Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şuanda bu monitörden sipariş verdim. XL2370 bekliyordum fakat led ekranlardakki problemlerden dolayı hem dahada ekonomik olması açısından fikrimi değiştirdim ve 5taksitli olarak 438tl ye siparişimi verdim. (http://www.incehesap.com/samsung_b2430h_24_lcd-504-13633.html )

Ürün tahminen cuma günü elime geçer ve bende size ayrıntılı bir kaç resim çekip yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknylmz -- 22 Nisan 2010; 5:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponponius
    HDMI kabloyu sorun eden arkadaşlara aşağıdaki linki öneriyorum. Hem altın uçlu ve hem de çok ucuz bir kablo. Üstelik de 3 metre. Bilen bilir de, bilmeyenler için söylüyorum; bitenekadar, günlük fırsat sunan alışveriş sitelerinin en iyilerindendir; hatta belki en iyisidir. Rahatlıkla güvenip alabilirsiniz. Âfâki konuşmuyorum, en az üç-beş alışverişim oldu.

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&id=3443&u=HDMI Kablo (3 Metre Altın Kaplama Uçlu)

Evet belirtmiş olduğunuz site üzerinden benimde 10 a yakın siparişim oldu ve hergün girip kontrol ettiğim bir site. Çok farklı ürünlerle ilginizi çekecek satışlar mevcut. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

• Sonunda bende B2430H'a kavuştum. Haftasonu vatandaki indirimi kaçırmadan alayım dedim. 412 tlye aldım. Ölü piksel testi yaptık çıkmadı. Sanırım bu modelin hiçbirinde yok. Samsung paneli geliştirmiş herhalde. Görüntü kalitesi çok güzel. Hiçbir ayar yapmadan standart modda kullanıyorum şuan. Emektar laptopuma bağladım. Bağlantı analog olmasına rağmen tatmin edici. 720p filmler divx gibi geliyor tam ekranda. Ancak ekrana tam oturması ayrı bir güzellik 16:9 olunca. Excelde iken resim çektim. Artık arşivimi rahat rahat düzenlerim.

Samsung B2430H 24'

• beyler B2430H ile B2430 arasında ne fark var bılen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

beyler B2430H ile B2430 arasında ne fark var bılen var mı

H olanda HDMI girişi var. Olmayanda yok. Aradaki tek fark bu. Onun dışında bendeki H olmasına rağmen kutuda H yazmıyor. Sadece Barkod bölümünde H olarak yazıyor. Zaten HDMI girişi olmayan model satılmıyor ülkemizde.
  • cevap ıcın sagol arkadasım
    quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

beyler B2430H ile B2430 arasında ne fark var bılen var mı

H olanda HDMI girişi var. Olmayanda yok. Aradaki tek fark bu. Onun dışında bendeki H olmasına rağmen kutuda H yazmıyor. Sadece Barkod bölümünde H olarak yazıyor. Zaten HDMI girişi olmayan model satılmıyor ülkemizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Sonunda bende B2430H'a kavuştum. Haftasonu vatandaki indirimi kaçırmadan alayım dedim. 412 tlye aldım. Ölü piksel testi yaptık çıkmadı. Sanırım bu modelin hiçbirinde yok. Samsung paneli geliştirmiş herhalde. Görüntü kalitesi çok güzel. Hiçbir ayar yapmadan standart modda kullanıyorum şuan. Emektar laptopuma bağladım. Bağlantı analog olmasına rağmen tatmin edici. 720p filmler divx gibi geliyor tam ekranda. Ancak ekrana tam oturması ayrı bir güzellik 16:9 olunca. Excelde iken resim çektim. Artık arşivimi rahat rahat düzenlerim.

Samsung B2430H 24'

Vatan'ın stoklarında tükenmiş biliyorduk en son , telefonda da öyle söylemişlerdi. internet sitesinde de yok gözüküyor. nasıl aldınız saygın excalibur hem de ciddi miktarda indirim yakalamışsınız ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hknylmz

Bende şuanda bu monitörden sipariş verdim. XL2370 bekliyordum fakat led ekranlardakki problemlerden dolayı hem dahada ekonomik olması açısından fikrimi değiştirdim ve 5taksitli olarak 438tl ye siparişimi verdim. (http://www.incehesap.com/samsung_b2430h_24_lcd-504-13633.html )

Ürün tahminen cuma günü elime geçer ve bende size ayrıntılı bir kaç resim çekip yollarım.

bu led monitörlerdeki problemler nelerdir kısaca söz edebilir misin hknylmz , ben de bu B24H30H yi almayı düşünüyorum uzun süredir lakin bazı kişiler LED almam yönünde tavsiyede bulunuyor .. güya LCD teknolojisi eskimiş artık diye , kafamı karıştırdılar
    üstelik LED olanlar çok pahalı henüz ..

