Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde lenovo z500 var. 700t ile takas etmek istiyorum. ilgilenenlerden pm bekliyorum.
  • Arkadaşlar samsung tablet pc mi satıyorum ilgilenenler özelden yazabilir. 1350 tl
    XE700T1C intel i5 modeli.
  • arkadaşlar merhabalar,
    bu ürün 2. el olarak hala alınabilir mi?
    genel olarak kullanma şekli media office photoshop autocad gibi olacak..
    cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • konu ölmüş bitmiş gebermiş sanırım. sorulara cevap da gelmez olmuş. herkese teşekkür ediyorum. demek ki cihaz artık alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3490

konu ölmüş bitmiş gebermiş sanırım. sorulara cevap da gelmez olmuş. herkese teşekkür ediyorum. demek ki cihaz artık alınmaz.

Ben aynı fikirde değilim... Serinin üretimi sonlandırıldığı için konu durağan hale gelmiş olabilir, yoksa haftada 2-3 sefer bu konuya bakarım. Bence cihaz hâlâ güncel sayılabilecek donanıma sahip; temiz kullanılmış 2. eli alınır. Media ve Office programları için ideal; PhotoShop'u aktif kullanmasamda sorunsuz çalışıyor, özellikle son sürümünde menüler büyütülünce cihazda kullanımıda kolaylaştı. AutoCAD'i bilmiyorum, fikrim yok.
    3 yıldır özenle kullanıyorum. Batarya yıpranması %19, batarya koruma modunda %80 kısıtlama ile şarj ederek kullanıyorum, %80 batarya 2 saat 40 dk beni götürüyor. Surface'in hâlâ en ciddi rakibi...

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok tesekkur ederim. Ayni fikirdeyim sizinle fakat kullanan birinden duymak çok daha onemli.umarım uzun bir sure daha kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu tip cihazları prize takılı kullanmakta bir sakınca var mı? batarya ömrü ve cihaz performansını ayrıca etkiler mi? batarya şarjı anladığım kadarıyla maximum 3-4 saat?
  • rusen_orhon kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim, mümkün olduğu kadarı ile prize takılı kullanmamalı; farklı bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın... Hele batarya tamamen şarj olduktan sonra kesinlikle prizden çıkarılmalı, batarya ile çalışmaya devam etmelidir. Tamamen dolduktan sonra yapılan şarjın batarya ömrünü kısalttığı söylenmektedir; bu sebebten cihaza %80 batarya koruması konulmuş ki bu oldukça başarılı. Batarya kenarda bekletilerek ömrü uzamaz; bu bataryalar kendi kendine durdukları yerde deşarj olup boşalırlar zaten.
    Benim şahsen kullanma alışkanlığım şöyle: Bataryayı tamamen bitirene kadar kullanırım, arada şarj etmemeye çalışırım. Şarj işlemini kullanmadığım zaman diliminde yapmaya çalışırım. %5'den %80'e ulaşma süresi takriben 1,5 saattir; mümkün olduğunca bu zaman sonunda %80'e ulaştığında şarjı keser prizden çekerim. Bilgisayarı kullanırken şarj etmek durumunda kaldığımda ise tam şarj olduktan sonra kesinlikle prizden çıkarıp batarya ile çalışmaya devam ederim. Battarya takip ve bakımı için BatteryBar programını kullanıyorum: https://batterybarpro.com/

• arkadaslar.öncelılke merhabalar
    XE700T1C -H01TR Ekran göruntusu nasıl alınıyor bılgıledıren olursa sevınırım
  • msterll M kullanıcısına yanıt
    Klavye takılı iken; önce Fonksiyon tuşuna (Fn) basıp, bu tuşa basılı iken Print Screen tuşuna (Insert-Prt Sc) basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz.
    Fonksiyon tuşu mavi renkte olup klavyede tuşların üzerinde mavi renkli yazılı ikincil işlevleri yerine getirir. Örneğin Print Screen (Prt Sc)mavi renklidir, Fonksiyon tuşuna (Fn) basılı olduğunda bu görevi yerine getirir. Fonksiyon tuşuna (Fn) basılı olmadan tuşlama yapıldığında üzerinde beyaz renkli yazılı diğer işlevi olan Insert işlevini yerine getirir.
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 18 Haziran 2016; 23:56:24 >

• Arkadaslar selam, ben de 700t'yi senelerdir sorunsuz kullaniyorum. Tasarimdan kaynakli ufak tefek sorunlari olsa da (herkesin bahsettigi gibi klavyenin hafif, ekranin agir olmasi yuzunden dengesizlik, klavye baglanti sorunlari) cihazdan genel olarak memnunum. Bu konuyu da bilgisayarimi kullandigim sure zarfinda acip bastan sona birkac kere tum mesajlari ile okumusumdur. Gecenlerde benim basima da dusme sonucu olusan klavyenin menteselerine oturmama problemi geldi. Uzun suredir kullandigim icin de artik bir degisiklik istiyorum. 700t su an icin ihtiyaclarimi karsiliyor. Fakat artik bir kilif yada stand ve bluetooth mouse/klavye ile kullanmayi dusunuyorum. Kullandiginiz, tavsiye edebileceginiz mouse, klavye, stand veya kilif onerilerebilirseniz cok sevinirim.
    Ayrica orjinal book cover kullanan varsa alttan sarj ederken stand acik pozisyonda sarjin ucu nasil duruyor, kullanimi engelliyormu bunu da merak ediyorum.

