Bildirim
Samsung ATIV Smart PC Pro 'İkisi bir arada bilgisayar' video inceleme
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tasarım vasat
-
Wİndows 8 kullanması iyi windows 8 rt olsaydı bir işe yaramazdı
-
Harika bir cihaz olmuş.
Ne gerek var şimdi İpad'e, Android tablete veya Windows RT'ye.
Intel az daha kassa 9 saat kullanıcaz 600 gramlık tabletleri.
-
erdi bey donanım haber olarak bence samsunga ekstra tölerans tanıyorsunuz.. bu benim düşüncem tabi.. cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... ve ekran klavye arasındaki ağırlık dengesi hemen hemen hiç yokken siz bunu birde olumlu gibi anlatmıssınız.. zira cihazı çok az geriye doğru ittirsen pat diye arkasına düşüyor
her zaman sony ve asus gibi cihazlara üvey muamelesi yapıyosunuz nedense.. çünkü kabul etsenizde etmesenizde sony vaio duo 11 piyasadaki en performanslı ve tasarım harikası cihaz..
bence incelemelerinizi bir gözden geçirin.. samsungun her cihazını gözünüz kapalı editörün seçimi yapıyorsunuz... samsung telefonlarını incelerken bile aynı muamele devam ediyor.. s3 mini gibi orta seviye bir telefona bile yarım saat vakit ayırırken htc sensation ve sony xperia s modeline zamanında 10dk yi zor ayırmıştınız
saygılarımla..
-
Tasarım vasat hiç kimseye tavsiye edeceğimi sanmıyorum bu cihazı yazın ısınma bakımından benim bundan 4 kat daha kalın laptopum bile 90-100 derecelere çıkıyorsa bu ortalama 40 derece bir sıcakta yükte dayanamayıp kendini kapatacaktır. X86 mimarisi pc ve laptop içindir tabletler ve telefonlar için ise arm kullanılması kesinlikle daha mantıklı bu kadar yüksek donanımlı bir cihazın en büyük sorunu ısınma sorunu olacaktır kanımca. -
quote:
Orijinalden alıntı: nedensiz07
erdi bey donanım haber olarak bence samsunga ekstra tölerans tanıyorsunuz.. bu benim düşüncem tabi.. cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... ve ekran klavye arasındaki ağırlık dengesi hemen hemen hiç yokken siz bunu birde olumlu gibi anlatmıssınız.. zira cihazı çok az geriye doğru ittirsen pat diye arkasına düşüyor
her zaman sony ve asus gibi cihazlara üvey muamelesi yapıyosunuz nedense.. çünkü kabul etsenizde etmesenizde sony vaio duo 11 piyasadaki en performanslı ve tasarım harikası cihaz..
bence incelemelerinizi bir gözden geçirin.. samsungun her cihazını gözünüz kapalı editörün seçimi yapıyorsunuz... samsung telefonlarını incelerken bile aynı muamele devam ediyor.. s3 mini gibi orta seviye bir telefona bile yarım saat vakit ayırırken htc sensation ve sony xperia s modeline zamanında 10dk yi zor ayırmıştınız
saygılarımla..
Merhaba,
Videoyu izlemediğinizi düşünüyorum.
"cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... " gibi belirttiğiniz noktaların hepsiniz biz zaten videoda dile getiriyor ve eleştirimizi yapıyoruz. Videoyu baştan sonra izlemenizi tavsiye edeceğim.
- Video içerisinde tasarımını beğenmediğimi net bir şekilde belirtiyorum ancak unutmamak gerekiyor ki söz konusu tasarım olduğu için genel geçer bir sonuç yoktur, kişiden kişiye göre değişebilir.
- Klavyede pil olmamasının ciddi bir olumsuzluk yarattığını video içerisinde bir kaç kez dile getirdik hatta pilli bir klavyeninçıkabileceğini bile söyledik.
