . c o m dan alınmış; paylaşımı Cibril kullanıcı adlı arkadaş yapmış, ilgili kalıp dosyası da köylü kullanıcı adlı bir arkadaşımızın bir çalışmasıdır. Windows 8.1 Core Single Language versiyonu tarafımdan Samsung Ativ Smart Pc Pro XE700T1C-H02TR cihazıma sorunsuz kurulmuş ve aktivasyonu sorunsuz şekilde yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Eylül 2013; 15:09:53 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    İYİ GÜNLER.64 yaşında bir kullanıcıyım.xe700t1c-h01tr modelini kullanıyorum.scamera snote gibi programlar bende yok.ana servis olan koyuncuya gittim,onlar da çözemedi.yardımcı olabilir misiniz?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasan

İYİ GÜNLER.64 yaşında bir kullanıcıyım.xe700t1c-h01tr modelini kullanıyorum.scamera snote gibi programlar bende yok.ana servis olan koyuncuya gittim,onlar da çözemedi.yardımcı olabilir misiniz?
    şimdiden teşekkürler

Mustafa abi, Allah hayırlı uzun ömürler versin. Yaşınıza rağmen bu merak ve gayretiniz biz gençlere ders olur inşallah; bu arada bende 40'a merdiven dayadım :)
    SCamera, SNote gibi uygulamalar Mağaza'da (Windows 8'in Tablet uygulama indirme merkezidir. Bir nevi cep telefonlardaki iPhone'da App Store, Android telefonlardaki ise Google Play -eski adı ile: Android Market- gibi...) Samsung dışlamalalı uygulamalar olarak gözüküyor. Samsung'dan Windows 8 tableti alanlara bu uygulamalar kurulu geliyor; yani ücretsiz kullanıyorlar.
    Şimdi:
    1) Tablet ilk aldığınızda bu uygulamalar kurulu değilmiydi?
    2) Tablet ilk aldığınızda bu uygulamalar kurulu idi de Recovery veya format atarak Windows 8'in başka sürümlerini kurduktan sonra mı kayboldu?

Benim tavsiyelerim şunlar olacak:
    1) Tableti aldığınız gibi kullanıyorsanız (yani Recovery veya format atmadı iseniz) Recovery -fabrika ayarlarına döndürme- yapın derim; ben cihazıma format attıp Recovery bölümünü sildiğim için nasıl yapılacağı konusunda size yardımcı olamayacağım, forumda uygulamayan biri varsa bir izahını rica edelim. Kendiniz uğraşmak istemiyorsanız Servisten rica edin; ücret almamaları gerek.
    2) Format atılmış ise yine servise verin orjinal sistem yüklemesi yapsınlar; bundan ücret talep edebilirler...
    3) Aslında kısacası sizin servisten talebiniz yalnızca cihazın işletim sisteminin orjinal fabrika çıkışına çevirme talebiniz olmalı; açılışta uygulamaların tekrar geri geldiğini göreceksiniz.
    4) Veeee mutlaka üstteki mesajımda yazdığım gibi tabletinizin orjinal Lisans Anahtarını öğrenip not alınız. Ben yine mesajda yazdığım gibi format atıp Windows 8.1 yükledim, orjinal Lisans Anahtarım ile etkinleştirdim ve sonra mağazaya girip (mağazaya girmeniz için bir Microsoft Hesabı ile -eski adı ile hotmail mail adresi hesabı- online olmanız gerek) SNote, SCamera gibi Samsung'a has uygulamaları tekrar cihazıma indirdim.