• Bende şuan itibari ile yeni monitörüme kavuştum.
    Çekmiş olduğum bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim.

Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'

• quote:

Orijinalden alıntı: Brunelleschi

quote:

Orijinalden alıntı: hknylmz

Bende şuanda bu monitörden sipariş verdim. XL2370 bekliyordum fakat led ekranlardakki problemlerden dolayı hem dahada ekonomik olması açısından fikrimi değiştirdim ve 5taksitli olarak 438tl ye siparişimi verdim. (http://www.incehesap.com/samsung_b2430h_24_lcd-504-13633.html )

bu led monitörlerdeki problemler nelerdir kısaca söz edebilir misin hknylmz , ben de bu B24H30H yi almayı düşünüyorum uzun süredir lakin bazı kişiler LED almam yönünde tavsiyede bulunuyor .. güya LCD teknolojisi eskimiş artık diye , kafamı karıştırdılar
    üstelik LED olanlar çok pahalı henüz ..

LED monitörlerde renkler sanki mavimsi tonda die bir çok yorum okudum. Tam anlamıyla görüntü kalitesi için lcd şuan daha iyi gibi düşündüğüm için bu modeli aldım.
    Gözle görüp test etmen senin için dha ii olur. Led almak istiyordum bi yandan hem daha ince hemde düşük enerji tüketimi olduğu için fakat fiyatlarıda şuan için yüksek olduğundan. Samsung B2430H de karar kıldım.
    Ki şuan için memnunumda henüz elime geçeli 1 saat oldu olmadı :) verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

Orijinalden alıntı: heartwork

cevap için teşekkürler .monitör yeni çıktığı için nette pek inceleme yok. bu yüzden satın alan birisine rastlayınca merak ettim
    oyunlarda full çözünürlükte ne gibi sıkıntılar oluyor . ölü piksel çıktı mı? neyse seni fazla zorlamayalım

dediğim gibi pc oyunlarını bu monitörde 1920x1080 de oynamak refresh rate açısından biraz sıkıntı yaratıyor.oyun konsolu bağlandıgında bi anlamı oluyor bu çözünürlüğün.(pc oyunları için konusuyorum.)

ölü piksel çıkmadı :)

ekte filmden ekran görüntüsü aldım bi ekran görüntüsü ne kadar belirleyici olur bilemem.(braveheart)

Samsung B2430H 24'

Ekran görüntüsü almak monitör belirlemede bir işe yaramaz ne yazık ki..Kaliteli bir fotoğraf makinesi ile iyi olurdu.

• sayın hknylmz fotograflar için çok teşekkürler , daha yakından inceleme şansı buldum . gerçekten monitör çok şık duruyor, arka kısmı da iyi tasarlanmış. iyi günlerde mutlu mesut kullanın ...
    yalnız DVI girişi göremedim sanki :) yoksa dvi kullanmadıgım için bilmiyorum heralde . mavi olan 15 pin analog/vga bağlantı oluyor onun yanındaki beyaz DVI olsa gerek heralde .. Üstteki de HDMI anladığım kadarıyla .
    LED konusuna gelince hakılısınız , gözle görüp bakmak en iyisi olacak lakin LED henüz tam anlamıyla oturmuş bir teknoloji oldugunu düşünmüyorum ben de piyasaya çok yeni ürünler giriş yaptı ama incelemeler çok yetersiz .. o konuda bir 'tufa'ya gelmek istemiyorum
    LCD hiç olmazsa bu vakte kadar kendini ispatlamış durumda .. lcd nin inceliği de o kadar kötü sayılmaz aslında , insan 17'' crt'den böyle birşeye geçmeye kalkınca onu pek takmıyor zaten :) ledlerin fiyatları en düşük 600 tl filan sanırım şu an .

tekrar teşekkürler .. fotografları görmek çok iyi oldu .. tek problem ürünü piyasada bulamayışım nereye sorsam yok diyorlar
    24'' boyutunda monitörlerin genel problemi zaten piyasada fazla bulunmayışı bu da heralde arz - talep dengesindeki yetersizlikten kaynaklanıyor .. insanların çoğu 24'' monitörü bilgisayar için büyük buluyor tabi abartıp 27'' hatta 32'' bile almaya kalkışanlar da var :)
    yeni bir ürün bu biraz zaman geçsin yaygınlaşacaktır bence ..

