Şimdi Ara

Samsung B220 aldım..Ayrıntılı İnceleme ve Resimler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Samsung B220 aldım..Ayrıntılı İnceleme ve Resimler..

Alo için çok iyi bir seçenek Fiyatı: 105 ytl..

+Fm Radyo RDSli Fm radyodan kayıt yapma imkanı.
    +Hopalörden Radyo dinleme imkanı..
    +Ses kalitesi çok iyi, Kulaklıktan radyo açma kapama kanal değiştirme..
    +Ekran kalitesi çok iyi
    +Bekleme süresi çok iyi samsung yeni telefonlarında bu olayıda bitirdi..
    +Tuş takımı çok iyi..
    +Ekran çevresi metal alaşım aynalı..ekran çok şık duruyor..
    +Fm radyo dinlerken menulerde gezebilme. kulaklıktan arama yapabilme..
    +Web tarayıcı internete girebiliyor..
    +Mp3 ringtone (genelde samsung bu konuda beğenilmezdi bunuda bitirmişler.)
    +Alarm, Ses kaydedici (kayıt denedim çok iyi)
    +Java 2.0
    +Java Oyunlar (yüklenebilir)
    +Mobil İzleyici (telefon çalındığında yerini bilidirip kişilere msg atan bir sistem)
    +İmdat mesajı (ayar yapıldığında) arama tuşuna 4 kere basınca, belirlediğiniz kişiye msg atıyor ve o kişi sizi aradığında telefon hemen açılıyor..
    +Malzeme kalitesi gerçekten güzel, çerçeve tuşlar metal

Şarjı 1 hafta oldu hala yarısında (normal kullandım)..Telefoncu ark.ın mnyk bekleme süresi var dediği doğru yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puskass -- 3 Eylül 2008; 12:36:46 >

• güzel telefonmuş güle güle kullan dostum
  • alo demek için ve ikinci tel için güzel bi cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

güzel telefonmuş güle güle kullan dostum

teşekkür kardeşim sağol..
  • eline sağlık arkadaşım alacak kişilere yol gösterecek ve fikir verecektir
  • gayet güzel bir telefon.Pilinin kaç gün gittiğinide belirtirsen çok güzel olur.Gerçi pilin tam performansı ancak 2-3 hafta içerisinde kendsini gösterir ama bir ön bilgi olarak şimdiye kadar ki performansını buraya yazarsanız çok aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

gayet güzel bir telefon.Pilinin kaç gün gittiğinide belirtirsen çok güzel olur.Gerçi pilin tam performansı ancak 2-3 hafta içerisinde kendsini gösterir ama bir ön bilgi olarak şimdiye kadar ki performansını buraya yazarsanız çok aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.

telefonu dün aldım. Ancak dünden beri kurcalıyorum baya., radyo dinledim falan filan derken 5 çizgiden sadece 1 çizgi eksilmiş durumda buda gayet güzel gideceğini gösteriyor..telefoncuda ark.ım olduğu için bekleme süresi çok iyi demişti. inş güzel gider..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

eline sağlık arkadaşım alacak kişilere yol gösterecek ve fikir verecektir

eyw. saol birşey değil umarım yararlı olur.. alacaklara kesinlikle tavsiye ediyorum içi dolu ağır bir telefon asla plastik bozması değil.. arka yüzeyi bile çizgi halinde ayrı bir hava katmış telefona. onunda resmini koyucam..
  • güzel bir telefona benziyor ama şu arka taraftaki büyük hopörlör biraz kaba duruyor gibi. tabi elimize alıp bakmadıktan sonra bunu tam olarak anlayamayız. ama gerçekten güzel telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: dambara

güzel bir telefona benziyor ama şu arka taraftaki büyük hopörlör biraz kaba duruyor gibi. tabi elimize alıp bakmadıktan sonra bunu tam olarak anlayamayız. ama gerçekten güzel telefon

görmen lazım dediğin gibi.. hiç kaba durmuyor
  • İnceleme için teşekkürler...
  • merak ettiğim bir telefondu, inceleme için teşekkür ederim.

kutudan pc bağlantısı için herhangi bir kablo çıkmıyor değil mi?

Bir de ekranın çevresindeki çerçeve metal mi, yoksa kaplamalı plastik mi? Soyulabilecek gibi bir şey mi?

Fiyatına göre şık bir telefon, almayı düşünüyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker.d -- 30 Ağustos 2008; 0:20:51 >
  • bence b520 alın bundan çok ii

ayrıca fiyat 111 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker.d

merak ettiğim bir telefondu, inceleme için teşekkür ederim.

kutudan pc bağlantısı için herhangi bir kablo çıkmıyor değil mi?

Bir de ekranın çevresindeki çerçeve metal mi, yoksa kaplamalı plastik mi? Soyulabilecek gibi bir şey mi?

Fiyatına göre şık bir telefon, almayı düşünüyorum açıkçası.

pc kablosu çıkmıyor, çerçevesi metal, samsung kalitesini inanılmaz artırmış bence, gidip incele, ve sevdiysen hiç düşünmeden al derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

bence b520 alın bundan çok ii

ayrıca fiyat 111 ytl

b520 kızaklı modeli yalnız hoparlörü yok..

edit: yalnız b520'nin m620 deki gibi yes/no tuşları küçük olduğu için sıkıntı yaratır.. telefoncu ark.ım olduğu için önermedi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puskass -- 30 Ağustos 2008; 20:33:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: puskass

quote:

ayrıca fiyat 111 ytl

edit: yalnız b520'nin m620 deki gibi yes/no tuşları küçük olduğu için sıkıntı yaratır.. telefoncu ark.ım olduğu için önermedi bana..

Haklısnın arkadaşım bence de sıkıntı yaratır.Hayırlı günlerde kullan.Bu arada telefonun hafızası ne kadar hafıza kartı takılyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: whenmyemmyx

quote:

Orjinalden alıntı: puskass

quote:

ayrıca fiyat 111 ytl

Haklısnın arkadaşım bence de sıkıntı yaratır.Hayırlı günlerde kullan.Bu arada telefonun hafızası ne kadar hafıza kartı takılyor mu?

saol kardeşim.. hafızası 4 mb, kart takılmıyor..

• up!
  • Ortada 2'nin üstünde bulunan "ok" tuşunun işlevi nedir?Basınca direk web tarayıcıya mı bağlanıyor yoksa mesela nokia'lardaki gibi herhangi bir seçeneği okeylemek için falan mı? Yani misal 3.resimdeki gibi işaretli olan radyo'yu o tuşa basınca açabiliyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: portakal

Ortada 2'nin üstünde bulunan "ok" tuşunun işlevi nedir?Basınca direk web tarayıcıya mı bağlanıyor yoksa mesela nokia'lardaki gibi herhangi bir seçeneği okeylemek için falan mı? Yani misal 3.resimdeki gibi işaretli olan radyo'yu o tuşa basınca açabiliyor musun?

ok'e basınca nete bağlanıyor ama menülerdeyken vs. onay tuşu olarak kullanabiliyorsun, navigasyonda sağa basınca fm radyo, sol ise msga geçiyor direk bunlara değişik komutlarda atayabiliyorsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.