İlginize çok teşekkür ederim.Bilgisayarı takasla aldım.Aldığım kişi bunları yapmış olabilir.Telefon destek birimi recovery yapmamı söyledi,bundan sonuç alamadım.Sonra kadıköy servise gittim,onlar dudullu ya gönderdiler.Oradaki arkadaş,üç saat bekledikten sonra "tamam" diyerek cihazımı teslim etti.Ben kontrol edip hiçbirşeyin düzelmediğini söyleyince de,kendilerindeki imajın bu olduğunu,başka birşey yapamayacağını söyledi.Sizin mesajınızı okuyup heyecanla işe koyuldum,şimdi de turksat interneti sorunlu.Yarın arıza giderilince bakacağım.
    Yakın alakanıza yürekten teşekkür ederim.Sonucu ayrıca bildireceğim.Bu arada turksat - ttnet arasında seçim yapsanız hangisi iyidir?
    TEKRAR TEŞEKKÜRLER...
  • mustafasan M kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazın resmi teknik destek sayfası burasıdır: http://www.samsung.com/tr/support/model/XE700T1C-H01TR
    pdf formatındaki Türkçe kullanım kılavuzunu da şu linkten indirebilirsiniz: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201308/20130807091245477/Win8_Manual_tur.pdf
    Özellikle kullanım kılavuzunda Recovery moda alıp fabrika ayarlarına döndürme işleminin nasıl yapıldığı yazıyor olmalı, kılavuzdan istifade ederek siz kendiniz zorlanmadan yapabilirsiniz...
    Eğer Servis elemanın dedikleri doğru, orjinal imaj yüklenmiş ise sorunsuz olarak uygulamalara ulaşmanız gerek.
    TTNet veya TürkSat UyduNet karşılaştırması bölgeden bölgeye değişir; internet bağlantısı yapacağınız bölgedeki bu işten anlayan kişilere, komşularınıza danışırsanız daha isabetli karar vermiş olursunuz.

uygulamaları aldım,teşekkür ederim.Şimdi de dokuzuncu sayfadaki gps konusunda takıldım.sw update ten indirdiğim gps driver rar dosyası değil.içindeki inst dosyasını notepad te açınca bahsettiğiniz satırlar çıkmıyor.ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasan

uygulamaları aldım,teşekkür ederim.Şimdi de dokuzuncu sayfadaki gps konusunda takıldım.sw update ten indirdiğim gps driver rar dosyası değil.içindeki inst dosyasını notepad te açınca bahsettiğiniz satırlar çıkmıyor.ne yapmalıyım?

Orada yazılanlar başka bir marka ve model bir dizüstü bilgisayar hakkında; orada da yazmıştım dikkatinizden kaçmış heralde, tekrar alıntı olarak yazıyorum
    O sayfada yazılanlar eski dizüstü bilgisayarım hp Pavilion dm1 için geçerli şeylerdir, bizim şu andaki bilgisayar ile ilgisi yoktur. O bahsettiğim bilgisayarın 3G modülü aynı zamanda GPS özelliği taşır iken yazılımsal olarak kapatılmış olduğu tespit edilmiş ve sürücüsüne müdahele ederek GPS'in açılması anlatılmıştır. Bu şekilde GPS'i açılarak NMEA protokolünü destekleyen Navigation programları kullanabiliyorduk (iGO, Sygic, Navigon gibi...) Bizim cihazlarda GPS açık olmakla birlikte daha gelişmiş bir teknoloji (Glonass) kullandığı için yukarıdaki bahsettiğim Navigation uygulamalarını çalıştıramıyoruz, yazılımların birileri tarafından elden geçirilip uyumlu hale getirilmesini bekliyoruz. Bizim cihazlara GPS özelliği veren Broadcom BCM47511 adındaki bir chiptir.
    3G'li Modellerde (H ve G serisi) Aygıt Yöneticisinde "Broadcom GNSS Geolocation Sensor" adıyla gözüken, cihaza gps/GLONASS özelliği veren Broadcom BCM47511 chipin Samsung Smart PC Pro XE500T1C-H01'deki yeri...

