Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tayaydin kardeşim teşekkür ediyorum ilginiz için.
  • karakan69 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yukarıda yazdığım sorun Windows u 8.1 e güncelleyince olmuştu. Önce mevcut ekran kartı sürücüsünü kaldırdım. Sonra SW update ile bulduğum 8.1 driver çalışmadı. 8.0 driver işe yaradı ve ekran parlaklığı ayarlama sorunu çözüldü.Bilginize.
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Kılıf işini bende gözümde çok büyütmüştüm. Aramadığım telefon taramadığım site kalmamıştı. Ama ne tecrübeye ne de imkana ihtiyaç var. Sadece 80-90 usd ye ve 10 güne ihtiyaç var. E-bay dan sipariş ver 100-eur altı olduğundan gümrük falanda istemez. Orjinal kılıf cihaza müthiş bir hava katıyor. Hatta kılıfı bile korumak isteyeceksiniz.
  • arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim... benim sıkıntım burada yazılan bütün mesajları okudum bir çoğu çok işime yaradı fakat bazı arkadaşlarımız bu cihazda pes 2013 oynayabildiğini yazmış. oyunu kurduğumda ekran kartından dolayı 32 mb olduğunu ve oyun için yeterli olmadığı yazıyor. ben forumlarda inceledim ekran kartı 1500 mb kadar çıkabildiği yazıyor. fakat bunun ayarını ne biostan yapabildim nede ekran kartı ayarı üzerinden yapabildim. forumda bu mesajı atan arkadaşlara özel mesajda attım ama bir türlü şu problemimi çözemedim. bu konuyla ilgili fikri olan bir arkadaşım var mı acaba?? şimdiden teşekkürler...
  • Yarın inşallah bende alacağım. Win 8.1 ile ilgili sorunlar aklımı karıştırıyor. Güncelleyen arkadaşlar sorunları çözdüler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medemin

Yarın inşallah bende alacağım. Win 8.1 ile ilgili sorunlar aklımı karıştırıyor. Güncelleyen arkadaşlar sorunları çözdüler mi ?

ben win8.1 e yükselttikten sonra sorunlar yaşamıştım. geçmiş sayfalarda anlattım sıkıntılarımı.
    recoveryden win8e geri döndüm. 2 hafta sonra yine store üzerinden 8.1e yükselttim.
    ara sıra ekran döndürme ve ışık siddet ayarı dışında sorunum kalmadı. onlar da tekrar başlatınca düzeliyor.
    sorun yaşayan arkadaşlara bu çözümü önerebilirim.
  • Hızlıca bir şey soracağım. sorulduysa kusura bakmayın.

Bu cihazda kalemi kullanırken elinizin ekrana dokunmaması mı gerekiyor. Yoksa normal kağıda yazar gibi elinizin altı ekrana değebilir mi ?

Samsung un ilk model tabletlerinde eli dokundurmamamız gerekiyordu. Ancak son note 10.1 de baktım ekrana elinizi dokundurabiliyorsunuz. Harika olmuş böyle.

Bunda nasıl ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: realperest

Hızlıca bir şey soracağım. sorulduysa kusura bakmayın.

Bu cihazda kalemi kullanırken elinizin ekrana dokunmaması mı gerekiyor. Yoksa normal kağıda yazar gibi elinizin altı ekrana değebilir mi ?

Samsung un ilk model tabletlerinde eli dokundurmamamız gerekiyordu. Ancak son note 10.1 de baktım ekrana elinizi dokundurabiliyorsunuz. Harika olmuş böyle.

Bunda nasıl ???

