Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garantisi var ise hiç uğraşma, ver servise garanti kapsamında yüklesinler. Sonra üçücü parti programlar aracılığı ile İşletim Sisteminin serial'ını öğren (önceki sayfalarda anlattmıştım) İlerde tek partition yapıp aynı sürümü temiz kurulum yaparken kullanırsın ama sakın HDD yedeği almadan bu işlemi yapma (Samsung Recovery ve Acronis ile...)
  • merhaba,700T şarj aletini nerden temin edebilirim. ucu kırıldı şarj sorunu yaşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqberq -- 29 Aralık 2014; 10:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqberq

merhaba,700T şarj aletini nerden temin edebilirim. ucu kırıldı şarj sorunu yaşıyorum...

Samsung yetkili servislerine de sordun mu ?

Google dan 887276010021 diye arat.

50 Amerikan Dolaridir.

Ara kablosu seninkiyle degistirirsin Amerikan prizine gore alacaksan. Ya da heryerde bulabilirsin arakabloyu 1-2 TL .

aliexpress.com a da bak .

http://www.samsung.com/us/computer/pcs-accessories/AA-PA3N40W/US

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

merhaba,700T şarj aletini nerden temin edebilirim. ucu kırıldı şarj sorunu yaşıyorum...

50 Amerikan Dolaridir.

Ara kablosu seninkiyle degistirirsin Amerikan prizine gore alacaksan. Ya da heryerde bulabilirsin arakabloyu 1-2 TL .

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Ativ-Smart-Pc-Pro-700t-Adaptor-Retro__isp23494700

şöyle bir ilan var işimi görür mü acaba ?

not : hiçbir şekilde satıcıyla ilgili bir bağım yok. netten araştırıp buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqberq -- 29 Aralık 2014; 10:54:11 >

• quote:

quote:

quote:

50 Amerikan Dolaridir.

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Ativ-Smart-Pc-Pro-700t-Adaptor-Retro__isp23494700

Oncelikle kimin kimle bagi beni ilgilendirmez .

Dikkat ettiysen orjinal degil yan sanayi.

Kalitesi vs. herseyi ile ayni ise sorun yok. Ama farkli voltaj veya akimlarda ise cihazina kalici zarar verebilir . Iyi arastirmak gerekir .

• quote:

quote:

quote:

quote:

50 Amerikan Dolaridir.

Oncelikle kimin kimle bagi beni ilgilendirmez .

Dikkat ettiysen orjinal degil yan sanayi.

Kalitesi vs. herseyi ile ayni ise sorun yok. Ama farkli voltaj veya akimlarda ise cihazina kalici zarar verebilir . Iyi arastirmak gerekir .

haklısın bilgi için teşekkürler.

• Bende yurtdışı menşeili garantisiz 700 T PRO 3G sim kartlı Tabletim vardı. İnce uçlu olması sebebiyle şarja takılı iken 3,5 yaşında kızım çarpması sonucunda kırıldı.. Sonra kırıldığı yerden kablo bağlantısını yaparak kullanmayı deneyim derken kısa devre yaparak tüm sistemi anakart dahil yakmışım. Sakarya'da Samsung bayisine gittim, değişimi için 1.200,00 TL istediler. Bu para çok gelince sıradan tablet tamircilerine götürdüm. Onlarda tableti deneme tahtası gibi kullanmışlar. Dolayısıyla parçası bulunamadığı için yapamadık diyerekten geri iade ettiler. Daha sonra İstanbul'da tanıdık bilgisayarcıya gönderdim. O da Samsung yetkili teknik servisinde tanıdığı birisine göstermiş. Oda tabletin içi açılıp işlem yapıldığı için parçanın yurt dışından 650$ getirebileceklerinden bahsetmişler. Eğer ilk arıza halinde açılmamış olarak götürseymişim gönderdiğim bilgisayarcının hatırına yapacaklarmış. Yani cins bir cihaz tavsiyem arıza yapması halinde hiçbir müdale bulunmadan bir tanıdık vasıtasıyla Samsung Yetkili Teknik Servise götürmekte fayda var. Çünkü, ben yurtdışı olduğu için herhangi bir sıkıntı olmaz kaanatiyle 1.200,00 TL'ye Bursa'da Üniversitede okuyan bir öğrenciden almıştım. Şarj ucundan kaynaklanan ufacık bir arıza sebebiyle müdahale ettim. Tableti kaybettim. Eğer direkt bilgisayarcıya kabloyu tamir için götürseydim, 10,00 TL'ye kablonun tamiri mümkün olacakmış. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan yada yar... gelirmiş derler ya... Şimdi Sakarya'da İTÜ mezunu 15 yıldır bilgisayar yazılım ve tamirciliği yapan bir bilgisayarcıya verdim. Onun demesine göre internet ortamında veya dükkanda arızalı buna benzer tablet gelirse tamiri mümkün olur dedi. Şu an 2 aydır bilgisayarcıda bekliyor. Bakalım ne kadar daha bekleyecek. Bu arada forumdaki arkadaşlardan ricam tablet arızalı olan veya bu konuda uzman olupta yardım edebilecek arkadaşları bilgisayarcıyla irtibata geçirerek tabletin tamirinde yardımcı olabilirler. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 29 Aralık 2014; 14:38:51 >