• Arkadaşlar eBay aracılığı ile Japonya'dan getirttiğim, çok az kullandığım Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK kalemimi nakit ihtiyacımdan dolayı 100 TL'ye satıyorum. Samsung Smart PC Pro XE700T1C bilgisayarım ile beraber Samsung Galaxy Note 8.0 tablet/telefonumda kullanıyordum. Uyumlu olduğu ürün yelpazesi çok geniş ayrıca tüm Samsung Note serisi telefon ve tabletler ile uyumludur. Özellikle Samsung Note telefon kullananlar kaçırmasın tek kalemi hepsinde kullanmak oldukça pratiklik sağlıyor.

Satışın sahibinden.com daki ilanı:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-wacom-bamboo-stylus-feel-black-cs300uk-335060131/detay/

Ayrıca forumdaki Dükkanımı ziyaret ederseniz bu satış ilanını orada da bulabilirsiniz.

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

Uyum Sağladığı Bilgisayar/Tablet/Telefon Ürünleri:
    ASUS Eee Slate B121
    ASUS VivoTab™ (excluding ASUS VivoTab™ RT, ASUS VivoTab™ Smart)
    ASUS VivoTab™ Note 8
    Bamboo™ Pad
    Dell Latitude™ 10 tablet (excluding Dell Latitude™ 10 essentials)
    ErenEben (E ?E ?) T6
    Fujitsu LIFEBOOK® T732
    Fujitsu LIFEBOOK® T902
    Lenovo® ThinkPad® Tablet 2
    Microsoft® Surface™ Pro
    Microsoft® Surface™ Pro 2
    Panasonic Toughbook® CF-C2
    Panasonic Toughbook® CF-H2 Field
    Panasonic Toughpad™ FZ-A1 Commented [MN3]: Bamboo Smart names not final
    Samsung ATIV Smart PC
    Toshiba REGZA Tablet AT703 / Toshiba Excite™ Write AT10PE-A-105
    Toshiba WT310
    Samsung GALAXY Note® I
    Samsung GALAXY Note® II
    Samsung GALAXY Note® 3
    Samsung GALAXY Note® 4
    Samsung GALAXY Note® 5
    Samsung GALAXY Note® 6
    Samsung GALAXY Note® 7
    Samsung GALAXY Note® 8.0
    Samsung GALAXY Note® 10.1
    Samsung GALAXY Note® 10.1 2014 Edition
    Samsung GALAXY Note® Pro 12.2

• arkadaşlar bu cihazın 4 gb lık ram ine ilave edebiliyormuyuz yani ddr3 vey ddr4 slot mevcutmu ana kart üzerinde.
  • ceengiiz C kullanıcısına yanıt
    Herhangi slot bulunmuyor max 4gb

• Merhabalar 700T için bataryasını satmak isteyen var mıdır? Yada satan bir yer bilen İstanbul'da?
  • Selam,
    Bu ürünü alalı 3 yıldan fazla oldu, çok memnunum.
    Fakat son zamanlarda şöyle bir problemim var;
    Ekranın alt kısmında yaklaşık 1 cm genişliğinde uzunlamasına (boydan boya) kaleme karşı bir temassızlık var, parmağımla dokunduğumda sıkıntı yok ama kalemle dokunduğumda tanımıyor.
    Böyle bir problem yaşadınız mı daha önce?
    Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim?
  • Bu cihaz devrinden çok önce çıkmış bence mükemmel özelliklere sahip 3000 4000 lira verip grafik tablet alana kadar bunu almak en güzeli hem i5 bilgisayarınız hemde grafik tabletiniz citinq iniz olmuş olur. Şu sıralar ikinci elden aldım kullanıyorum çok memnunun recoveryi komple sildim windows 10 yükledim yedek aldım kartta ayrı bi köşede duruyor. Tek bi sorunum var klavyenin ekranı tutan tırnakları kırık geçenlerde tamir etmek için klavyesinin parçasını söktüm aleminyum gibi ufak bir parçası var tamir olcak gibi değil o parçayı nerden bulabilirim bi fikri olan varmı.
  • cihazım restart yapmıyor ve kapanmıyor.
    yeniden başlat komuyu ile kapanıyor. kapan komutu ile ekran kararıyor ama tam kapanmıyor.
    ne yapabilirim?
  • sbaba S kullanıcısına yanıt
    Yedeklemelerini alip fabrika ayarlarina don.

Yine olmazsa temiz kurulumu yap .

Samsung un kendi Recovery si ile .

Biraz temel bilgin varsa da Windows ISO su ile secure boot kapali ile boot edip tertemiz kurulum yapman. Driver larin yedegini de aldigini varsayiyorum .
  • Selam. Benim 700t nin ekraninda lekeler var. Alttan bi leke bu. Renkli biyer denk gelince belirginlesiyor. Bu sorunu yasayam var midir?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.