saygılar

• quote:

sayın hknylmz fotograflar için çok teşekkürler , daha yakından inceleme şansı buldum . gerçekten monitör çok şık duruyor, arka kısmı da iyi tasarlanmış. iyi günlerde mutlu mesut kullanın ...
    yalnız DVI girişi göremedim sanki :) yoksa dvi kullanmadıgım için bilmiyorum heralde . mavi olan 15 pin analog/vga bağlantı oluyor onun yanındaki beyaz DVI olsa gerek heralde .. Üstteki de HDMI anladığım kadarıyla .
    LED konusuna gelince hakılısınız , gözle görüp bakmak en iyisi olacak lakin LED henüz tam anlamıyla oturmuş bir teknoloji oldugunu düşünmüyorum ben de piyasaya çok yeni ürünler giriş yaptı ama incelemeler çok yetersiz .. o konuda bir 'tufa'ya gelmek istemiyorum
    LCD hiç olmazsa bu vakte kadar kendini ispatlamış durumda .. lcd nin inceliği de o kadar kötü sayılmaz aslında , insan 17'' crt'den böyle birşeye geçmeye kalkınca onu pek takmıyor zaten :) ledlerin fiyatları en düşük 600 tl filan sanırım şu an .

tekrar teşekkürler .. fotografları görmek çok iyi oldu .. tek problem ürünü piyasada bulamayışım nereye sorsam yok diyorlar
    24'' boyutunda monitörlerin genel problemi zaten piyasada fazla bulunmayışı bu da heralde arz - talep dengesindeki yetersizlikten kaynaklanıyor .. insanların çoğu 24'' monitörü bilgisayar için büyük buluyor tabi abartıp 27'' hatta 32'' bile almaya kalkışanlar da var :)
    yeni bir ürün bu biraz zaman geçsin yaygınlaşacaktır bence ..

saygılar

Ürünü internet üzerinden almak isterseniz eğerhttp://www.incehesap.com/samsung_b2430h_samsung_monitor-504-13633.html
    burda mevcut ve stoktan hızlı gönderim yapıyorlar. Aynı gün kargo.

• vatanbilgisayarın stoklarına girmesini bekliyorum.Çünkü ölü pixel testi yapıyorlar.İşi garantiye alalım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

vatanbilgisayarın stoklarına girmesini bekliyorum.Çünkü ölü pixel testi yapıyorlar.İşi garantiye alalım. :)

vatan bilgisayarın stok takibi nasıl yapılıyor .. telefonla bilgi verirler mi acaba ..

bir de sormayı unutmusum sayın hknylmz , ürün duvara asılabiliyor mu acaba ? asma aparatı filan çıktı mı ürün kutusundan ?
    teşekkürler .
  • Asma aparatı veya benzeri birşey çıkmadı kutusundan. Sonradan alınan bi apart ile duvara asılabilirmi o konuda bilgim yok malesef.
  • Kutu içeriğinde D-SUB(analog) mı var yoksa DVI-D mi?
  • Ürün sayfasında bilgiler kısmında Stokta Bulunduğu Mağazalar satırında nerde stok olup olmadığını söylüyor.

quote:

vatan bilgisayarın stok takibi nasıl yapılıyor .. telefonla bilgi verirler mi acaba ..
  • Kutu içeriğinde sadece vga kablo+guc kablosu cikiyor,fiyati uygun tutmak icin baska kablo koymamislar,en basit hdmi kablo 20 lira oldunu dusunelim,420 olan panel olacak 440 lira,yani bazen dusunuyorumda ekran karti vs satilan urunlere de gereksiz kutu icerigi koymasalar,cpuya fan koymasalar,zaten cogumuz stok fan kullanmiyoruz,bize daha uygun fiyatlar ile satilsa daha iyi olur,bu lcd de oldugu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Ürün sayfasında bilgiler kısmında Stokta Bulunduğu Mağazalar satırında nerde stok olup olmadığını söylüyor.

quote:

evet her gün kontrol ediyorum :) ama hiç kalmamış ürün hiçbir mağazada yok .. yarın çağrı merkezini arıyacam belki stoklara ne zaman gelir bilgi verirler .. ürünün piyasada bulunmayışı da enterasan bişey yani .. bu kadar yeni ürün bu kadar kısa sürede nasıl tükendi anlam veremedim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.