- Tepedeki USB portunun görünümü bozduğunu söylüyoruz üstelik söylemekle kalmıyor bir de nasıl göründüğünü ekranlara getiriyoruz.
Dediğim gibi muhtemelen videoyu izlemediniz zira yaptığınız yorumun malesef video ile alakası yok.
Belirttiğiniz markalara gelirsek eğer, Sony Hybrid Duo incelemesini kısa bir süre içerisinde yayınlıyor olacağız zaten. Asus'a gelince, malesef en son çıkan iddialı ultrabook'lari henüz yollamadıkları için şu aşamada yapabilecek çok fazla şey yok. İncelemelerin süresinde ise, tek kişi ile çift kişi sunumları ister istemez videoların süresine etki ediyor. İki kişilik oturumlarda her editör kendi fikrini söylediği ve yorumlar yapdığı için tek kişilik sunuma göre doğal olarak süreler de değişiklik gösteriyor.
İyi geceler dilerim.
-
Surada kalsin sabah izlerim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi en güçlü derken Razer Edge Proyu unutmuşsunuz Kendileri daha güçlü pil ile 12 saat gidiyor normal kullanımda hemde grafik kartı var. Oyun oynarsanız 5 saat.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fx57
Merhaba, Videoyu izlemediğinizi düşünüyorum. cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... gibi belirttiğiniz noktaların hepsiniz biz zaten videoda dile getiriyor ve eleştirimizi yapıyoruz. Videoyu baştan sonra izlemenizi tavsiye edeceğim. - Video içerisinde tasarımını beğenmediğimi net bir şekilde belirtiyorum ancak unutmamak gerekiyor ki söz konusu tasarım olduğu için genel geçer bir sonuç yoktur, kişiden kişiye göre değişebilir. - Klavyede pil olmamasının ciddi bir olumsuzluk yarattığını video içerisinde bir kaç kez dile getirdik hatta pilli bir klavyeninçıkabileceğini bile söyledik. - Tepedeki USB portunun görünümü bozduğunu söylüyoruz üstelik söylemekle kalmıyor bir de nasıl göründüğünü ekranlara getiriyoruz. Dediğim gibi muhtemelen videoyu izlemediniz zira yaptığınız yorumun malesef video ile alakası yok. Belirttiğiniz markalara gelirsek eğer, Sony Hybrid Duo incelemesini kısa bir süre içerisinde yayınlıyor olacağız zaten. Asusa gelince, malesef en son çıkan iddialı ultrabooklari henüz yollamadıkları için şu aşamada yapabilecek çok fazla şey yok. İncelemelerin süresinde ise, tek kişi ile çift kişi sunumları ister istemez videoların süresine etki ediyor. İki kişilik oturumlarda her editör kendi fikrini söylediği ve yorumlar yapdığı için tek kişilik sunuma göre doğal olarak süreler de değişiklik gösteriyor. İyi geceler dilerim.quote:
Orijinalden alıntı: nedensiz07 erdi bey donanım haber olarak bence samsunga ekstra tölerans tanıyorsunuz.. bu benim düşüncem tabi.. cihazın bir defa tasarımı berbat.. usb girişinin tepede ne işi var.. klavyede pil neden yok... ve ekran klavye arasındaki ağırlık dengesi hemen hemen hiç yokken siz bunu birde olumlu gibi anlatmıssınız.. zira cihazı çok az geriye doğru ittirsen pat diye arkasına düşüyor her zaman sony ve asus gibi cihazlara üvey muamelesi yapıyosunuz nedense.. çünkü kabul etsenizde etmesenizde sony vaio duo 11 piyasadaki en performanslı ve tasarım harikası cihaz.. bence incelemelerinizi bir gözden geçirin.. samsungun her cihazını gözünüz kapalı editörün seçimi yapıyorsunuz... samsung telefonlarını incelerken bile aynı muamele devam ediyor.. s3 mini gibi orta seviye bir telefona bile yarım saat vakit ayırırken htc sensation ve sony xperia s modeline zamanında 10dk yi zor ayırmıştınız saygılarımla..
aksine videoyu sonuna dek izledim.. zaten saydığım eksikleri söylediğiniz için saydım ama butün bunlara rağmen yinede nedense eleştiriler rahatsız edercesine yumuşatılarak söylenmiş..
cevabınız için tşk. ederim iyi geceler.
