Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürün neden yok piyasada, s pen kalemde note tab deki gibi air command uygulaması varmı? ürünün ağırlığı tablet için çok fala değilmi?hangi tableti alacağıma karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
  • An itibari ile 1.5 gün kadar Acer W511 (şık ama yetersiz hafızası nedeni ile iade ettim direkt) ve 1.5 ay kadar da Samsung Ativ serisinden G01TR modeli kullandıktan sonra bugün ASUS Taichi i7 1.9 ghz işlemcili 256 GB ssd li 4 GB ram li modelini aldım.

Zengin kutu içeriği (çok şık bir kılıf + yine özel, küçük ve şık bir kılıf içinde usb den ethernet adaptörü, mini hdmi dan vga ya dönüştürücü) ve benim için elzem olan kalemi ile ciddi başarılı bir ürün gözüküyor.

BURADAN aldım

Daha güzelleri sizlerin olsun.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 29 Nisan 2014; 0:32:52 >

• Arkadaşlar, bende Samsung ATIV Smart PC Pro XE700T1C-H02 tablet pc vardı. Şarjdaykan 4 yaşındaki kızım koşarken sert bir şekilde kabloya çarptığında şarjz giriş ünitesindeki ince ucu kırılarak tablette şase yaptırarak tableti içindeki enerji ünitesi tamamen bozmuş. Samsung servisine götürdüğümde yurdışından alınan ürün olduğu için cihaza uygun şarjz adaptörünün samsung stoklarından olmadığını söylediler. Neyse, laptop ve tablet tamircisine götürdüm. Adaptöründe bir sorunun olmadığını ve adaptör kablosunun ucuna yeni ince uç lehimi yaptılar, tablete taktılar, ancak tablet enerji almadığından açılmadı.. Arkadaşlar teknik servisde tamir edebilecekleri konusunda emin olmadıkları için önerebileceğiniz bu tamir yapabilir diyebileceğiniz bir teknik servis İstanbul ve Ankara veya başka illerimizde var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 1 Mayıs 2014; 14:17:40 >

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben samsung 700t bilgisayarımla projeksiyona bağlanabilmek için micro hdmi-vga dönüştürücü aldım. Bilgisayarımla projeksiyon makinesine bağlanabiliyordum rahatlıkla. Şimdi ayarı bozuldu sanırsam. Micro hdmi-vga dönüştürücüyü bağlar bağlamaz bilgisayar ekranından mouse ve masa üstü simgeleri gidiyor.Masaüstü kalıyor.Projeksiyona aktarmıyor. Bana yardım edebilecek var mı?
  • Arkadaslar 8 aydir aktif olarak sürekli kullanmadigim samsung smart pc pro xe700t-1c ürünümü satmak istiyorum. Garantisi devam etmektedir. Çanta hediyelidir.Almak isteyenler irtibata geçebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama
    Ben bir samsung tema arıyorum ama bir türlü bulamadım ne adını nede kendisini
    aradığım tema

Şimdiden teşekkürler
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayvar -- 26 Mayıs 2014; 21:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

An itibari ile 1.5 gün kadar Acer W511 (şık ama yetersiz hafızası nedeni ile iade ettim direkt) ve 1.5 ay kadar da Samsung Ativ serisinden G01TR modeli kullandıktan sonra bugün ASUS Taichi i7 1.9 ghz işlemcili 256 GB ssd li 4 GB ram li modelini aldım.

Zengin kutu içeriği (çok şık bir kılıf + yine özel, küçük ve şık bir kılıf içinde usb den ethernet adaptörü, mini hdmi dan vga ya dönüştürücü) ve benim için elzem olan kalemi ile ciddi başarılı bir ürün gözüküyor.

BURADAN aldım

Saygılarımla...

kaleminden verim alabildin mi ? hocam. samsung a göre nasıl kalem performansı ,?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceremy

quote:

An itibari ile 1.5 gün kadar Acer W511 (şık ama yetersiz hafızası nedeni ile iade ettim direkt) ve 1.5 ay kadar da Samsung Ativ serisinden G01TR modeli kullandıktan sonra bugün ASUS Taichi i7 1.9 ghz işlemcili 256 GB ssd li 4 GB ram li modelini aldım.

