Şimdi Ara

Samsung B 5722 (Dukunmatik/Çift Sim) Lütfen yardim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-b5722-dual-sim/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamb5722&categoryId=16001
    Bu telefonu tavsiye edermisiniz? Cift hatli tel almak istiyorum ve cin mali olsun istemiyorum. Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar yardimci olursa cok sevinirim. Telefonla ilgili hicbir bilgim yok. Simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarbaron -- 4 Mart 2010; 2:24:10 >

• Çift hat kullananlar genelde çin malı modeller kullandığından kullanıcı yorumu bulman biraz zor. Çin malına ben de karşıyım bu arada
  • Kullanan birinden yorum,tavsiye almak cok onemli ama dogru soyluyosun. Herkeste cin mali var ama cok sorunlu oldugundan bahsediyolar. Saglik acisindanda bence onemli. Bekleyelim. İllaki biri cikar kullanan.
  • şu an için alınabilecek en iyi çift sim kartlı telefon bu sanırım
  • Ben 1 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Hiçbir sorunu yok. Vatan bilgisyardan almıştım. Almanızı tavsiye ederim.

Tasarım:Bana göre 10 numara.
    Kullanım kolaylığı: Menü yapıları çok kullanışlı.
    Ses Kalitesi ve şiddeti:Gayet iyi. Şiddetide oldukça yüksek.
    Resim Kalitesi:Oldukça güzel, flaşsız çekimleri çok beğendim. Bulanık çıkmıyor kapalı ortamlarda.
    Dokunmatik Hassasiyeti:Oldukça iyi, samsunglar bu konuda çin malı telefonlara göre çok iyi zaten.
    Şarj durumu: Günde 2 saat konuşan, 24 saat telefonu kapamayan biriyim. Şarjı ortalama 3,5 gün gidiyor. (Minimum 3, maximum 4)

Forumlarda bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamış. Belirtmek isterimki benim telefonda herhangi bir kusur çıkmadı. Çift hat aynı anda aktif, aynı anda 2 hatta arama yapılabiliyor, meşgul çalmıyor arayana. Rehberde sorun yok, aramak istediğiniz kişiyi arayabiliyorsunuz.
  • Bilgiler icin cok tesekkurler. Teli inceleme firsatim oldu ve sanirim kararimi verdim. Dokunmatik cok cok iyi. Nokialardan cok cok iyi. Ses kalitesi yani parazit falan olayi yokmus. Onemli olanda bu.
  • Yaw arkadaşım şimdi G.Mobile DST L1 ile bu telefon arasında çok kararsız kaldım general mobile araştırdım şarj ciddi sorun diolar bnde daha önce 2 tane G.mobile kullandım hep bozuldu bu telefonda karar kıldım ancak merak ettiğim şey şu şimdi G.mobile sim 1 sim 2 die tuşlar var hangisine tıklarsan ondan arıyor yada onunla mesaj gönderio bunda o sistem nasıl yandan düğmeli gömüştüm hat geçişleri falan vardı ben her mesaj atarken varsayılan sim de geçiş mi yapıcam yani arama yapmak için kullanacağım sim belli diğer simi de mesajda kullanıcam mesaj atarken simde geçişmi yapılcak yoksa gene bi tuşla gönderilio mu? Cvp için şimdiden tşkler. a.e.o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f/w update filan yapabildiniz mi bui 5722 ye"?
  • arkadaşlar... bu teli ben 4 aydır kullanıyorum.
    Maalesef hiç memnun değilim.. sadece çift hatlı olmasından dolayı tahammül ediyorum.

kendi kendine açılıp kapanma (resetleme) sorunu başladı...

ayrıca, rehberde gezip aramak istedğiniz numarayı bulduğunuzda direk ara butonuna basarsanız farklı bir kişiyi arayabiliyor.

ayrıca dokunmatik ekran duyarlılığı çok kötü...
  • eğer telefonum çift hat olsun diyorsanız.
    wifi olmasada olur diyorsanız.
    tasarımı güzel olsun ve dokunmatik olsun diyorsanız.
    rehberi kullanışlı menusu kolay olsun diyorsanız.
    telefonun boyutları ne çok büyük nede çok küçük olsun diyorsanız
    sar değeri düşük olsun diyorsanız ( 0,6) zaten dünyada sar değeri en düşük telefonlar samsung telefonlar.
    kamerası zaten güzel 3.2 piksel ve + bir çok özelliği var.
    bu telefon gayet iyi...
    ben teknosadan aldım.. yukarıdaki sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım...belki biraz şans işi... ayrıca işimi şansa bırakmamak için internetten 400 e alacağım telefonu 450 ye bir sorunla karşılaşırsam muhatap bulabileceğim bir yerden aldım... ayrıca bimekste ürünleri 7 gün kullanıp beğenmesseniz koşulsuz iade alıyorlar...Gayet yalın kullanışlı bir telefon... oyuncak arayanlar için sıkıcı bir telefon:)
    Ekran duyarlılığı konusunda ı phone kullanan arkadaşımın eline verdim .nasıl duyarlılığı diye? gayet iyi olduğunu söyledi. kendimde karşılaştırdım ı phone 10 ise bu 8-9 arası diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoza -- 20 Eylül 2010; 1:27:43 >

• ben tel. gecen hafta aldım bence iyi bir cihaz
    çift hatlı olması ve görünüşü bazı kusurları göz ardı etmenizi sağlıyor.
    kusurları....
    1-rehberde isim bulmak çok zor. tek elle yada dikkatini direk tel. vermezsen imkansız gibi bişey
    2-rehber akma hızı (aşağı yukarı) ve menü hızı yavaş
    3-şarj bana 1 gün gidiyo(hoş philips x800 3 gün zor gidiyordu)
    4-çok aktif ve ilginç özellikleri yok sizi şaşırtmıyor
    BU PARAYA BU ÜRÜN BENCE İYİ BEN BEST BUY DİYE BİYERDEN İADE ÜRÜN OLARAK 270 TL YE ALDIM.TEL ALACAK OLAN ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA SABREDERLERSE BENCE FİYATI BURLARA KADAR DÜŞER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.