Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb bu windows 8.1 donmatik ekran bazen donuyor ne yapmam lazım
  • Kıymetli Arkadaşlar, Forumu baştan sona okudum. Teknik tabirleri çok iyi bilmesemde istifade ettim diyebilirim. 1 Aralık itibariyle Teknosadan 12 taksit 2199 TL ye H01TR 3G li modelini aldım.

1-) Önceki nesil işlemci 2537M intel 3000 grafik . Bu durum yeni nesil ATIV PRO lara göre ne gibi dezavantaj oluşturur. Normal bir internet kullanıcısıyım. Benim için yeterlimidir?

2-) Bu cihaza uygun speaker ne önerirsiniz ? Lütfen mümkünse küçük ve fiyat ve kalite avantajı olan bir ürün.

3-) Herhangi bir GSM operatörünün çift sim card (birisi micro sim olmalı) imkanıyla , aynı anda ikiside aktif olarak hem telefonumda hemde tablet pc imde kullanabileceğim bir konuşma SMS ve internet paketi olan bir tarifesi var mı?

4-) Fiyat acaba uygunmudur? Cihazım önceki nesil olduğu için bunu merak ediyorum.

Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Herkese bol paylaşımlı iyi forumlar temennisiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüncek Adam -- 3 Aralık 2013; 18:38:30 >

• öncelikle güle güle kullanmanı dilerim.
    1-bi miktar işlemci ve grafik performansın düşük olacaktır..
    2-speaker kullanmak cihazın mobil durumunu ortadan kaldıracağı için ben cihazın kendi ses çıkışlarını yada kulaklık kullanmanı tavsiye ederim.
    3-anladığım kadarıyla ikiz sim kart istiyorsun ama bu uygulama henüz Türkiye'de yok. yani aynı numaradan tek bir sim kartı kullanabilirsin.
    4-bence uygun bir fiyat
  • medikalci kullanıcısına yanıt
    Windows işletim sisteminde telefon uygulamasını ilk defa duyuyorum ama olsa bile bence gerek yok servislerinde orijinal yazılımın haricinde yazılımsal değişiklik yapacağını sanmıyorum.
    GPRS diye GPS ten bahsediyorsanız eğer; bu modülün şu anda son kullanıcılara ve 3.parti yazılımların kullanımına açık değildir
  • etliegmek E kullanıcısına yanıt
    en basit olarak marketten bir kamera uygulaması indirip deneyin eğer çalışırsa yazılımsal çalışmazsa donanımsal olabilir ve bu durumda servise vermenizi tavsiye ederim
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    bunu SNOTE uygulamasında yapabilirsin
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    sony nin tek handikapı klavye ekrandan ayrılmıyor yani aynı kategoride değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: murad22

öncelikle güle güle kullanmanı dilerim.
    1-bi miktar işlemci ve grafik performansın düşük olacaktır..
    2-speaker kullanmak cihazın mobil durumunu ortadan kaldıracağı için ben cihazın kendi ses çıkışlarını yada kulaklık kullanmanı tavsiye ederim.
    3-anladığım kadarıyla ikiz sim kart istiyorsun ama bu uygulama henüz Türkiye'de yok. yani aynı numaradan tek bir sim kartı kullanabilirsin.
    4-bence uygun bir fiyat

Öncelikle teşekkürler. Sanırım ayrı bir hat almam gerekecek mobil internet için.

Mobil durumda değil , sabit olduğum durumlarda kullanabileceğim bir bt speaker var mı çok pahalı olmayan . Zira sesi az çıkıyor aletin. 7'' Blackberry Playbook umun sesi daha yüksek çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüncek Adam -- 3 Aralık 2013; 23:53:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murad22

sony nin tek handikapı klavye ekrandan ayrılmıyor yani aynı kategoride değiller

Katılıyorum.

Ama yeri gelipte keşke klavye yanımda olsaydı diyeceğim anda ekranı kaydırıp klavyeyi alttan açmakta sanki avantaj gibi geliyor bana ki bu benim tercihim.