BURADAN aldım

Saygılarımla...

kaleminden verim alabildin mi ? hocam. samsung a göre nasıl kalem performansı ,?

Açıkçası hali hazırda NOte 3 kullanan ve daha önceden Samsung Ativ Tab de kullanmış biri olarak beklediğimden iyi çıktı diyebilirim.

Samsung gibi Wacom teknolojisini kullanıyor ve özellikle microsoft un OneNote uygulaması ile gayet keyifli.
    Tabi Samsung uygulamalarında ki gibi herhangib ir yazıyı tarama ve kopyalama vs gibi işlevleri henüz yapan bir uygulama yok ama xda bir başlık var ve Snote uygulaması tüm windows lar da çalışabiliyor bir kaç küçük düzenleme ile incelediğim kadarı ile.

Kalem'in üzerinde 2 tuş var ve bunlardan biri mousedaki sağ klik ile açılan menüyü açmaya yarıyor diğer tuş ise silgi olarak basarak kullanılıyor.

Bunlar güzel tarafları ancak....

BU BAŞLIĞI İngilizce niz var ise incelemenizi tavsiye ederim.

Ben yine de kısa özette geçeyim izninizle.

Ürün dünyada hali hazırda çift ekranı olan tek ürün ve özellikle ekran driver'ı konusunda sorun yaşamakta idi ki 2 hafta önce ancak windows 8.1 güncellemesi sonrası çift ekranında sorun olmadan
    kullanmaya başlayabildim.
    Yoksa windows 8 i 8.1 e güncelleyemiyorduk çünkü dış ekran devre dışı kalıyordu.

Halende çok stabil mi deseniz bence bir kaç güncellemeye daha ihtiyacı var derim.
    Ancak genel kullanımda an itibari ile herhangi bir sorun yaşadığımda söylenemez ama güncellemeler geldikçe acaba kursam dış ekran yine gider mi sorusu ile biraz çekinceli yaklaşıyorsunuz ürüne :)

Kaldı ki herhangi bir sorunda cihazı fabrika ayarlarına sadece windows 8 olarak geri getirebilmek için de ya acronis tarzı bir uygulama ile yedek alacaksınız ya da yetkili servis döndürebilecek çünkü
    başka çözümü yok :)
    Cihazın içeriğinde ki fabrika ayarlarına döndürme olayı windows 8.1 e yükselttikten sonra işe yaramıyor malesef :)

Onun haricinde pil süresi ortalama 3 saat civarı ki bu da kullandığı 3. nesil işlemci nedeni ile bu seviyelerde diye düşünüyorum.

Cihaz gayet şık, hele ki benim gibi Amerika dan Asus Taichi Suit özel kılıfını getirtirseniz, kutudan çıkan zarf kılıfa da gerek kalmadan hem ön ekranı hem cihazın alt kasasını bile koruyabiliyorsunuz.

Genel anlamda yanında verilen işlevsel aksesuarları ve özel kılıfı ile keyifli bir ürün ama sıfır sorunlu bir ürün diyemem yazılımsal nedenlerle.

Bir dokundunuz bir ah işittiniz gibi oldu ama sanırım şu ana kadar bu ürünü piyasaya çıktığı günden beri ciddi inceleyip, kullanan ve de yorumlayan biri de yoktu ki ben de görememiştim bugüne kadar.

Son olarak, şayet 2 sene garanti ki İstanbul Bilişimden hiç bir firma da neredeyse olmadığım kadar mutlu olmama rağmen, sizin için önemli değilse ya yurtdışından çok daha makul fiyatlara alın (1 yıl uluslararası garantisi faturası elinizde oldukça Türkiye Asus'ta da geçiyor) ya da
    bütçeniz el veriyor ise yine burada garantisi olmayan Microsoft Surface 3 e de bir bakın derim.
    Veya çok daha yüksek bedellerle 2 sene garantili olarak almak için yine istanbul bilişim getirdiği zaman inceleyin derim şahsen.

