Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 'İkisi bir arada bilgisayar' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu ürünü yaklaşık 2 ay önce vatan'dan aldım. 2274 tl verdim. cihazın hızına ve performansına diyecek bir şey yok. tip hariç herşey klasik ultrabook zaten. çizim performansı, parlaklık ve ekran çözünürlüğü çok iyi idi.
    ama ben tipini hiç beğenmedim. bana göre bu bir geçiş cihazı. gerçi samsung zaten tip konusunda sabıkalı. ben samsungun ne telefonlarını beğeniyorum, ne tabletlerini, ne de notebooklarını. esteteik olarak tasarımcıları kimse berbatlar.
    sattım cihazı ve bir casper ultrabook ile ipad mini aldım. casper ultrabookumda zaten aynı donanım var. ipad miniyi zaten anlatmaya gerek yok. aynı paraya bu kombinasyona ulaştım ve bu geçiş evresinin atlatılmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Cihazın şakası yok fakat fiyatı herkesin sahip olmayacağını söylüyor.http://www.teknosa.com/urunler/125032414/samsung-xe700t1c-a01tr-ativ-smart-pc-pro Ayrıca: 1- PCye yakın bir donanıma sahip. 2- Masaüstünüzü çantanıza sığdırma şansı tanıyor. 3- Benim gibi kararsız adamlara sesleniyor. Tam üç aydır, IPAD - 10.1 - Ultrabook - Notebook arasında mekik dokuyorum. Hafif olsun, sıkı bir donanıma sahip olsun, beni uzun süre taşısın, klavye takılabilsin diye sürekli karar değiştirip bir ara neredeyse Tegra 3 kullanan Lenovo Ideapad almak üzereyken vazgeçip umutsuzluğa kapıldığım, 1500 TL civarında standart bir Ultrabook ile konuyu kapatayım dediğim bir anda 1000 TLlik tablet ve 1500 TLlik notebookun (2 ayrı donanımın) fiyatlarının toplamına eşit olan bu alet, bu iki donanımın sunduğu tüm özelliklerin parasını tümden aldığı için gözümde satın alınabilir kıvamda değildir. Ne zaman ki fiyat 2000 TL olur (TR için konuşuyorum) gözüm kapalı satın alırım. Gerçi 2000 TL olursa da 10.1in satışları düşer mi...!!! Edit:http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-ativ-smart-pc-pro3-xe700t1c-a01tr-fiyati,872424.html Benzerleri ile kıyaslandığında (Sony Vaio SVD1121Q2EB) biraz hantal ama donanım ve fiyat açısından yine de daha makul göründü gözüme... Yine de 2000 TL olsa süper olacak.

ben bu cihazı da almadan önce, ekim ile aralık arası 10.1 kullandım ve bu cihazla alakasını anlayamadım? android cihaz ile windowsu nasıl kıyaslayabildiniz? konu spen ise yine alaksı yok. birinin sana verdiği zorlama bir uygulamada çizim yaparken diğerinde sınırsız program kullanabilme durumu var. 10.1 bir tablet ve mobil olduğunda (ki 600 gr ile 800 gr arasında çok fark yok) kullanılabilir ve bence tüketim içindir. ama windows cihazı üretim aracıdır da.

• i5 işlemcili tabletten nasıl tasarım harikası olmasını bekliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

ben bu ürünü yaklaşık 2 ay önce vatan'dan aldım. 2274 tl verdim. cihazın hızına ve performansına diyecek bir şey yok. tip hariç herşey klasik ultrabook zaten. çizim performansı, parlaklık ve ekran çözünürlüğü çok iyi idi.
    ama ben tipini hiç beğenmedim. bana göre bu bir geçiş cihazı. gerçi samsung zaten tip konusunda sabıkalı. ben samsungun ne telefonlarını beğeniyorum, ne tabletlerini, ne de notebooklarını. esteteik olarak tasarımcıları kimse berbatlar.
    sattım cihazı ve bir casper ultrabook ile ipad mini aldım. casper ultrabookumda zaten aynı donanım var. ipad miniyi zaten anlatmaya gerek yok. aynı paraya bu kombinasyona ulaştım ve bu geçiş evresinin atlatılmasını bekliyorum.

Iste tam basima gelecegini tahmin ettigim durumun ta kendisi...

Bu arada tablet ile bu cihazi bir tartmamin nedeni secim konusunda bicak sirtinda yurumem. Tablet de ofis konusunda basit de olsa uretim saglayan bir alet. Fakat benim ibre ultrabook ayarina daha yakin. Bu cihaz da kararsiz adama sesleniyor. Ve dediginiz gibi gecis doneminin dezavantajlarini tasiyor. Fakat donanim gucu ve fiyat dusunuldugunde tasarim sorunlari gozardi edilebilir. Hele ki benzer bir cihaza acil ihtiyaci olanlar tarafindan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

i5 işlemcili tabletten nasıl tasarım harikası olmasını bekliyorsunuz.

