Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_dogus

Resimli detaylı inceleme bekliyoruz.

valla ben artık umudu kestim alan arkadaşlar bakıyor keyfine gidip bir mağzadan bakmak lazım....
  • arkadaslar bu aksam resımlerı koyucam kutusundakı halı ıcınden cıkan aparatlar hepsını cektım
  • 1920x1080 son çözünürlük bu.1900x1300 pixel yapamazsın.
    2 ile 5 arasında gözle görülür fark yok.
    Ekran kartınızda hem DVI hemde analog çıkış var.Siz dvi bağlantıyı kuracaksınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Brunelleschi
    bu monitörü almayı düşünüyorum lakin 2005 yılından beri 17'' samsung marka CRT bir monitör kullanıyorum . açıkcası Lcd monitörlerle hiçbir deneyim yaşamadım . Standart olarak ekran kartının Vga bağlantısını kullanarak görüntü elde edebilir miyim ?
    analog , dvi ve hdmi destekliyor monitör. fakat benim kartın özelliklerine göre yardımcı olabilirseniz sevinirim ..

merak ettiğim bir diğer husus da bu 1900*1300 denen maksümum çözünürlüğe ulaşabilir miyim acaba ? bir de 5 ms tepki süresinden söz edilmiş , bazı monitörlerde 2 yazıyor ? aradaki farkı açıklayabilen olursa sevinirim .. inceleme yapacak arkadaşları da heyecanla bekliyoruz .. teşekkürler

/>

• Vatan'a gelmesini beklemekten sıkıldım,
    bugün sipariş verdim netten, yarın elime geçer...
    Ölü piksel çıkarsa da şans artıkın...
  • O ekran karti kimin bilmiyorum ama o monitore iskence olmus,kel basa simsir tarak misali.
  • bu gun ögleden sonra hepsiburda ya siparişi verdik hayırlısı ile.
  • Gamester ve Fetih yanıtlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler .. Fetih , verdiğin yanıt özellikle içimdeki kuşkuları giderdi ..

Kudretx , o ekran kartı malesef benim ve söylediğinde haklısın aynen dediğin gibi ayranım yok içmeye tahtırevanla gidiyorum .........
    misali oluyor
    bilgisayarı taa 2005'te toplamıştım o zamanlar Agp piyasaya hakimdi ve pcı-express kartlar yeni baş göstermişti. bütçemin imkan verdiği ölçüde ortalama bir bilgisayar toplamıştım .. bu güne kadar da beni idare etti yine iyi kötü...

benim için önemli olan hdmi filan yüksek kaliteli bir görüntü almak değil zaten.. en azından karta bağlayabileyim de standart bir görüntü alayım yeter de artar. hem fetih'in dediği gibi DVI bağlantım varmış en azından . analog bağlantıya göre daha kaliteli olur yine ..

ama neticede işkence haklısın ... Bu arada Gamemaster bize heyecan yaptırdın ya birdenbire , ekran öne arkaya eğilmiyor diye..

eğilsin de 10 -15 derecelik açıyla eğilsin o da yeter bize .. fakat almadan önce bi gözle görüp kurcalamalı bence .. netten sipariş ile monitör alma işinin pek sağlıklı oldugunu düşünmüyorum ... hayal kırıklığı yaratabilir .. Vatan bilgisayarın stoklarında tükenmiş bu monitör şu an ... kim bilir ne zaman gelir ..

monitörün piyasada çok az bulunmasını neye bağlıyorsunuz ? yeni bir ürün olduğundan mı henüz yayılmadı .. yoksa aşırı talepden mi tükendi mi ? ne dersiniz ?
    saygılar

• beyler yanlış bilgiverdıgımden dolayı özür diliyorum monitörün ayakları bana cok sabı lcd tv dekı gıbı geldı ve okadar ıncelememe ragmen goremedım
    dedigim gibi çektigim resimleri buraya eklıyorum az cok bilgi edıleblırsınız boyutu ve netlıgı olarak yanlız cok klasık bır laftır "telle cektım kotu cıktı normalde daha guzel" evet doğruresimleri aldıgım aksam cektım oda hafıf karanlık oldugu ıcın kamera odaklama sorunu yuzunde parlama kararma yapmıs odanın dagınıklıgı icin kusurabakmayın eskı lcdyı soy bunu koy falan etrafı dagıttım heycandan. sebebıde arabadan alıp eve goturuken karton tutma yerı yırtıldı yere dustu lcd(kutusuyla) ve o bı heycan o korku yuzunden gözüm hicbirsey gormez oldu
     Samsung B2430H 24' Samsung B2430H 24'
     Samsung B2430H 24'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 21 Nisan 2010; 2:40:09 >

• Hmm tamam şimdi oldu .Güzel monitör güle güle kullan.Benimde aklımda Samsung p2350 var.
  • b2430 monitörü kullanarak yazıyorum, daha 15 dk oldu kullanmaya başlayalı...
    Büyük olması dışında gayet güzel :) ölü piksel falan da çıkmadı şansıma....
    1080p matrix filmini açtım, hareketli sahnelere falan baktım, gayet olumlu.

Almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilirler...
  • DÜN SİPARİŞ VERDİM.HEPSİBURADA YA.DAHA İZMİRE GELMEDİ..
  • Brunelleschi@dostum sakasina soyledim,ciddiye alma sakintakil kafana gore hayirli isler.
  • yok kafama takmadım kudretx . eyvallah :) gamemaster fotoğraflar için çok sağol monitör güzel görünüyor ama bize biraz daha bilgi verebilirsen iyi olur .. nasıl buldun monitörü memnun musun ? eksik tarafları neler ? değer mi 450 tl ye ne dersin ?
  • quote:

yok kafama takmadım kudretx . eyvallah :) gamemaster fotoğraflar için çok sağol monitör güzel görünüyor ama bize biraz daha bilgi verebilirsen iyi olur .. nasıl buldun monitörü memnun musun ? eksik tarafları neler ? değer mi 450 tl ye ne dersin ?

monitörden oldukca memnunum gerek parlaklık constrat renkler vs cok ıyı durumda görüntüsü oldukca net ve monıtorde renk ayarı vs ayarlamamız ıcın bir çok ayar mevcut ghost olayı na gerlırsek cok hafıf var kucuk nesnelerde kendını bellı edıyor ama cok dıkkat edersenız bellı oluyor gördügüm kadarıyla .Film denemedım daha sadece youtubda videolarını tam ekran ızledım herhangı gozume batan bırsey gormedım.Monitröden ölü pixel çıkmadı şansıma ekranın yansıma olayına gelırsek böyle bır durmlada karsılasmadım ekran çogu standar monıterledekı gıbı ısıgı az yansıtan yansımayı dagıtan bır malzeme kullanılmıs .19 inch lcd m den sonra barız bir sekılde buyuklugu farkedılıyor sangı boyle pcde daha özgurmusum havası katıyor kucuk bır lcd tv gibi monitorde hızlıca ulasabılecegımız 5 farklı mod var bunlar CUSTOM bizim ayarlarımız,STANDART Samsungun Standartı ,GAME mod oyunlar ıcın constrast renkler belırgın bır sekılde acılıyor canlanıyor,CİNEMA mod ayarların en dogal keskınlıgın dahacok önde oldugu bır mod constrat vs filim icin ayarlanmıs mod,DYNAMİC CONTRAST oyun moduna cok benzıyor contrsrast nerdeyse full gıbı monitör yanıyor adeta o moda gecınce Bunlar hızlı bır sekılde ulasabılecegımız modler bunlara benzer bır cok secenek menu altında mevcu renk sıcaklıgını soguklugunu secebılıyoruz.Belki sıradan bır sey yenı monıtorlerde bılmıyorum ama menü tuslar cok ıyı dokunmatık olmaları cok ıyı bırsey, menü butonlarında aydınlatma olsa aslında fena olmazdı gece bulmaz zor olabılıyor artı dokunmatık oldukları ıcın elımızle hıssetmemızde ımkansız güzel bır özellık daha var buda basıt bır sey ama benım hosuma gıden birsey monıtor sankı televızyon gıbı butonlarda av tusuna benzer source butonu var bastıkca ıstedıgımız moda gecebılıyoruz hmdi dvi analog vs gıbıKendımde sunu belırmek ıstıyorum bu monıtoru pc shoplarda cok arastırdım sıparı verdıkten sonrada gold'a gıttım baktım nasıl dıye goruntu bana boyle cok sönuk gelmıstı bulanıktı sankı ama ordakı goruntulere sakın aldanmayın kablolarla alakalı bır sey orda gordugum renk goruntuyle su anda kullkandıgım goruntu arasında rahat yuzde 50-60 fark var .Oturdugum yerden monıtore bakıs acım yakınlık olara 30 40 cm cıvarı bu meafenden monıtorun en ust sag en ust sol kıssımlara baktıgımda herhangı bır renk degısmesı parlaklık azalması gıbı bır sey gormuyorum küçük detayları yazıyorum kusura bakmayın ama benım ıcın onemlı detaylar. Kısacası şöyle soyleyım benı etkıleyen conrast ,renkler ,görüntü kalitesi ve ekranın buyuklugu ve hafıf olması bence alınabılecek bır monıtor ben 405 tl eksen pc den aldım oldukca memnunum tavsiye ederim
    Ekran Kartım: Radeon HD 4870 X2
    Denedigim oyunlar:
    Metro 2033
    Crysis Warhard
    Fallout
    HL2 TeamFortis 2
    3d mark 06
    PS3 tede GT5 P FULL HD
    Herhangı bır sorun ghost yok
    Xbox 360 da denedım ama vga kablom yan sanayı berbat goruntu aldım (Orjınal lazım)
    Umarım faydası olur almayı dusunen arkadaslara
    ExraMonitorun deskopta nekadar buyuk oldugunu az cok gormenız ıcın resım koyuyorum benım pc ye ayit degıl 1920x1080 çözünürlük full modda ,orjınal boyutta resmı açın anlarsınız az cok nekadar buyuk oldugunu
     Samsung B2430H 24'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 21 Nisan 2010; 2:37:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

