Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün akşam sipariş verdim eksen bilgisayardan stokta vardı bugün kargoya vermişler ve yarın kesin elimde ups kargoyla ücretsiz geliyo ve bonus card varsa
    428 / 9 ayda 47 liraya geliyo taksitler bence süper hemde ups kalitesiyle geliyo monitör elime ulassın test edip yorumları yazıcam bende sabırsızım
  • beyler elıne gecen varsa lutfen monıtor hakkında bilgiverebılırmıs goldda(incirli) vatan(topkapı) da var monıtor. almak uzereyım monıtoru yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_ustun

Bende dün akşam sipariş verdim eksen bilgisayardan stokta vardı bugün kargoya vermişler ve yarın kesin elimde ups kargoyla ücretsiz geliyo ve bonus card varsa
    428 / 9 ayda 47 liraya geliyo taksitler bence süper hemde ups kalitesiyle geliyo monitör elime ulassın test edip yorumları yazıcam bende sabırsızım

Senin mesajını görünce ben de gaza geldim ve maximum karta 12 taksitle 436 liraya satın aldım. Saat 4 gibi siparişi vermiştim ve 7.30 gibi kargoya verilmiş. Süper oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 15 Nisan 2010; 4:41:16 >

• bende ayırttım artık gecmıs ola 408 tl exe pc den hayırlısı olsun ıyımı kotumu paketı actıktan sonra ogrenıcez:)
  • arkadaşlar satın alanlar yorum yaparsa , inceleme hazırlayabilirse sevinirim en kısa zamanda ben de almayı düşünüyorum bunu fakat hiçbir yerde bir incelemesini göremedim monitör çok yeni anlaşılan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 15 Nisan 2010; 1:20:44 >
  • Evet monitör elime geçti ben işteyken ablam teslim almıs ben daha yeni geldiğim için busaatte açmadım ama açmak için heyecanlanıyorum ve duvara asmayı düşünürseniz size bi önerim daha varhttp://www.hepsiburada.com/everest-lcd-503a-flat-panel-10-32-lcd-duvar-aski-aparati/productDetails.aspx?categoryid=17539&productid=eveverestlcd503a hepsiburadada 38 lira kargı ücreti falan 41 falan geliyo ve yorumları okursanız memnun kalan cok kişi var çok fonksiyonlu hem ben siparişi verdim ve yarın inşallah elimde olucak kargoyu kovalıcam tabi incelemelerimi sizle paylaşçam merak etmeyin

• beklıyoruz ıncelemenı aksı taktırde ben cuma gunu ınceleme yapıp koyucam
  • bu monitörü almayı düşünüyorum lakin 2005 yılından beri 17'' samsung marka CRT bir monitör kullanıyorum . açıkcası Lcd monitörlerle hiçbir deneyim yaşamadım . Standart olarak ekran kartının Vga bağlantısını kullanarak görüntü elde edebilir miyim ?
    analog , dvi ve hdmi destekliyor monitör. fakat benim kartın özelliklerine göre yardımcı olabilirseniz sevinirim ..

merak ettiğim bir diğer husus da bu 1900*1300 denen maksümum çözünürlüğe ulaşabilir miyim acaba ? bir de 5 ms tepki süresinden söz edilmiş , bazı monitörlerde 2 yazıyor ? aradaki farkı açıklayabilen olursa sevinirim .. inceleme yapacak arkadaşları da heyecanla bekliyoruz .. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 15 Nisan 2010; 15:39:05 >