Hızlıca bir cevap vereyim
    Aynı, dediğiniz gibi kalemi yaklaştırdığınızda dokunma devredışı kalıyor...
  • Hızlıca, teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurustuner

arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim... benim sıkıntım burada yazılan bütün mesajları okudum bir çoğu çok işime yaradı fakat bazı arkadaşlarımız bu cihazda pes 2013 oynayabildiğini yazmış. oyunu kurduğumda ekran kartından dolayı 32 mb olduğunu ve oyun için yeterli olmadığı yazıyor. ben forumlarda inceledim ekran kartı 1500 mb kadar çıkabildiği yazıyor. fakat bunun ayarını ne biostan yapabildim nede ekran kartı ayarı üzerinden yapabildim. forumda bu mesajı atan arkadaşlara özel mesajda attım ama bir türlü şu problemimi çözemedim. bu konuyla ilgili fikri olan bir arkadaşım var mı acaba?? şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar hepinize iyi pazarlar... sorumla ilgili en ufak bi düşüncesi olan varsada paylaşırsa sevinirim..
  • arkadaşlar SAMSUNG ATIV Tab XE700T1C-G01TR cihaz media mark ta 2099 tl indirimde bugün aldım (not: internetten alıyorsunuz şubelerde 2999tl, nasıl iş anlamadım)
  • taskinacar kullanıcısına yanıt
    aynı ürünü ben de aldım bugün. şu anda internet mağazasında yok. sanırım sınırlı stok vardı. 2099tl ciddi indirimli fiyattı. şu an için en ucuz kliksa'da bulabildim 2799tl etiketi var.
  • 2099 bile pahalı.
    1800 e falan düşeydi eyiiidi.

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    şu anda amerika fiyatı 910$ civarı. yani 2000tl gibi bir fiyatı var. o nedenle 1800tl beklentiniz biraz erken şu an için. 1-2 sene sonra 1500tl bandına iner tahmin ediyorum.

burada media markt'ın en yakın rakibinden 600tl ucuza verebilmesine şaşırmıştım aslında. bunun dışında normal piyasa fiyatları ise 3000tl civarında dolaşıyor genel olarak. yani genele göre 900tl gibi bir indirimle satılmıştı. satılmıştı diyorum çünkü artık satılmıyor.

xe500 serisi bir model de yine bugün akşam üzerine kadar 1499tl'den satıldı ancak şu anda aynı ürünün fiyatı 2199tl oldu. bir anda 700tl arttı ürünün fiyatı.

bu tür ürün arayanlar için son 2-3 gündür media markt çok güzel fırsatlar sunmuş, yakalayabilen yakalayıp almış durumda. artık önümüzdeki maçalara bakacaz.

• bu sabah kontrol ettiğimde media markt'ta xe700T1C-G01TR modeli yine satışa konmuş 2099tl fiyatı var yine. atom işlemcili ve 64GB olan daha düşük modeli xe500T1C-G01TR modeli ise 2199tl olarak devam ediyor. böyle bir ikisi bir arada arayanlar için bence kaçırılmayacak fırsat. stoklarına kaç adet geldiği belli değil, o nedenle ihtiyacı olanlar acele etsin....
  • geçen yıl attom işlemci model teknosada 1050 ye kadar düşmüştü.
    doların fırlamasıyla artık hayal oldu bu rakamlar.

• şu anda yine media markt stoklarına yok görünüyor. 3-5 tane mi getiriyorlar her seferinde nedir yaw?
  • taşımak için çanta arayanlar, trust askılı 11,6" için tablet çantasını önerebilirim,
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/11-6-quot-tablet-ipad-netbook-macbook-cantasi-102973894
    klavyeli olarak ve güç kablosunu ön göze koyarak rahatlıkla kullanılabiliyor, ne büyük ne küçük, gayet güzel, aldım kullanıyorum.

Windows 8.1 güncellemesini henüz başarabilmiş değilim, sanırım önce win8 güncellemelerinin hepsini yüklemem gerekiyor
    mağazadaki güncelleme çalışmıyor

bir şey merak ediyorum Office için win8 de free kullanılması olmuyor sanırım, deneme süresi haricinde öyle mi yani 199 tl mecburi mi?.
    yada Office programına başka bir çözüm var mı acaba (başka bir uygulama gibi)

• arkadaşlar x700t1c-H01tr için 1679 tl nasıl fiyat. Sizce uygun mu?
  • Siigle kullanıcısına yanıt
    sanırım bu modelde de 3g var, ben bu fiyata bulsaydım G01TR modelini 2099tl vermek yerine H01TR modelini bu fiyata alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.