quote:

yok kafama takmadım kudretx . eyvallah :) gamemaster fotoğraflar için çok sağol monitör güzel görünüyor ama bize biraz daha bilgi verebilirsen iyi olur .. nasıl buldun monitörü memnun musun ? eksik tarafları neler ? değer mi 450 tl ye ne dersin ?

monitörden oldukca memnunum gerek parlaklık constrat renkler vs cok ıyı durumda görüntüsü oldukca net ve monıtorde renk ayarı vs ayarlamamız ıcın bir çok ayar mevcut ghost olayı na gerlırsek cok hafıf var kucuk nesnelerde kendını bellı edıyor ama cok dıkkat edersenız bellı oluyor gördügüm kadarıyla .Film denemedım daha sadece youtubda videolarını tam ekran ızledım herhangı gozume batan bırsey gormedım.Monitröden ölü pixel çıkmadı şansıma ekranın yansıma olayına gelırsek böyle bır durmlada karsılasmadım ekran çogu standar monıterledekı gıbı ısıgı az yansıtan yansımayı dagıtan bır malzeme kullanılmıs .19 inch lcd m den sonra barız bir sekılde buyuklugu farkedılıyor sangı boyle pcde daha özgurmusum havası katıyor kucuk bır lcd tv gibi monitorde hızlıca ulasabılecegımız 5 farklı mod var bunlar CUSTOM bizim ayarlarımız,STANDART Samsungun Standartı ,GAME mod oyunlar ıcın constrast renkler belırgın bır sekılde acılıyor canlanıyor,CİNEMA mod ayarların en dogal keskınlıgın dahacok önde oldugu bır mod constrat vs filim icin ayarlanmıs mod,DYNAMİC CONTRAST oyun moduna cok benzıyor contrsrast nerdeyse full gıbı monitör yanıyor adeta o moda gecınce Bunlar hızlı bır sekılde ulasabılecegımız modler bunlara benzer bır cok secenek menu altında mevcu renk sıcaklıgını soguklugunu secebılıyoruz.Belki sıradan bır sey yenı monıtorlerde bılmıyorum ama menü tuslar cok ıyı dokunmatık olmaları cok ıyı bırsey, menü butonlarında aydınlatma olsa aslında fena olmazdı gece bulmaz zor olabılıyor artı dokunmatık oldukları ıcın elımızle hıssetmemızde ımkansız güzel bır özellık daha var buda basıt bır sey ama benım hosuma gıden birsey monıtor sankı televızyon gıbı butonlarda av tusuna benzer source butonu var bastıkca ıstedıgımız moda gecebılıyoruz hmdi dvi analog vs gıbıKendımde sunu belırmek ıstıyorum bu monıtoru pc shoplarda cok arastırdım sıparı verdıkten sonrada gold'a gıttım baktım nasıl dıye goruntu bana boyle cok sönuk gelmıstı bulanıktı sankı ama ordakı goruntulere sakın aldanmayın kablolarla alakalı bır sey orda gordugum renk goruntuyle su anda kullkandıgım goruntu arasında rahat yuzde 50-60 fark var .Oturdugum yerden monıtore bakıs acım yakınlık olara 30 40 cm cıvarı bu meafenden monıtorun en ust sag en ust sol kıssımlara baktıgımda herhangı bır renk degısmesı parlaklık azalması gıbı bır sey gormuyorum küçük detayları yazıyorum kusura bakmayın ama benım ıcın onemlı detaylar. Kısacası şöyle soyleyım benı etkıleyen conrast ,renkler ,görüntü kalitesi ve ekranın buyuklugu ve hafıf olması bence alınabılecek bır monıtor ben 405 tl eksen pc den aldım oldukca memnunum tavsiye ederim
    Ekran Kartım: Radeon HD 4870 X2
    Denedigim oyunlar:
    Metro 2033
    Crysis Warhard
    Fallout
    HL2 TeamFortis 2
    3d mark 06
    PS3 tede GT5 P FULL HD
    Herhangı bır sorun ghost yok
    Xbox 360 da denedım ama vga kablom yan sanayı berbat goruntu aldım (Orjınal lazım)
    Umarım faydası olur almayı dusunen arkadaslara
    ExraMonitorun deskopta nekadar buyuk oldugunu az cok gormenız ıcın resım koyuyorum benım pc ye ayit degıl 1920x1080 çözünürlük full modda ,orjınal boyutta resmı açın anlarsınız az cok nekadar buyuk oldugunu
     Samsung B2430H 24'