• Arkadaşlar bende xe700t1c g01tr var.
    İs yerinden verdiler ben bu aletlerden hic anlamam.
    Daha hic acmadim bile ama işyerinde kurulum yapılmış arkadaş öyle söyledi.

Benim sorunum ben açınca 8.1 güncellemesi olurmu. SW update nedir çalışır mi.

Daha önemlisi ben buna keysiz orijinal olmayan office ve AutoCAD kurabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadminatör -- 14 Ocak 2015; 15:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

Bende yurtdışı menşeili garantisiz 700 T PRO 3G sim kartlı Tabletim vardı. İnce uçlu olması sebebiyle şarja takılı iken 3,5 yaşında kızım çarpması sonucunda kırıldı.. Sonra kırıldığı yerden kablo bağlantısını yaparak kullanmayı deneyim derken kısa devre yaparak tüm sistemi anakart dahil yakmışım. Sakarya'da Samsung bayisine gittim, değişimi için 1.200,00 TL istediler. Bu para çok gelince sıradan tablet tamircilerine götürdüm. Onlarda tableti deneme tahtası gibi kullanmışlar. Dolayısıyla parçası bulunamadığı için yapamadık diyerekten geri iade ettiler. Daha sonra İstanbul'da tanıdık bilgisayarcıya gönderdim. O da Samsung yetkili teknik servisinde tanıdığı birisine göstermiş. Oda tabletin içi açılıp işlem yapıldığı için parçanın yurt dışından 650$ getirebileceklerinden bahsetmişler. Eğer ilk arıza halinde açılmamış olarak götürseymişim gönderdiğim bilgisayarcının hatırına yapacaklarmış. Yani cins bir cihaz tavsiyem arıza yapması halinde hiçbir müdale bulunmadan bir tanıdık vasıtasıyla Samsung Yetkili Teknik Servise götürmekte fayda var. Çünkü, ben yurtdışı olduğu için herhangi bir sıkıntı olmaz kaanatiyle 1.200,00 TL'ye Bursa'da Üniversitede okuyan bir öğrenciden almıştım. Şarj ucundan kaynaklanan ufacık bir arıza sebebiyle müdahale ettim. Tableti kaybettim. Eğer direkt bilgisayarcıya kabloyu tamir için götürseydim, 10,00 TL'ye kablonun tamiri mümkün olacakmış. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan yada yar... gelirmiş derler ya... Şimdi Sakarya'da İTÜ mezunu 15 yıldır bilgisayar yazılım ve tamirciliği yapan bir bilgisayarcıya verdim. Onun demesine göre internet ortamında veya dükkanda arızalı buna benzer tablet gelirse tamiri mümkün olur dedi. Şu an 2 aydır bilgisayarcıda bekliyor. Bakalım ne kadar daha bekleyecek. Bu arada forumdaki arkadaşlardan ricam tablet arızalı olan veya bu konuda uzman olupta yardım edebilecek arkadaşları bilgisayarcıyla irtibata geçirerek tabletin tamirinde yardımcı olabilirler. Şimdiden teşekkürler...