Broadcom BCM47511 Integrated Monolithic GNSS Receiver

Dikkatsizliğimi bağışlayın.Artık sabırla bekleyeceğiz herhalde..Peki başka programlarda çalışabiliyor mu gps?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

BİLGİSAYARLARINI WINDOWS 8.1'E YÜKSELTECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;

Arkadaşlar Tekrardan Merhaba;

Bugün, bu saat itibarı ile bilgisayarımı Windows 8.1 sürümüne yükselttim. Eeeee, ne var bunda diyenler olabilir ama sorun şu ki cihazı aldığında Pro versiyonlu olanlarda sorun çıkmayabilir ama benim ki gibi Core Single Language versiyonlarında aktifleştirmeyi otomatik yapmıyor, sorun oluyor. Cihazınızı aldığınızda yüklü olan Windows 8 Core Single Language versiyonun lisans anahtarına ihtiyacınız var. O anahtarı 8.1'in kurulumunda girdiğinizde sorunsuz yükleyebiliyorsunuz. O SEBEBTEN BİLGİSAYARINIZI FORMATLAYIP WİNDOWS 8.1'İ KURMADAN ÖNCE MUTLAKA ORJİNAL SİSTEMİNİZİN LİSANS ANAHTARINI ÖĞRENİN.

Peki orjinal sistemimizin lisans anahtarını nasıl öğreneceğiz. The Ultimate PID Checker adında bir program var; şu linkten indirebilirsiniz. Programı çalıştırıp önce Windows logosuna, sonra "Go" ya tıklayarak içinde Lisans Anahtarınızında olduğu sistem bilgilerinin dökümüne ulaşabiliyorsunuz. (Daha önce Speccy diye bir program önermiştim ama onun Lisans Anahtarını doğru almadığını tespit ettim)

Tamamda, Windows 8.1 Core Single Language versiyonu nereden bulacağız diyenleri duyar gibiyim. Sizler için özenle hazırlanmış, tüm sürümlerin bir arada olduğu 32 ve 64 bit versiyon seçeneklerini de ihtiva eden Windows 8.1 iso dosyasını buradan veya şuradan indirebilirsiniz. Premium üyeliğiniz yoksa max. 60 kbps ile bir günde indirebilirsiniz, kopmalarda kaldığı yerden devam edebilmeniz için TurboBit'i ve indirici program olarakda JDownloader'ı tavsiye ederim. Kalıp dosyasını Windows 7 USB/DVD Download Tool aracı ile en az 8 GB'lık bir flasha yazdırmanızı, Boot ve format işlemi için hazırlanan bu flashı tabletteki USB3.0 portunda değilde klavyedeki USB 2.0 portlarında kullanmanızı tavsiye ederim.

Paylaşım w w w . f u l l p r o g r a m l a r i n d i r . c o m dan alınmış; paylaşımı Cibril kullanıcı adlı arkadaş yapmış, ilgili kalıp dosyası da köylü kullanıcı adlı bir arkadaşımızın bir çalışmasıdır. Windows 8.1 Core Single Language versiyonu tarafımdan Samsung Ativ Smart Pc Pro XE700T1C-H02TR cihazıma sorunsuz kurulmuş ve aktivasyonu sorunsuz şekilde yapılmıştır.

"sütten ağzı yanan yoğurdu üflüyerek yer"
    iyice anlamadan yazılımı zora sokmak istemedim,
    tayaydın arkadaş, cibir arkadaşı win8 i olmayan ama kurmak isteyenler için gibi anladım. Bu kurulumda, yasal şifremizi nerde ve nasıl kullanıyoruz?
    rica etsem sizin kurulumu yazabilirmisiniz,,,
    şimdiden teşekkürler

• XE 700T kullanıcısıyım cihaz ekranını birebir tv ile kablosuz nasıl bağlayabilirim... s4 tel için allshare cat dongle diye bi cihaz var işimi görür mü bu cihaz?tsk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eybi

"sütten ağzı yanan yoğurdu üflüyerek yer"
    iyice anlamadan yazılımı zora sokmak istemedim,
    tayaydın arkadaş, cibir arkadaşı win8 i olmayan ama kurmak isteyenler için gibi anladım. Bu kurulumda, yasal şifremizi nerde ve nasıl kullanıyoruz?
    rica etsem sizin kurulumu yazabilirmisiniz,,,
    şimdiden teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: muzcom