Çünkü 9 saati aşkın pil süresi gerekse 4.nesil işlemci ile ayrıca klavyeli hali ile bile 850 gram gibi bir ağırlığa sahip surface 3 bu sefer güzel bir ürün gibi gözüküyor ki esprili özellikleri olan kalemi de mevcut.
    Ayrıca 12 inç büyüklüğünde 2160x1440 çözünürlüğünde ki ekranı da gayet güzel gözüküyor.
    Yine de çıkış tarihini bekleyip eldeki incelemeleri de görmek lazım tabi :)

Aklınıza takılan herhangi bir soru olur ise yardımcı olmaya çalışırım seve seve.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 29 Mayıs 2014; 2:54:17 >

• Bugün Amerika'dan orijinal Samgun Book Cover geldi arkadaşlar, Amazon'dan 11,99 dolara almış bulunmaktayım. Tanıdık geldiği için mükemmel oldu bu şekilde.

Kılıf o kadar harika ki onu da korumak isteyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bugün Amerika'dan orijinal Samgun Book Cover geldi arkadaşlar, Amazon'dan 11,99 dolara almış bulunmaktayım. Tanıdık geldiği için mükemmel oldu bu şekilde.

11,99 dolar çok iyi bir fiyata almışsın, orjinal olduğuna emin misin?. Ben Kore'ye gidecek arkadaşıma sipariş vermeyi düşünüyordum, oradada bu kadar uygun olurmu acaba fiyatı... Kaç günde geldi, aldığınız yerin linkini verebilir misiniz? Geçen hafta ititabarı ile Samsung Türkiye'ye bu kılıf konusunda söylemediğimi bırakmadım, forumlarda da paylaşacağımı söyledim...

• quote:

quote:

quote:

BURADAN aldım

Saygılarımla...

Açıkçası hali hazırda NOte 3 kullanan ve daha önceden Samsung Ativ Tab de kullanmış biri olarak beklediğimden iyi çıktı diyebilirim.

Samsung gibi Wacom teknolojisini kullanıyor ve özellikle microsoft un OneNote uygulaması ile gayet keyifli.
    Tabi Samsung uygulamalarında ki gibi herhangib ir yazıyı tarama ve kopyalama vs gibi işlevleri henüz yapan bir uygulama yok ama xda bir başlık var ve Snote uygulaması tüm windows lar da çalışabiliyor bir kaç küçük düzenleme ile incelediğim kadarı ile.

Kalem'in üzerinde 2 tuş var ve bunlardan biri mousedaki sağ klik ile açılan menüyü açmaya yarıyor diğer tuş ise silgi olarak basarak kullanılıyor.

Ürün dünyada hali hazırda çift ekranı olan tek ürün ve özellikle ekran driver'ı konusunda sorun yaşamakta idi ki 2 hafta önce ancak windows 8.1 güncellemesi sonrası çift ekranında sorun olmadan
    Yoksa windows 8 i 8.1 e güncelleyemiyorduk çünkü dış ekran devre dışı kalıyordu.

Halende çok stabil mi deseniz bence bir kaç güncellemeye daha ihtiyacı var derim.
    Ancak genel kullanımda an itibari ile herhangi bir sorun yaşadığımda söylenemez ama güncellemeler geldikçe acaba kursam dış ekran yine gider mi sorusu ile biraz çekinceli yaklaşıyorsunuz ürüne :)

Kaldı ki herhangi bir sorunda cihazı fabrika ayarlarına sadece windows 8 olarak geri getirebilmek için de ya acronis tarzı bir uygulama ile yedek alacaksınız ya da yetkili servis döndürebilecek çünkü
    Cihazın içeriğinde ki fabrika ayarlarına döndürme olayı windows 8.1 e yükselttikten sonra işe yaramıyor malesef :)

Onun haricinde pil süresi ortalama 3 saat civarı ki bu da kullandığı 3. nesil işlemci nedeni ile bu seviyelerde diye düşünüyorum.

