Şimdi Ara

Samsung Ativ Tab 5 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulübümüzde güncelleştirmeler, haberler, özellikler ve yenilikleri paylaşıp daha iyi nasıl performans alırız diye paylaşım yapmak amaçtır.

ATIV Smart PC 500TC

İşletim Sistemi: Windows 8 Pro (32-bit)

İşlemci: CPU Intel® Atom™ Processor Z2760

İşlemci hızı: (GHz) 1.8 GHz

CPU: Cache 1MB L2 Cache

Kategori: ATIV Tab 5

Kullanım: Usage Slim & Light, Everyday (İnce, Hafif ve Hergün)

Renk: Mavi

LCD Boyutu: 11.6" Measured Diagonally

Çözünürlük: 1366 x 768

Ram: 2GB

Ram Tipi: DDR2L

Hafıza: 64GB SSD

Chipset Ekran Kartı: Intel® Graphics Media Accelerator

Ekran Kartı Durumu: Paylaşımlı

Hoparlör: 1.3W Stereo Hoparlör (0.64W x 2)

Web Cam: 2.0 MP HD (Ön), 8.0 MP HD w/ Flash (Arka)

Dahili Mikrofon

Kablosuz Ağ Adaptörü 802.11 a/b/g/n (1 x 1)

Bluetooth 4.0

Micro HDMI

3.5 Jak Girişi

USB Portu

Güç AC Adaptörü 40 Watt

Pil Tipi 2 Cell/Li-Po 30Wh

Pil Gideri 14.5 Saat

Üyeler;
    Theologist
    veterdem

Başka 5 serisi üyelerimiz varsa onların Tabletini ve diğer kullanıcıları ilk mesaja ekleyebiliriz.

Neden 5 Serisi,
    1. I 3 5 7 serisi güçlü işlemciler kullanmadığı için herhangi bir soğutucu fana ihtiyaç duymazsınız, böylece ince ve hafif bir tablet kullanmış olursunuz.
    2. Atomun sağladığı düşük güç tüketimi Pil ömrünü 14,5 saat uzatabilmekte bu sayede elinizde fiş priz arayıp durmazsınız.
    3. Günlük kullanım ( Film, Müzik, İnternet, Not Alma) için oldukça yeterli ve hızlıdır, Windows 8'in getirdiği stabilite atomu performans için oldukça yeterli bir düzeye getirmiştir.
    4. S pen için uygun ve ideal bir incelikte olup rahatlıkla taşınabilmekte, istediğiniz zaman ekranı iki kısma ayırıp bir tarafta not tutarken diğer tarafta işlerinize devam edebilirsiniz.

Diğer fayda ve görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 23 Aralık 2013; 18:21:12 >

• Hadi bakalım toplaşın Benim en sevdiğim özellik hem tablette hem de klavyede usb girişi olması fiyat ve kullanım bakımından en avantajlı tablet bende şu sıralar nfc özelliğini çözmeye çalışıyorum. Kullanım klavuzunda var yazıyor ama yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veterdem

Hadi bakalım toplaşın Benim en sevdiğim özellik hem tablette hem de klavyede usb girişi olması fiyat ve kullanım bakımından en avantajlı tablet bende şu sıralar nfc özelliğini çözmeye çalışıyorum. Kullanım klavuzunda var yazıyor ama yapamadım.

Ooo forumda kullanan ve değerini bilen çıkmış

Benim o özellikten haberim bile yok :) Özet geçebilir miyiz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veterdem kullanıcısına yanıt
    Ben buna bir Bluetooth klavye aldım yemede yanında yat :)

Birde bunu takıyorum tablete, böyle sesi TV de bile bulamam, muhteşem gerçekten üstünde usb olması ve tam istediğim yerde.

Taşırken ise daha küçük ama yine güçlü hoparlör takıyorum.

Aynısını Ipad için olanı da varmış.