-
ben yinede asus diyorum tasarım kötü
-
Bu inceleme 2 ay önce yapılmalıydı...
Ekran kalitesi PLS dir ve kontrastı da IPS ye göre düşüktür. Ne demek istediğimi IPS FULL HD 11.6" başka bir tablet ile yan yana koyulduğunda çok daha iyi anlaşılacaktır.
Bu ürünü klavyesiz olarak satılmalıydı. Bu opsiyon yurtdışında var. Türkiye de de olmalıdır.
Bu tip ürünleri kıyaslamalar yapılmalı.
Fanlar Microsoft Surface Pro gibi gizli verimli tasarlanmamış.
Slate 7 den çok farklı bir tasarımı yok. Yani Samsung Ativ Smart PC Pro için tasarım ve donanımda çok kafa yormamış. İşçiliği de kötü ..
İlginç olan bu tableti masada iken ekrana dokunulduğında hatta dizüstünde iken klavyesi takılı iken tabletin hemen devrilmesini göstermeleri gerekirdi.
Neymiş Samsung bataryalı klavye çıkartacakmış söylentiymiş. Bu gerçek olsa basına fotoğrafları seri numarası filan sızardı. Yani klavyesiz alma seçeneği Türkiye de yok ve üstüne bir de söylenti üzerine beklemek veya bu ürünü almak pek mantıklı gelmiyor.
Bu ürünü kullanmış biri olarak tavsiye etmem.
-
quote:
saygılarımla..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle video için teşekkürler.
inceleme içerisinde üstde bulunan usb girişleri beni rahatsız etmedi açıkcası.kablolu cihazlar için belki olumsuz bir tasarım olabilir ancak flash bellek vs içn güzel düşünülmüş.diğer yandan klavyede yanda bu girişler ve üstdeki bu girişleri kullanırken muhtemelen tablet olarak kullanıyor olacağız.videoda belirtildiği üzere yan olarak kullanmaya müsait bir tabletde usb girişlerin üstde konumlandırılması kesinlikle bir avantaj.
kalem özelliği bence gayet güzel kalemi anlamlı kılabilecek bir büyüklüğe sahip.videoda kalemin yuvasının kasa içerisinde olduğu da belirtilebilirdi zira her kalemi olan hibrit cihaz kalem için özel yuva barındırmayabiliyor.
oyun konusunda bana yeterli geldi açıkcası bir tablete göre.mesela maxpayne 1 gibi eski ama güzel oyunları oynatmada bir sıkıntısı olmaz.zaten arm platformundaki oyun kaliteside çok farklı değil.en azından bu tabletde counter strike gibi güzel bir oyunu çok rahat oynanabileceğini düşünüyorum.siz biraz tablete gaddarca yaklaşşmışsınız dirt 3 gibi en son sürüm oyunlarlaama tabiki x86 tabanlı işlemcilerin entegre gpularıda yerinde saymayacak başlangıç için güzel bence zaten video konusudaki sıkıntısızlığını dile getirmişsiniz.diğer yandan splayer gibi gpu hızlandırması içeren video playerleri deneseydiniz işlemci kullanımlarının fazlalığı gibi sorunlarla karşılaşmayacağınızı düşünüyorum.tabi bu konuda emin değilim sadece bir tahmin.
klavyede bir pil olmamasına rağmen pil süreleri bana bir pc için yeterli geldi açıkcası ancak tabiki klavyedeki pil kullanıcı açısından çok daha güzel olurdu.
cihaz bir bütün olduğu için elbetde kusursuz bir cihazın ortaya çıkması olasılık dahilinde oldukca az.ama genel olarak her kullanıcıyı memnun edeceğini düşünüyorum tabi burada söz konusu fiyat olunca işte bu küçük farkların bile değeri oluyor.