Her fikre saygım var, sizde haklısınız.

Saygılarımla...
  • http://www.samsungavm.com/?urun-649-Samsung-ATIV-Smart-PC-Pro-3G-128-GB-SSD-i5-2537M-11-6-FullHD-XE700T1C-H01TR.html

Bu linkteki bilgilerin bir kısmı yanlış mı acaba Grafik 4000 demiş , flaşlı kamera demiş . ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüncek Adam -- 5 Aralık 2013; 0:24:57 >
  • Merhaba arkadaşlar.

A01 ile K01 arasında kaldım.

Oyun hiç oynamıyorum.

Tek amacım Autocad ve amator seviyede photoshop. Autocad'de 3 boyut çalışmıyorum. Sadece iki boyutlu çizim yapıyorum.

Küçük bir bilgisayar seçmenin nedeni de her zaman yanımda taşımak istiyor olmam.

Ancak bu boyuttaki bilgisayarlarda en iyi ekran kartı Intel 4000 ve 4400.

A01 ile K01 arasında tek fark 3317 ve 3337 işlemcisi. Notebookcheck sitesinde iki işlemci arasında ciddi bir fark yok.

Fiyat olarak da K01 400 TL daha pahalı.

Fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim.

1) Bu makinelerde autocad çalılşabilir miyim rahatlıkla? Hali hazırdaki notebookum i3 330m ve Ati Radeon 5650 ekran kartı. (HD 4000'den daha iyi bir kart.)
    2) K01 için 400 TL fark vermeye değer mi?
    3) Bilgisayarı mini HDMI çıkıştan 23 inch monitore bağlamakta sorun olur mu?
    4) Ram'i 4GB'den 8 GB'ye çıkartabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: cceylan22

http://www.samsungavm.com/?urun-649-Samsung-ATIV-Smart-PC-Pro-3G-128-GB-SSD-i5-2537M-11-6-FullHD-XE700T1C-H01TR.html

Bu linkteki bilgilerin bir kısmı yanlış mı acaba Grafik 4000 demiş , flaşlı kamera demiş . ???

Flas sadece Atom islemcili olan modelde var. i5 li olanlarin ekran karti da islemci modeline gore hd3000 ve hd4000 olarak degisiyor. Linkteki islemcinin hd3000 olmasi lazim.

• benim klavyemede böyle yazma sekli yok iki seçenek var .Bu nasıl oluyor
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

• tamam buldum.ing yazı ekledim çıktı türkçesi yok galiba
  • arkadaşlar digitizer wacom mu?
    baskı hassasiyeti konusunda yorumu olan varsa çok yardimci olur.
    özellikle çizim için almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

tamam buldum.ing yazı ekledim çıktı türkçesi yok galiba

windowsun eksikliğidir bu.
    s note da türkçe el yazısını tanıyor ama normal kullanımda arayüz windows olduğu için windowsun el yazısını tanıması lazım.
    bekliyoruz arkadaşlar güncelleme çıkarırsa harika olacak. :)
  • lazzeus kullanıcısına yanıt
    anladım güncelleme bekliyeceğiz .tşk
  • Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanı diliyorum.
    Ben de araştırmalarımdan sonra h01-tr modelini almayı düşünüyorum. Daha yeni almışsın ama genel olarak performansından memnun musun acaba? Bir de aralıksız kullanımda bataryası ne kadar gidiyor deneme imkanın oldu mu en merak ettiğim konu bu aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bi meksde 2.100 tl iyi bir fiyatmı sızce

http://www.bimeks.com.tr/urun/128820/samsung-xe-700t1c-g02tr-ativ-tab-w8-.aspx
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-ATIV-Tab-XE700T1C-G01TR-11-6-in%C3%A7-i5-3337U-1-8-GHz-4-GB-128-GB-Tablet,103452,471115,1054573.html?langId=-14

sanırım en ıyı atıv bu 2600 tl bandında fıyat

saglam bı sıcak fırsatlar takıpcısı olarak cekle banka kampanyası ıle 1600 tl kadar dusurup ancak sıparıs verırım

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.