Cihaz gayet şık, hele ki benim gibi Amerika dan Asus Taichi Suit özel kılıfını getirtirseniz, kutudan çıkan zarf kılıfa da gerek kalmadan hem ön ekranı hem cihazın alt kasasını bile koruyabiliyorsunuz.

Genel anlamda yanında verilen işlevsel aksesuarları ve özel kılıfı ile keyifli bir ürün ama sıfır sorunlu bir ürün diyemem yazılımsal nedenlerle.

Bir dokundunuz bir ah işittiniz gibi oldu ama sanırım şu ana kadar bu ürünü piyasaya çıktığı günden beri ciddi inceleyip, kullanan ve de yorumlayan biri de yoktu ki ben de görememiştim bugüne kadar.

Son olarak, şayet 2 sene garanti ki İstanbul Bilişimden hiç bir firma da neredeyse olmadığım kadar mutlu olmama rağmen, sizin için önemli değilse ya yurtdışından çok daha makul fiyatlara alın (1 yıl uluslararası garantisi faturası elinizde oldukça Türkiye Asus'ta da geçiyor) ya da
    bütçeniz el veriyor ise yine burada garantisi olmayan Microsoft Surface 3 e de bir bakın derim.
    Veya çok daha yüksek bedellerle 2 sene garantili olarak almak için yine istanbul bilişim getirdiği zaman inceleyin derim şahsen.

Çünkü 9 saati aşkın pil süresi gerekse 4.nesil işlemci ile ayrıca klavyeli hali ile bile 850 gram gibi bir ağırlığa sahip surface 3 bu sefer güzel bir ürün gibi gözüküyor ki esprili özellikleri olan kalemi de mevcut.
    Ayrıca 12 inç büyüklüğünde 2160x1440 çözünürlüğünde ki ekranı da gayet güzel gözüküyor.

Aklınıza takılan herhangi bir soru olur ise yardımcı olmaya çalışırım seve seve.

Saygılarımla...

Detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. kafamda ki soru işaretlerini mükemmel anlatımınızla sıfırladınız? bu ürün için zamana ihtiyaç var gibi. ben öğretmenim , benim için kalem olmazsa olmaz derslerde akıllı tahta ya yansıtıp kalemimle pc den soruları çözmek istiyorum . haklısınız bu ürün hakkında çok fazla yorum bulamamıştım ta ki siz karşıma çıkana kadar , tekrardan çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba;
    Samsung ATIV Smart PC Pro 700T bu üründen var elimizde iki adet ikisindede kalem sorunu var.
    Üzerinde windows 8.1 Pro var.

Her iki üründe daha önce Windows 8 vardı.
    Kalemler sorunsuz çalışıyordu.
    şimdi ise kalem üzerindeki tuşları kullanamıyoruz.
    daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BURADAN aldım

Saygılarımla...

Saygılarımla...

Detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. kafamda ki soru işaretlerini mükemmel anlatımınızla sıfırladınız? bu ürün için zamana ihtiyaç var gibi. ben öğretmenim , benim için kalem olmazsa olmaz derslerde akıllı tahta ya yansıtıp kalemimle pc den soruları çözmek istiyorum . haklısınız bu ürün hakkında çok fazla yorum bulamamıştım ta ki siz karşıma çıkana kadar , tekrardan çok teşekkür ederim

Rica ederim.
    Bilgilendirebildi isem ne mutlu bana :)

Kalem benim içinde elzem bir özellik ve bu konuda Surface 3 de ciddi başarılı olacak gibi incelediğim kadarı ile ama Taichi de gayet iş görür durumda.

Aslında işin özeti windows 8 den 8.1 e geçişte başladı ama an itibari ile sorun yok gibi gözüküyor.
    Hali hazırda bu mesajı size Taichi nin tablet modu ile yazıyorum.

Ürün 2012 sonlarında çıkmış bir ürün ama ülkemize gelişi ve özellikle Asus Türkiye nin cihazı az sayıda getirip yok satması ile
    alternatifsiz tek satıcı da İstanbul Bilişim olmuş durumda ki ben memnunum hizmetlerinden de.