XE 700T kullanıcısıyım cihaz ekranını birebir tv ile kablosuz nasıl bağlayabilirim... s4 tel için allshare cat dongle diye bi cihaz var işimi görür mü bu cihaz?tsk ederim.
    @eybi arkadaş; orjinal sisteminiz kurulu iken yukarıda anlattığım gibi The Ultimate PID Checker programı aracılığı ile orjinal lisans anahtarınızı öğrenip bir yere not alınız; sonra da temiz bir format ile orjinal sisteminiz ile aynı sürüm Windows 8'i kurun kurulum aşamasında Lisans Anahtarı istediğinde not aldığınız lisans anahtarınızı yazınız. (Her ihtimal için üçüncü parti yazılımları ile HDD'inizin yedeğini alın)
    Yine yazdığım gibi orjinalinde Windows 8.1 Single Language versiyon kurulu olan Samsung Ativ Smart Pc Pro -H02TR cihazıma sorunsuz olarak aynı sistem kurulmuş ve aktivasyonu sorunsuz şekilde yapılmış; tarafımdan hala kullanılmaktadır. Tek sorun SW update programı otomatik olarak cihazı tanımıyor bu sebebden orjinal sisteminiz kurulu iken SW Update programı aracılığı ile Kurulum Dosyalarını Kaydediniz. Sistemi yeniden kurduktan sonra manuel olarak tek-tek sürücü ve yazılımları yükleyiniz.

@muzcom arkadaş; XE700T1C'lerde entegre olarak intel'in WiDi (Wireless Display) özelliği var; eğer televizyonunuzun WiDi desteği var ise herhangi bir aparat bağlamadan kablosuz Full HD olarak ses ve görüntü aktarımı sağlayabilirsiniz (cihazınızda WiDi sürücüsü ve yazılımı kurulu olmalıdır). WiDi desteği olmayan TV'ler için WiDi adaptörleri ayrıca satılmaktadır: NETGEAR Push2TV, Belkin ScreenCast
    S4 için kullanılan allshare cat dongle'ın da benzer iş yaptığını sanıyorum ama yetkili servisten tam bilgi almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hararettin

samsung atic pc pro 700T

wifi bağlantı kopması, sınırlı bağlantı problemi;
    aynı sorunu yaşayan, hem işyeri hem ev wifi si, ayrıca 3g üzerinden yaptığım denemelerde sorunu aşamamış bir kişi olarak, burada okumuş olduğum
    denetim masasından / program ekle kaldır/ intel wireless pro ile başlayan programı kaldırınca bağlantı sorunları çözülmüştür. Şahsen yaşadığım çok büyük bir eziyet ortadan kalmıştır. Bu öneriyi yazan arkadaştan Allah razı olsun.

Bende bu dertten kurtulmak istiyorum. Tam hangi programı kaldırdınız. Zırt pırt kopma yapıyor. Bu yazıyı okumasaydım iade edecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuhaser -- 24 Eylül 2013; 15:40:50 >
  • ilginç ama oldu.. programı kaldırınca donanım tekrar bulunup yüklendi, şimdi çalışıyor. birde enteresan bir durum vardı, nokia 808 (symbianlı) telefonumla interneti hot spot paylaşınca görmüyordu bile, şimdi görüyor giriyor. çözen arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

ilginç ama oldu.. programı kaldırınca donanım tekrar bulunup yüklendi, şimdi çalışıyor. birde enteresan bir durum vardı, nokia 808 (symbianlı) telefonumla interneti hot spot paylaşınca görmüyordu bile, şimdi görüyor giriyor. çözen arkadaşa teşekkürler

İşte bende hangi programı kaldırdığınızı merak ediyorum. Program Files da intel wireless ile ilgili 3 tane seçenek var. Tam ismini verirseniz bende kaldırayım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.