Aynı durum bende de oldu. Şarj adaptorunun ucu kırıldı. Eşim tamirciden sadece kırılan uç parçasının kablosunu aldı. Lehimledi sonrasında. Meğerse bacakları ters olmuş. Anakart gitti. Ustalar parça yok diyor. Sırf anakart mı sıkıntılı hangi parçalar demiyorlar da. ebayda intel hm65 anakarthttp://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=190811477316 çok pahalı durmuyor. Gerçi gelmesi 30-40 gün sürüyor ama. O kadar seviyordum ki pc'mi. Çok kızıyorum çok üzülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: spyman44

selamlar klavyes'n' nerden bulabilirim

Elimde Orjinal ve de Sıfır Samsung XE700T1C klavyesi (sınırlı sayıda- 2 adet) vardır. İlgilenenler ayrıntıları Sahibinden de bulabilirler
  • Arkadaşlar merhabalar;
    Samsung Ativ Smart PC Pro'nun 3G'li versiyonunu kullanan arkadaşlar için bir paylaşımda bulunmak istiyorum. Cihazın 3G modemi aracılığı ile artık SMS gönderip alabilirsiniz. Kullanacağımız programın adı: Mobile Broadband SMS Toolkit v1.0.0.64 - RC1 sürümü, yazılım geliştirme aşamasında olan bu program portable çalışıyor. Bizim Cihazlarda olan Huawei MU733 modem ile sorunsuz çalıştı. Sistemim Win8.1 ve operatörüm AVEA, telefonumda kullandığım SIM kart ile denenmiştir. Cihazınız ile 3G internet bağlantısı kurabiliyorsanız başkada bir ayar yapmaya gerek yok. SIM kartınızı takın, Mobil Geniş Bant Bağlantısını açın SIM kartınızı tanımasını, operatörünüzü ve ağı bulmasını bekleyin; bulunca tamamdır, DİKKAT internet bağlantısı kurarken yaptığınız gibi BAĞLAN demenize GEREK YOKTUR. Şimdi programı çalıştırın. Hemen SIM kartınızı yeni bir cihaza taktınız ve servis ayarları ile ilgili mesajların geldiğini göreceksiniz. Ayrıca Türkçe karakter sorunu olmadan mesajlar gönderilmektedir. Programı yeni kurcalıyorum: Mesajlar tektek gönderiliyor, toplu mesaj gönderme ile ilgili şu an bir çözüm bulamadım. İlgilenenler için Linki: http://support.black-it.eu/en/products/mobile%20broadband%20sms%20toolkit/index.htm

Deneyip başaramayanlar için belki ilgisi vardır, 3G Modem'in firmware güncellemesini yapmıştım: MU733Update_12.103.17.10.00.zip aksi durumda indirip kurunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Şubat 2015; 1:06:38 >

• Arkadaşlar HDD'de yaklaşık 20 GB partition oluşturup sırf test maksatlı Windows 10 Technical Preview'i kurdum. İlk dikkatimi çeken artık Windows'un Türkçe elyazımızı tanıyacak olması, kalemi bundan sonra daha çok kullanacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Arkadaşlar HDD'de yaklaşık 20 GB partition oluşturup sırf test maksatlı Windows 10 Technical Preview'i kurdum. İlk dikkatimi çeken artık Windows'un Türkçe elyazımızı tanıyacak olması, kalemi bundan sonra daha çok kullanacağız :)

çok güzel haber.
    keşke win10'a ücretsiz upgrade hakkı da tanısalar bize.
    ben 2 yıldır dolu dolu kullanıyorum, cidden çok memnunum bu aletten.
    yazılımsal sıkıntılarını da çözebilseler açık ara kullandığım en iyi cihazlardan biri.