Fiyat performans ve özellik açısından muadili olmayanbir ürün ve öğretmen olarak kullanım amacınıza kesinlikle de uyacağına şüphem yok.
    Bence yerinde inceleme şansınız var ise mutlaka görün derim.

Tabi surface 3 ve Samsung un yeni hamlesini bekleme şansınız var ise 4.nesil bir işlemci ve daha yeni özelllikler Taichi ye göre daha mantıklı da olabilir.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bugün Amerika'dan orijinal Samgun Book Cover geldi arkadaşlar, Amazon'dan 11,99 dolara almış bulunmaktayım. Tanıdık geldiği için mükemmel oldu bu şekilde.

11,99 dolar çok iyi bir fiyata almışsın, orjinal olduğuna emin misin?. Ben Kore'ye gidecek arkadaşıma sipariş vermeyi düşünüyordum, oradada bu kadar uygun olurmu acaba fiyatı... Kaç günde geldi, aldığınız yerin linkini verebilir misiniz? Geçen hafta ititabarı ile Samsung Türkiye'ye bu kılıf konusunda söylemediğimi bırakmadım, forumlarda da paylaşacağımı söyledim...

Amazondan aldım, Amazondan samsung book cover diye aratmanız yeterli

Ve evet orijinal kılıf.

tabletle çektiğim için tablet içindeyken çekemedim

Türkiye'de olmamasının hiç bir mantığını anlayamıyorum, 3 günde elimde oldu çünkü tanıdıkla getirdim.

Amazondan isterseniz problem olmaz bence kargo çok olur onu da 35 dolar üzeri bir şey alırsanız bedavaya getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Mayıs 2014; 19:34:27 >

• Arkadaşlar merhaba,

benim bir problemim var.Ekran parlaklığını değiştiremiyorum.Parlaklığı arttırsamda azaltsamda hep aynı bunun bir çözüm yolu var mı? Ekran kartının driverını tekrar yüklemek sorunu çözer mi?
    2.problemimde ekran parlaklığı elimi ekrana götürünce artıyor sonra kendiliğinden azalıtyor.Acaba herhangi bir ayarı ile mi oynadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: compact2

Arkadaşlar merhaba,

benim bir problemim var.Ekran parlaklığını değiştiremiyorum.Parlaklığı arttırsamda azaltsamda hep aynı bunun bir çözüm yolu var mı? Ekran kartının driverını tekrar yüklemek sorunu çözer mi?
    2.problemimde ekran parlaklığı elimi ekrana götürünce artıyor sonra kendiliğinden azalıtyor.Acaba herhangi bir ayarı ile mi oynadım?

8.1 updateinden sonra bende de aynı sıkıntı var.
  • Arkadaşlar yaklaşık son 1 aydır 700T cihazımın klavyesindeki sağ menteşe gevşemiş durumda. Cihazı hiçbirşekilde düşürmedim ya da zorlamadım. Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı acaba.

Tahminim klavyenin hafif , cihazın ağır olmasından kaynaklı bir dengesizlik söz konusu...
  • Arkadaşlar aranızda cihazınızı satmayı düşünen var mı acaba ? ativ 700t arıyorumda bana ulaşabilir misiniz ?
  • Benim de 8.1 güncellemesinden sonra ilginç bir sıkıntım var, Bluetooth kayboldu. Aygıt Yöneticisi'nde falan da göremiyorum, sanki birisi cihazdan bluetooth çip'ini sökmüş gibi, sürücüler falan var ama aygıt yok.

Böyle bir problem yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Benim de 8.1 güncellemesinden sonra ilginç bir sıkıntım var, Bluetooth kayboldu. Aygıt Yöneticisi'nde falan da göremiyorum, sanki birisi cihazdan bluetooth çip'ini sökmüş gibi, sürücüler falan var ama aygıt yok.

Böyle bir problem yaşayan var mı?

Settings den bir bakın belki bluetooth kapanmış olabilir. Bende herhangi bir problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.