Şimdi Ara

Samsung B-DİE 2X8 GB 19-19-19-39 4133 G-SKILL RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #G.Skill Tür #DDR4 Kapasite #16GB Şehir #Rize İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Samsung B-DİE 2X8 GB 19-19-19-39 4133 G-SKILL RAM

Samsung B-Die belleklerdir(04213X8810B). Her samsung B-die aynı değildir kendi OC denemelerimde CR 1 16-16-16 34 3800 Mhz'de çalıştırabilmiştim testlerde 48 NS civarı alıyordum aynı şekilde işlemcide Ram OC'sini çok etkiliyor.

XMP ile 4133 MHZ'de çalışıyor ama 60 NS civarı gecikme alıyorsunuz isterseniz o şekilde de kullanabilirsiniz.

Forumdan 2. el olarak alınmıştır itopya faturalı.Ürünün fatura tarihi 06.08.2018'dir Yani neredeyse 5 yıl olmuştur. Bu yüzden garantisi mevcut mu bilmiyorum.

Kargo size ait 1300TL. Fiyatın fazla olduğunu düşünüyorsanız sebepleriyle birlikte yazabilirsiniz.

Samsung B-DİE 2X8 GB 19-19-19-39 4133 G-SKILL RAM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Rize Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat fazla hocam, sebebine gelince daha ucuza 32gb sıfır ram alınıyor. Bunlar b-die diyeceksiniz aslen hiç faydası yok. Puan kasmak ve kişisel tatmin dışında bir farkı yok.

16gb ram oyuncuya, render alana yetmez. Bir set daha alayım 32 yapayım deseniz hem fiyat fazla hemde bulmak çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Fiyatı güncelledim haklısınız ama ram mhzsi oyunlara etki ediyor.4 yıldır aldığım şeylere overclock yaparım ilk defa sizden duydum hiç bir işe yaramadığını Samsung B-DİE 2X8 GB 19-19-19-39 4133 G-SKILL RAM 

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    ben altımdaki arabaya bile overclock yaparım. işe yaramaz derken gayet ciddiyim. 3-5 fps için ürünlerin ömürlerini yiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.