• Forum fazla mesaj atan bir insan diilim fakat görüyorum ki bu monitörü almakta tereddüt eden insanlar var.
    Arkadaşlar bugün aldım monitörü. Bu fiyata inanılmaz diyebilirim. Kasası şık renkler canlı doğal ben en ufak bir kalibrasyon dahi yapmadım. 410 tl nakite eksen bilgisayardan aldım. Tavsiye ederim hepinize.
    19 inch den sonra biraz büyük geldi tek sıkıntı bu. Sanırım alışılır.
  • Monitör bugün 11 gibi geldi. Bu kadar çabuk beklemiyordum şahsen. Başta içinden çıkan vga kabloyla bağlamıştım ama yazılar çok net gelmedi gözüme. Gidip dvi kablo aldım. Fiyatı biraz fazla ucuz geldi (10,5 TL). Herhalde dandiktir ama iş görüyor. Neyse hiç bakmamıştım dvi-d, dvi-i farkına falan. Aldığım kablo dvi-d single link çıktı. Alttaki 3. resimdeki girişlere sahip. Bir fark var mı bilmiyorum diğerleriyle.
     Samsung B2430H 24'

Neyse kabloyu taktım ve yazılar biraz daha net gözüküyor. Telefonla resim çekeyim dedim ama flaş, dalgalanma falan oldu. O yüzden başkasını bekleseniz iyi olacak...

• bu gun monıtoru alıcam aksam 10 gıbı evde olurum butun herseyını fotoraflarım alıcak arkadaslara bılgı olur hem
  • Arkadaşlar bu monitörün fiyatı ile aynı daha iyi bir monitör varmı şuan piyasada ? (Büyüklüğü 24" den aşağı olmayacak) Ayrıca bazı sitelerde bu monitör için FULL HD deniliyor bazılarında hiç FULL HD yazısı geçmiyor. Doğrusu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 16 Nisan 2010; 8:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarus

Arkadaşlar bu monitörün fiyatı ile aynı daha iyi bir monitör varmı şuan piyasada ? (Büyüklüğü 24" den aşağı olmayacak) Ayrıca bazı sitelerde bu monitör için FULL HD deniliyor bazılarında hiç FULL HD yazısı geçmiyor. Doğrusu nedir ?

bu monitör full hd.full hd yazısı geçmeyenlerde 1920x1080 çözünürlük yazıyor mu ? Yazıyorsa tamamdır.İlla da full hd yazmalarına gerek yok.Bilinçli tüketici, hele ki bir monitöre 400 küsür verecek bir tüketici alacağı ürünü iyi bilir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 16 Nisan 2010; 11:21:13 >
  • Havadan bilgi alamıyorum malesef . Sorup öğrendikten sonra bilinçli tüketici olunabiliyor. Araştırıncada herşeye kolayca ulaşılamıyor. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 16 Nisan 2010; 13:42:33 >
  • quote:

Havadan bilgi alamıyorum malesef . Sorup öğrendikten sonra bilinçli tüketici olunabiliyor. Araştırıncada herşeye kolayca ulaşılamıyor. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

Kusura bakmayın üslubum kaba geldiyse.Size değildi lafım aslında ama doğru bir şekilde aktaramadım
  • bu monitörü almayı düşünüyorum ve hdmi ile bağlamak istiyorum. bilgisayarımda ses kartı takılı ve 5+1 hoparlör bağlı. hdmi takınca ses kartımı kullanmaya devam edebilecek miyim? ses çıkışını hdmi ile yapmama gibi seçeneğim var mıdır?

teşekkürler
  • HDMI yi kullanmadan bilgisayardan ses alabilirsin. Yalnız kopya korumalı bluray filmleri izlerken standartlar gereği ses bilgisini sadece hdmi kablo ile almak zorunda kalablirsin. Bunun dışında istedğin ses kartını ve ses sistemin kullanabilirsin. HDMI kopya korumalı filmlerdeki ses ve görüntü için önemli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

Havadan bilgi alamıyorum malesef . Sorup öğrendikten sonra bilinçli tüketici olunabiliyor. Araştırıncada herşeye kolayca ulaşılamıyor. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

Kusura bakmayın üslubum kaba geldiyse.Size değildi lafım aslında ama doğru bir şekilde aktaramadım

Sizde kusura bakmayın , yazmasaydım keşke diye düşündüm bende ama gönderdik artık bir kere.
  • Alan arkadaşlar rica etsek bir inceleme yapabilirmisiniz resimli...

Bu monitörle ACER H243HBMİD arasında kaldım...80Tl fark var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.