xbox360 ınızı HDMİ la bağlamayı denedinizmi?

• xbox um eskı malesef hmdi cıksı yok bozumadı gıttı hmdi lıya gecemedım
  • 3 gün önce bir tek Kadıköy' de Gold bilgisayarda vardı aldım. Zaten şu an itibariyle biryerde kaldığını sanmıyorum.
    Lakin benim aldığım ürünün kutusunda ve üzerinde Samsung B2430 yazıyor. H'ı yok yani. çok dert etmedim.
    Arkada HDMI var sonuçta... tüm özellikler H versiyonu ile aynı. Sanırım yeni parti üründen almış oldum.
    Analog RGB to RGB bağlantı kablosu çıktı onla çalışıyorum. DVI-HDMI kablo alsam çok fark edermi bilmiyorum zaten böylede çok net.
    1920*1080@60Hz sorunsuz desktop, NFS Undercover, CoD Modern Warfare, v.s. oyunlarda ghosting, blurring vs. yok.
    HD Film olarak elimdeki 70-80 adet mkv filmlerden özellikle de bitrate i yüksek olanları izledim. sorun yok.
    bence fiyat/performans oranı muhteşem bir 24" LCD monitör.
    Samsung, imajını hak ediyor sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sethh

3 gün önce bir tek Kadıköy' de Gold bilgisayarda vardı aldım. Zaten şu an itibariyle biryerde kaldığını sanmıyorum.
    Lakin benim aldığım ürünün kutusunda ve üzerinde Samsung B2430 yazıyor. H'ı yok yani. çok dert etmedim.
    Arkada HDMI var sonuçta... tüm özellikler H versiyonu ile aynı. Sanırım yeni parti üründen almış oldum.
    Analog RGB to RGB bağlantı kablosu çıktı onla çalışıyorum. DVI-HDMI kablo alsam çok fark edermi bilmiyorum zaten böylede çok net.
    1920*1080@60Hz sorunsuz desktop, NFS Undercover, CoD Modern Warfare, v.s. oyunlarda ghosting, blurring vs. yok.
    HD Film olarak elimdeki 70-80 adet mkv filmlerden özellikle de bitrate i yüksek olanları izledim. sorun yok.

hayırlı olsun arkadasım gulegule kullan bendekındede H harfı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sethh

3 gün önce bir tek Kadıköy' de Gold bilgisayarda vardı aldım. Zaten şu an itibariyle biryerde kaldığını sanmıyorum.

HDMI kabloyu sorun eden arkadaşlara aşağıdaki linki öneriyorum. Hem altın uçlu ve hem de çok ucuz bir kablo. Üstelik de 3 metre. Bilen bilir de, bilmeyenler için söylüyorum; bitenekadar, günlük fırsat sunan alışveriş sitelerinin en iyilerindendir; hatta belki en iyisidir. Rahatlıkla güvenip alabilirsiniz. Âfâki konuşmuyorum, en az üç-beş alışverişim oldu.

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&id=3443&u=HDMI Kablo (3 Metre Altın Kaplama Uçlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponponius -- 22 Nisan 2010; 2:07:28 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.