-
1.5 - 2 ay önce ciddi olarak almayı düşünüyordum. İzlediğim incelemelerde bir sürü sıkıntısının olduğunu görünce vazgeçtim. Surface Pro'nun çıkmasını bekliyorum şu an.
-
quote:
saygılarımla..
takam kafana
-
Daha iki gün önce paraya kıyıp kardeşime aldım bir tane bu cihazdan ve klasik tabletlerle kıyaslandığında parasını hak ettiğini düşünüyorum.
örneğin samsung galaxy note 10.1 ile kıyaslarsak
Exynos 4412 - i5 3317
2 gb ram - 4 gb ddr3 ram
720p ekran - 1080p ekran
16 gb depolama - 128 gb ssd
Android 4.1 - Windows 8 pro
bu farkların maliyetini toplayınca aradaki fiyat farkını hak ettiğini düşünüyorum.
Açıkçası Asus ve Sony fan'ı olarak bu markaların benzer ürünü olsa tercih ederdim ama malesef piyasaya çıkmış öyle bir ürün yok :(
-
Merhaba, Videoyu izlemediğinizi düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: venom.X
ben yinede asus diyorum tasarım kötü
vivotab'lar iyi güzel de atom işlemci kullanıyorlar.
samsung ativ'in atom z2760 işlemci olan modelini test ettim; masaüstü performansı berbattı, sürüklenen pencereler tekleye tekleye geliyordu. android tabletlere alıştığımız için aynı donanımla windows tabletlerden de performans bekliyoruz. youtube'da atom işlemcili olan ve i5 olanın karşılaştırması var bi bakın isterseniz performans farkına.
-
Cihazın şakası yok fakat fiyatı herkesin sahip olmayacağını söylüyor.http://www.teknosa.com/urunler/125032414/samsung-xe700t1c-a01tr-ativ-smart-pc-pro
Ayrıca:
1- PC'ye yakın bir donanıma sahip.
2- Masaüstünüzü çantanıza sığdırma şansı tanıyor.
3- Benim gibi kararsız adamlara sesleniyor.
Tam üç aydır, IPAD - 10.1 - Ultrabook - Notebook arasında mekik dokuyorum. Hafif olsun, sıkı bir donanıma sahip olsun, beni uzun süre taşısın, klavye takılabilsin diye sürekli karar değiştirip bir ara neredeyse Tegra 3 kullanan Lenovo Ideapad almak üzereyken vazgeçip umutsuzluğa kapıldığım, 1500 TL civarında standart bir Ultrabook ile konuyu kapatayım dediğim bir anda 1000 TL'lik tablet ve 1500 TL'lik notebook'un (2 ayrı donanımın) fiyatlarının toplamına eşit olan bu alet, bu iki donanımın sunduğu tüm özelliklerin parasını tümden aldığı için gözümde satın alınabilir kıvamda değildir. Ne zaman ki fiyat 2000 TL olur (TR için konuşuyorum) gözüm kapalı satın alırım. Gerçi 2000 TL olursa da 10.1'in satışları düşer mi...!!!
Edit:http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-ativ-smart-pc-pro3-xe700t1c-a01tr-fiyati,872424.html Benzerleri ile kıyaslandığında (Sony Vaio SVD1121Q2EB) biraz hantal ama donanım ve fiyat açısından yine de daha makul göründü gözüme... Yine de 2000 TL olsa süper olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 5 Şubat 2013; 12:45:50 >
Benzer içerikler
- final cut pro fiyat
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- instagram giriş yap google
- instagram aktiflik kapatma
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X