Tek sıkıntım arka kapak yani book cover bulamıyorum Türkiye'de. :( çizilir yakında.

• veterdem kullanıcısına yanıt
    Bunu nerden bulabiliriz? Ya da nasıl getirtebiliriz?

99$'dan 9$'a düşmüş!

Samsung Electronics America
    Gray Book Cover Case for ATIV Tab 5 11.6" AA-BS5NBCG/US | Samsung Business
    http://www.samsung.com/us/business/computing/pc-accessories/AA-BS5NBCG/US

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Aralık 2013; 22:15:16 >

• bu alet full hd filmlerde zorlanıyor mu?
    office uygulamalarında kasıyor mu?
    internette surf yaparken durumlar nasıl.
    özellikle firefoxda multitab yapınca.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Full hd denemedim ama 720p filmlerde sorun yok.
    Office'de büyük dosyalar denemedim ama küçük dosyalarda bızlı.
    Çoklu sekmede sıkıntı yok, gayet hızlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Full hd denemedim ama 720p filmlerde sorun yok.
    Office'de büyük dosyalar denemedim ama küçük dosyalarda bızlı.
    Çoklu sekmede sıkıntı yok, gayet hızlı.

Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, bugün bir deneme yaptım, wi-fi üzerinden 4-5 adet program kurulumu başlattım, thunderbird'ü açtım ve internet explorer'da 4-5 sekme açtım. Sonuç gayet iyiydi, takılma olmadı.

Tabii flash oyunlar veya donanımhaber gibi ağır sitelerde bir miktar yavaşlama oluyor.

Özetlemem gerekirse, cihazın performansı tablet olarak çok iyi. Ancak laptop olarak kullanmayı düşünüyorsanız bütçeyi biraz zorlayıp ativ tab 7 almakta fayda var.
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce bu aletten bitane aldım ve şuanda kriz geçirmek üzereyim.. sürekli takılıyor, mause imleci kendi kendine takıldığı için 1 saatte ortaya çıkıyor, 720 lik filmleri izlerken sanki kare kare atlatarak oynatıyor. google a bir şey yazarken ben yazıyorum o 3 saniye sonra yazmaya başlıyor.. Acaba benmi bişeyleri yüklemedim veya yanlış yükledim anlamadım.. Bu makineyi almamış olsaydımda sizin yazılarınızı okusaydım koşarak gider gene alırdım, yani o derece övmüşsünüz.. anlamıyorum makineler aynımı değil yoksa :))

Biri beni kurtarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asillas

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce bu aletten bitane aldım ve şuanda kriz geçirmek üzereyim.. sürekli takılıyor, mause imleci kendi kendine takıldığı için 1 saatte ortaya çıkıyor, 720 lik filmleri izlerken sanki kare kare atlatarak oynatıyor. google a bir şey yazarken ben yazıyorum o 3 saniye sonra yazmaya başlıyor.. Acaba benmi bişeyleri yüklemedim veya yanlış yükledim anlamadım.. Bu makineyi almamış olsaydımda sizin yazılarınızı okusaydım koşarak gider gene alırdım, yani o derece övmüşsünüz.. anlamıyorum makineler aynımı değil yoksa :))

Biri beni kurtarsın :)

Sıkıntı münferit. Benim cihazda bu problemlerin hiç birisi yok, bir "tablet" olarak oldukça hızlı. Neden olabileceği konusunda görmeden bir şey söylemek zor. Sürücüler eksik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 9 Mayıs 2014; 8:10:24 >

• Aşağıdaki linkte bu cihaz için özel olarak hazırlamış olduğum Windows 10 iso dosyası bulunmaktadır. Linkteki iso dosyasını indirip Rufus yardımıyla bir flash diske atıp kurulum yapabilirsiniz. Normal Windows10 isolarından farkı gerekli olan tüm sürücülerin entegre edilmiş olmasıdır. Böylece kurulum bittikten sonra herhangi bir sürücü kurmadan kullanmaya başlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.