Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce intelin sayfasından ekran kartını güncelledim,
    sonraki ilk kapatıp açmamdan itibaren artık yukarıdaki mavi ışık yanmıyor :)
    benzer sorunu olan var mı?
    (win 8.1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

2 gün önce intelin sayfasından ekran kartını güncelledim,
    sonraki ilk kapatıp açmamdan itibaren artık yukarıdaki mavi ışık yanmıyor :)
    benzer sorunu olan var mı?
    (win 8.1)

Bende daha önceleri intel'in sürücülerini denemiştim hep sorunlu olmuştu; ekran parlaklığı ayarlanmıyordu mesela... Samsung'un cihaz için özel çıkarttığı ekran kartı sürücüsüne dönün derim... Win8.1 Update1 yüklü, bahsettiğim sürücü ile ekranda sorun yaşamadım hiç...

Benimde bir sorunum var: Win8.1'i ilk kurduğumda SW Update yazılımı cihazı otomatik olarak tanıyordu, sonra tanımamaya başladı ve hiçbir bir güncellemede almadı. Cihaza Win8.1 sistemi orjinal key kullanılarak kuruldu, yani lisanslı; SW Update yazılımıda son sürüm (2.1.25.4)... Var mı benzer sorunu olan...

• stylus kalemi kabettim nasıl temin edebilirim fikriniz varmı netten aradım bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbalkan

stylus kalemi kabettim nasıl temin edebilirim fikriniz varmı netten aradım bulamadım?

Samsung Galaxy Note serisi cep telefonlarının kalemleri uyumludur, zorda kalırsan onlardan alabilirsiniz; nede olsa cep telefonlarının piyasası daha yaygın, ikinci el uygun fiyata bulabilirsiniz. Ayrıca orjinal kalemi küçük ve tablette saklanır iken kullanış olarak ele tam oturmuyor, tam kalem kullanışında değil. Fırsat bu fırsat Wacom marka uyumlu, daha şık ve kullanışlı bir kalemde alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

stylus kalemi kabettim nasıl temin edebilirim fikriniz varmı netten aradım bulamadım?

Samsung Galaxy Note serisi cep telefonlarının kalemleri uyumludur, zorda kalırsan onlardan alabilirsiniz; nede olsa cep telefonlarının piyasası daha yaygın, ikinci el uygun fiyata bulabilirsiniz. Ayrıca orjinal kalemi küçük ve tablette saklanır iken kullanış olarak ele tam oturmuyor, tam kalem kullanışında değil. Fırsat bu fırsat Wacom marka uyumlu, daha şık ve kullanışlı bir kalemde alabilirsiniz.

farklı bi kalem tabletteki yuvaya uymayacak sanırım değilmi?
  • quote:

Bende daha önceleri intel'in sürücülerini denemiştim hep sorunlu olmuştu; ekran parlaklığı ayarlanmıyordu mesela... Samsung'un cihaz için özel çıkarttığı ekran kartı sürücüsüne dönün derim... Win8.1 Update1 yüklü, bahsettiğim sürücü ile ekranda sorun yaşamadım hiç...

Benimde bir sorunum var: Win8.1'i ilk kurduğumda SW Update yazılımı cihazı otomatik olarak tanıyordu, sonra tanımamaya başladı ve hiçbir bir güncellemede almadı. Cihaza Win8.1 sistemi orjinal key kullanılarak kuruldu, yani lisanslı; SW Update yazılımıda son sürüm (2.1.25.4)... Var mı benzer sorunu olan...

8.1 e yükselttiğimden beri bendeki sw update de yeni sürümleri kontrol etmiyor maalesef.

• quote:

Orjinal olmadığı sürece kalemler tabletteki yuvaya uymayacaktır. Orjinal yedek parça bulmada çok zor. En temel yedek parça olan kılıflardan Book Cover Kılıf'ı getirtmiyorlar Türkiye'ye... Bir yıldır bekliyorum, idarelik çakma kalitesiz bişey aldık onunile idare ediyordum. Önceki hafta Samsung Türkiye'ye demediğimi bırkmadım ama yok; çok pişkinler ve işten anlamıyorlar... Bu hafta Kore'ye bir arkadaşım gidecek ona aldıracağım bende, bakalım bir aksilik olmaz ise... İlla orjinal parça diyor isen sana tavsiyem ebay, amazon gibi sitelerden alman...
  • quote:

quote:

Orjinal olmadığı sürece kalemler tabletteki yuvaya uymayacaktır. Orjinal yedek parça bulmada çok zor. En temel yedek parça olan kılıflardan Book Cover Kılıf'ı getirtmiyorlar Türkiye'ye... Bir yıldır bekliyorum, idarelik çakma kalitesiz bişey aldık onunile idare ediyordum. Önceki hafta Samsung Türkiye'ye demediğimi bırkmadım ama yok; çok pişkinler ve işten anlamıyorlar... Bu hafta Kore'ye bir arkadaşım gidecek ona aldıracağım bende, bakalım bir aksilik olmaz ise... İlla orjinal parça diyor isen sana tavsiyem ebay, amazon gibi sitelerden alman...

teşekkür ederim bende ebaydan almayı düşünüyorum

• Arkadaşlar, klavyeli kullanırken ctrl veya yukarı ok tuşları ile yapabildiğimiz seçim işlemlerini dokunarak kullanırken nasıl yapıyorsunuz? Örnek: Birkaç e-postayı seçip topluca silmek istiyorum. Dokunarak kullanırken sadece bir e-posta seçebiliyorum. Hepsini teker teker silmem gerekiyor
  • Bu konuda fikri olan yok mu?
  • Arkadaşlar yaklaşık son 1 aydır 700T cihazımın klavyesindeki sağ menteşe gevşemiş durumda. Cihazı hiçbirşekilde düşürmedim ya da zorlamadım. Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı acaba.

Tahminim klavyenin hafif , cihazın ağır olmasından kaynaklı bir dengesizlik söz konusu...
  • Arkadaşlar xe700t1c den kullanıyorum ve kablosuz masaustu aktarımını samsung tv me sağlayamadım.widi özelliği yokmu varmı pcmin bulamadım.bu iş çözüldümü sayfalarada baktım ama..bi yardım..

güncel:çözdüm oh.güncelleme yapınca oldu.kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozanlar -- 19 Temmuz 2014; 23:07:50 >
  • quote:

arkadaşlar şöyle bi araç şarj ünitesi gördüm.http://tr.aliexpress.com/item/Black-12V-3-3A-DC-Power-Car-Charger-for-Samsung-ATIV-Smart-PC-500T-1C-A01CN/1747674527.html
    acaba nasıldır ne kadar sağlıklı cihaza bi zararı olur mu?

ben bu verdiğin linkten aldım kullanmaya başladım memnunum 1 hafta gibi bi sürede çinden geldi bilgin olsun...

• arkadaşlar bilgisayarım klavyesiyle beraber prize takılı ama prize takılı şarj olmuyor şeklinde yazıyor. ne yapmalıyım? alıntılayarak cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

arkadaşlar bilgisayarım klavyesiyle beraber prize takılı ama prize takılı şarj olmuyor şeklinde yazıyor. ne yapmalıyım? alıntılayarak cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Sadece klavye yuvasında mı bu hatayı veriyor, tablet modunda ikende deneyin, ekranın altındaki yuvayı da test edin orada da aynı hatayı verir ise garantı kapsamında bataryanın değişimini talep edebilirsiniz. Garantili değil ise şarjın tamamen bitmesini bekleyin öyle test edin. Bir önceki batarya ayrılabilir dizüstünde başıma gelmişti, bataryayı ayırıp tekrar taktığımda düzeliyordu.
  • kendi kendine düzeldi hocam. yine de teşekkürler
  • elimde ativ 700 ve ativ 500 için araç şarj kiti var isteye olursa 20 tlye vericem.
  • quote:

elimde ativ 700 ve ativ 500 için araç şarj kiti var isteye olursa 20 tlye vericem.

Dostum aldigin şarj aleti işine yaramadıysa, AC dönüştürücü prizler var araç için, ben kullanıyorum, aliexpressten aldım. Belki işine yarar diye yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kileçe

quote:

elimde ativ 700 ve ativ 500 için araç şarj kiti var isteye olursa 20 tlye vericem.

Dostum aldigin şarj aleti işine yaramadıysa, AC dönüştürücü prizler var araç için, ben kullanıyorum, aliexpressten aldım. Belki işine yarar diye yazdım

Yok hocam ativ 700 vardı. Sattım şarj cihazi kaldiydi yüzden satayım dedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba bımeksten tab 7 k01 modelini 1300 e aldım şahane memnunum yalnız 1 sorum var :

Ben bu hafızayı nasıl boşaltırım win 8.1 yükledim 50 gb bos yer var, bir de yeni recovery nasıl oluştururum bu win 8.1 ile, eskisini kaldırmak istiyorum da
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.