Arkadas samsung kasalar konusunda hakli... ozellikle notebook ve ultrabook larin renk ve bicim secimleri gercekten bu firmanin yuz karasi. Sony muadiline baktigimizda arada ucurum var. sony nin fiyati da aradaki tasarim farkindan kaynaklaniyor fakat onun da kendine has dezavantajlari var. Samsung olabilecek en kaba pakede konmus ve sadece kullanim dusunulmus. Buna karsin ben pakedi daha az onemsiyorum. Bu cihaza el ile goz ile dokunup alip almayacagima karar verecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerine lafım yok ama Samsung cep telefonlarındaki vasat tasarımı tabletlerinde de ısrarla kullanmaya devam ediyor...
    Buna anlam veremiyorum işte...
  • Cihazı kullanan biri olarak Usb meselesinin hiçbir sorun yaşatmadığını söyleyebilirim. Klavyedekiyle zaten bir cok isinizi görüyorsunuz. Klavye demişken 3 aydır devirmedim :) ağırlık dengeli bence.

Olaya biraz şöyle baksanız iyi olur bu aletler ultrabooklardan daha büyük bir devrimi kapımıza getirdiler. Widi desteğiyle kablosuz görüntü aktarımı yapıp dizi, film, sunum ve basit oyunlarınızı tv-projeksiyonlara kolayca aktarabilirsiniz.

Dokunmatiği kalemle (kullanışlı samsung programlarıda var) desteklemesi hem iş hemde çocukların gelişimi açısından önemli.

Tabletlerdeki gibi port etme derdi yok. Hoşunuza giden medyaları veya acil kullanmanız gereken dosyalarınızı aktarmak için teknoloji eğitimi almanıza gerek yok.

Ayrıca pil süresi dizüstülerle kıyaslanmalı bence ve bu konuda mükemmel.

Kendi kategorisindeki diğer birçok cihazda klavye bütünleşik. Bu bence cihazların farklılığını öldüren enbüyük tasarım hatasıdır. Ben bir ay klavyeyle taşıdım (alışmak için) son dönemde işyerinde basit tablet standlarından birini kullanıp kablosuz klavye/mause bağlıyorum ki böylece numerik klavyede aradan çıkıyor. Dışarda sunum yaparken veya basit işlerde zaten klavye gerekmiyor. Yazılımsal klavyede ekran boyutu sayesinde idare eder vaziyette bu arada. Evde tekrar kendi klavyesine bağlıyorum ve gereksiz bir yük taşımıyorum. Bu konularda belki surfacepro daha avantajlı bir tasarımda ama onunda klavye aparatının çabuk yıprandığı söyleniyor.

Daha bir sürü faydasını sıralayabilirim ama yoruldum.

Sonuçta böylesine cihazlarda eleştirilerin yumuşatılması gerekli çünkü hayatımıza katacakları birçok şey var ve ufak/düzeltilebilir hataların (görecelidir) almama sebebine dönüştürülecek boyutlarda aktarılması hepimiz için güzel şeylere açılacak kapıların kapanmadına sebep olacaktır. DH ekibine teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

tasarım vasat

tasarım vasat olsa bile teknik özellik/taşınabilirlik iyi

• Samsung artık ürettiği her cihaz için SMART sıfatını kullanır oldu. Bir bilgisayar için 'akıllı bilgisayar' demek bence oldukça komik bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07 erdi bey donanım haber olarak bence samsunga ekstra tölerans tanıyorsunuz.. bu benim düşüncem tabi.. cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... ve ekran klavye arasındaki ağırlık dengesi hemen hemen hiç yokken siz bunu birde olumlu gibi anlatmıssınız.. zira cihazı çok az geriye doğru ittirsen pat diye arkasına düşüyor her zaman sony ve asus gibi cihazlara üvey muamelesi yapıyosunuz nedense.. çünkü kabul etsenizde etmesenizde sony vaio duo 11 piyasadaki en performanslı ve tasarım harikası cihaz.. bence incelemelerinizi bir gözden geçirin.. samsungun her cihazını gözünüz kapalı editörün seçimi yapıyorsunuz... samsung telefonlarını incelerken bile aynı muamele devam ediyor.. s3 mini gibi orta seviye bir telefona bile yarım saat vakit ayırırken htc sensation ve sony xperia s modeline zamanında 10dk yi zor ayırmıştınız saygılarımla..
    takam kafana
    seviyen belli cevaba bile tenezzül etmemek lazımdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07erdi bey donanım haber olarak bence samsunga ekstra tölerans tanıyorsunuz.. bu benim düşüncem tabi.. cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... ve ekran klavye arasındaki ağırlık dengesi hemen hemen hiç yokken siz bunu birde olumlu gibi anlatmıssınız.. zira cihazı çok az geriye doğru ittirsen pat diye arkasına düşüyorher zaman sony ve asus gibi cihazlara üvey muamelesi yapıyosunuz nedense.. çünkü kabul etsenizde etmesenizde sony vaio duo 11 piyasadaki en performanslı ve tasarım harikası cihaz..bence incelemelerinizi bir gözden geçirin.. samsungun her cihazını gözünüz kapalı editörün seçimi yapıyorsunuz... samsung telefonlarını incelerken bile aynı muamele devam ediyor.. s3 mini gibi orta seviye bir telefona bile yarım saat vakit ayırırken htc sensation ve sony xperia s modeline zamanında 10dk yi zor ayırmıştınızsaygılarımla..