şahsen yaşadığım sıkıntılar; dokunmatik ve kalem kalibrasyonu ara ara bozuluyor tekrar yapmam gerekiyor (ben kapatmak yerine hep uyku moduna alıyorum, sanıyorum onunla ilgili bir sıkıntı bu.)

türkçe el yazımı windowsun da tanımasını çok isterdim ama sanırım o desteği win8 ve win8.1 e vermeyecekler.

bir de usb den harici batarya ile şarj edilebilse muhteşem olacak yanında şarj aleti taşımak mobiliteye bayağı aykırı kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Arkadaşlar HDD'de yaklaşık 20 GB partition oluşturup sırf test maksatlı Windows 10 Technical Preview'i kurdum. İlk dikkatimi çeken artık Windows'un Türkçe elyazımızı tanıyacak olması, kalemi bundan sonra daha çok kullanacağız :)

çok güzel haber.
    keşke win10'a ücretsiz upgrade hakkı da tanısalar bize.
    ben 2 yıldır dolu dolu kullanıyorum, cidden çok memnunum bu aletten.
    yazılımsal sıkıntılarını da çözebilseler açık ara kullandığım en iyi cihazlardan biri.

şahsen yaşadığım sıkıntılar; dokunmatik ve kalem kalibrasyonu ara ara bozuluyor tekrar yapmam gerekiyor (ben kapatmak yerine hep uyku moduna alıyorum, sanıyorum onunla ilgili bir sıkıntı bu.)

türkçe el yazımı windowsun da tanımasını çok isterdim ama sanırım o desteği win8 ve win8.1 e vermeyecekler.

bir de usb den harici batarya ile şarj edilebilse muhteşem olacak yanında şarj aleti taşımak mobiliteye bayağı aykırı kalıyor.

O konuda da güzel haberler var; ilk yıl Windows 7, 8 ve 8.1'den 10'a yükseltmenin ücretsiz olacağı haberi var. Doğrusu diğerleri neysede Windows 7'yi de dahil etmelerine şaşırdım. Hatırlıyorum Windows 8 çıktığında da benzer şekilde kampanya yapmış kısa süreliğine 30 TL gibi çok küçük bir rakamla yükseltme fırsatı tanımıştı. Ben hemen yükselteceğim haberiniz olsun.
    İlgili haberi buradan okuyabilirsiniz.

• Samsung Ativ Smart PC Pro'nun 3G'li versiyonunu var elimde, hiç kullanmıyorum,
    Bursa'da Note4 veya Z3 ile takasa açığım...

ilgilenenler PM lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edersah

Samsung Ativ Smart PC Pro'nun 3G'li versiyonunu var elimde, hiç kullanmıyorum,
    Bursa'da Note4 veya Z3 ile takasa açığım...

ilgilenenler PM lütfen...

Cihazın orjinal kılıfı varsa kılıfa ben talip olabilirim hemde Bursa'dan :)
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Kılıf mı?

Sanırım yanlış anlama oldu :)

Kutu içeriğinde kılıf yok ki :)
  • Fazla kullanmadığım Samsung Ativ Smart Pro X700 H01 TR bilgisayarımı satıyorum

100 TL değerinde VGA adaptörü , Orjinal Taşıma Kılıfı cihazın yanında verilecektir.

İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Surafce pro3 ile ativ arasında ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Surafce pro3 ile ativ arasında ne tavsiye edersiniz.

Microsoft Surface Pro 3, Samsung Ativ Smart PC Pro'dan sonra çıktı; daha güncel donanım ve konfigürasyona sahip çeşitleri var. Biraz pahalıda olsa en üst konfigürasyon için konuşacak olursak 4. nesil i7 işlemcili, 250 GB SSD'li, 8GB RAM'li seçenek var. Samsung için max. konfigürasyon 3. nesil i5 işlemci, 128GB SSD, 4GB RAM. Ayrıca Samsung Windows Tablet PC üretimlerinden çekildiğini duyurdu; bu durumdan ürün için destek beklemekte hayal olur. Diğer yandan Surface Pro'lar donanım yükseltmeye (özellikle SSD), kapağının açılmasına hiçte uygun değil; kapağı yapıştırıcı ile kapatılmış. Isıtılarak çıkarmaya çalışılırken ekranın kırılmaması içten bile değil; videoları mevcut bakabilirsiniz. Samsung Ativ Smart PC Pro'larda bu daha kolay, gitar çalmak için kullanılan pena ile içini açabilirsiniz.
    Bence şu an alınan Samsung Ativ Smart PC Pro alanın yanına kâr kalıyor...

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T'nin içinin gitar penası ile açılış videosu

Microsoft Surface Pro 3 içinin ile açılış videosu

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.