sagol kardeş.. samsung kullanıyorum evt ama ben oyle saçma sapan fanatik yaşlarından geçtim çoktan.. rahatsızlığımı belirttim sadece uygun bir üslupla..

• Arada konu dışında (film,müzik) konuşmanız güzel olmuş bence devam ettirilebilir.

Hem böylece tam bir sohbet ortamı oluşturulmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: emfirebo

asus taichi ile tokatlar bunu

http://www.pcdepo.com/asus-taichi21-cw005h-tablet-pc-urun8617.html

Fiyatı da tokatlıyor...
  • bir laptop kalınlık birimi ölçüsü olarak "nokia lumia 920" =)

• arkadaşlar yaklaşık olarak 2600 tl civarında bir bütçem var. hem windows hem de taşınabilirliği yüksek nispeten hafif bir cihaz almak istiyorum. az önce teknosa'da bu ürünü inceledim ve açıkçası burada yazılanlara rağmen beğendim. ama aklımın bir köşesinde 800-900 tl ye ipad mini + 1700-1800 tl ye orta-üst seviye bir notebook/ultrabook kombinasyonu da duruyor.

bu iki seçenek arasında kalmış durumdayım. fikir veren olursa çok sevinirim.
  • Emek ve özen gösterilmeden üretilen bir ürün olduğu çok açık.
  • Erdi fast and furious un önceki bölümlerinde vin diesel yok mu dedi o.0

• quote:

Orijinalden alıntı: ytcygc

arkadaşlar yaklaşık olarak 2600 tl civarında bir bütçem var. hem windows hem de taşınabilirliği yüksek nispeten hafif bir cihaz almak istiyorum. az önce teknosa'da bu ürünü inceledim ve açıkçası burada yazılanlara rağmen beğendim. ama aklımın bir köşesinde 800-900 tl ye ipad mini + 1700-1800 tl ye orta-üst seviye bir notebook/ultrabook kombinasyonu da duruyor.

Eğer yanınızda hem tablet hem notebook gezdirmek zor geliyorsa bu ürün veya benzeri öne çıkar. Ben android'i sevmiyorum. IOS stabil fakat nefes almak bile parayla... Win8 ve masaüstü işlemci gücü tablete sığsın istiyorsanız bu ürün denk düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ytcygc

arkadaşlar yaklaşık olarak 2600 tl civarında bir bütçem var. hem windows hem de taşınabilirliği yüksek nispeten hafif bir cihaz almak istiyorum. az önce teknosa'da bu ürünü inceledim ve açıkçası burada yazılanlara rağmen beğendim. ama aklımın bir köşesinde 800-900 tl ye ipad mini + 1700-1800 tl ye orta-üst seviye bir notebook/ultrabook kombinasyonu da duruyor.

Bir adet Asus Zenbook ve yanına da kişisel tercihinize göre bir adet 7 inçlik tablet (seçenekler genelde Nexus 7 ve iPad Mini ikilisine iniyor) işinizi çok daha rahat görür, üstüne de bir miktar paranız artar diye düşünüyorum. Ağır işler için tedarik olarak GT 620M'li bir Zenbook (UX32 serisi) alırsanız, daha rahat edersiniz.

Samsung NP900 önermek isterdim ama 3. nesil işlemciye sahip olanlar henüz ortada görünmüyorlar nedense.

Klavyesi ekranından ayrılabildiği için, yıllardır gördüğümüz donanımları dünyanın parasına sattıran şu cihazlara iyi gözle bakmıyorum. Dokunmatik ekranlı ultrabooklar zaten piyasada mevcut. Casper bile boy boy reklamını yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.