Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii ki kötüyse her yerde kötü gözükür. monitörün özellikleri çok güzel . bir de maximum çözünürlükte oyun performansı iyi olsa hiç düşünmeden alacağım.
  • Monitörde fiyatta gayet güzel geldi bana.. Alınabilir (:
  • Arkadaşlar, PS3 için bu monitörü almayı planlıyorum. Tavsiye edermisiniz?
  • detaylı güzel bir inceleme yapıcak biri yok mu??
  • Bende xbox360 ve hdmı dan dvd bağlamak için almak istiyorum, xbox bağlayıp kullanan varmı arkadaşlar?
  • Bugün Vatan' a gittim... ürün stokta kalmamış..
    sadece 2 mağazada vardı, onlar da teşhir.. yani diğer mağazalardaki teşhirleri bile satmışlar...

çıkarken görevli bana:
    "isterseniz teşhiri verelim, daha 2 gün önce açtık, zaten siz almazsanız bi kaç saat sonra biri mutalaka alır."
  • @karabasmayan
    Kutu içeriğinden dvi kablo çıktı mı acaba sizde hepsiburada'da kutudan dvi kablo çıkmadığına dair bir yorum yapılmış.
  • Kapıda ödeme seçeneğine indirim olduğu için buradan almayı düşünüyordum, hazır dolar da biraz düşmüşken. Gündüz stokta vardı ama akşam 5-6'dan sonra stokta kalmamış. Deli gibi satıyor herhalde...
  • ortalama fiyatı kaç bunun??
  • Dvi kablo çıkmıyor.
    Elektrik kablosu, analog kablo ve toz bezi çıkıyor.
    Monitoru 2 gündür kullanıyorum, genel olarak begendim.
    Film seyrettim ve oyun oynadım, bazı benchmarklara baktım. Herhangi bir sorun görmedim.

Ayar dügmeleri ortada ve dokunmatik. Kullanımında bir sorun yok. Monitoru açınca altta mavi bir ışık yanıyor, rahatsız edici değil. Ama düğmeler aydınlatılmıyor. karanlıkta dügmeleri göremezsiniz.

Magic bright la farklı ayarlar yapabiliyorsunuz. Film seyrederken, oyun oynarken ve internette gezinirken her durum için menuden seçilen renk durumları var. Bunun dışında siyah beyaz, sephia, aqua gibi renkler de seçebiliyorsunuz. Bana bu seçenekler pek kullanışlı gelmedi, ama begenip kullanan olabilir.

Magic angle ile farklı açılardan bakmayla ilgili ayar yapılabiliyor, bu ayarı fazla test etmedim.

Magic eco ile ekonomi modu ayarı yapılıyor, kabaca parlaklık değişiyor.

Arkasında hdmi, dvi ve analog giriş var. Ayrıca ses çıkışı da var. Ses çıkışının olmasının nedeni şu, bu monitorde hoparlör yok. O nedenle hdmi dan ses ve görüntü aktarırsanız, ekstradan speakerlara ihtiyacınız var.

Arkaya biraz zorlayarak eğebiliyorsunuz. Dokunmatik tuşların altından tutup, üstten biraz zorlarsanız arkaya dogru eğilebiliyor.

24 inc, 70.000 dinamik kontrast, full hd (1920x1080), yaklaşık 45 W çeken bir monitor. Bence parasını fazlasıyla hakediyor.

• hocam büyüklük açısından bi obje ile yanyana monitörün fotosunu koyabilir misin?? bide nerden kaça aldın acaba??
  • Makina olmadığı için çekemiyorum. Üç gündür kullanıyorum, ilk gün zorlanmıştım, ama şu anda büyüklük normal geliyor.

Görüntü alanı 531.4 x 298.9 mm yani 53 santime genişlik 30 santim yükseklik gibi düşün. Bu verdiğim ölçüler görüntü ölçüleri. Panelin ölçüleri 582 x 381 mm.

Nokta boyutu 0.2768 x 0.2768 mm. 23 incliklerin noktaları genelde 0.26 civarında oluyor diye hatırlıyorum. Eski 19 inc monitorde 0.282 x 0.282 iydi. Ben çogunluk dokuman okudugum için, nokta boyutu büyük olduğu için 24 ü tercih ettim. Oyun, film vs için nokta boyutu çok önemli olmaz.

Monitor uizmir vatandan aldım. Sanırım 277 dolar civarıydı. Worldcard a indirim yapıyorlar, hafta için %10 civarı, haftasonu ise %18 diyorlardı. Makinayla birlikte aldığım için tam fiyatını bu indirimler nedeniyle söyleyemiyorum.

Vatanda P2350 ile B2430H aynı fiyattaydı. Daha yeni model olması ve ekstra özellikleri nedeniyle bunu tercih ettim. Belki P2350 daha kaliteli görüntü sahip olabilir, bu konuda kesin konuşamam.

• 21.6 inç (16:10) ile 24 inç (16:9) farkı

Samsung B2430H 24'
  • bugün vatan bilgisayara gittim kalmamış. lg e2350 led monitörü vardı 23 inch hdmi dvi analog çıkışa sahip fiyatı 478 tl ydi . bugün yeni gelmiş 10 tane sonuncusunu ben aldım gayet güzel şimdilik
  • LCD ekran boyutlarını karşılaştırma isteyenlere güzel bir adres vereyim:
    http://www.displaywars.com/

Bu arada LG'nin LED ekranı gayet güzel fiyattan girmiş piyasaya,
    ama şunu belirmeliyim ki okuduğum tüm makalelerde Samsung XL2370 ve lg e2350 için renklerinin mavi ağırlıklı olduğu yazıyordu,
    Yani ikisi de gerçek renkleri gösteremiyor, renkler biraz maviye kayıyor,
    ki bu durumu mediamarkta monitörleri incelerken şahsen gözlemledim.

Bu yüzden monitor arayışında olan birisi olarak LED ekranları eledim..
    B2430H gelsin Vatan'a, direk alcam zaten... sıkıldım fazlasıyla...
    ama gelmeden bitiyor meret ne hikmetse... sanırım önsipariş verenler bile var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

LCD ekran boyutlarını karşılaştırma isteyenlere güzel bir adres vereyim:
    http://www.displaywars.com/

Bu arada LG'nin LED ekranı gayet güzel fiyattan girmiş piyasaya,
    ama şunu belirmeliyim ki okuduğum tüm makalelerde Samsung XL2370 ve lg e2350 için renklerinin mavi ağırlıklı olduğu yazıyordu,
    Yani ikisi de gerçek renkleri gösteremiyor, renkler biraz maviye kayıyor,
    ki bu durumu mediamarkta monitörleri incelerken şahsen gözlemledim.

Bu yüzden monitor arayışında olan birisi olarak LED ekranları eledim..
    B2430H gelsin Vatan'a, direk alcam zaten... sıkıldım fazlasıyla...
    ama gelmeden bitiyor meret ne hikmetse... sanırım önsipariş verenler bile var...

Bu site çok işime yaradı saol karşılaştırma için. Ben 16:10 oranlarında monitür arıyorum ama 24 inch lik pek model kalmadı piyasada.

• Vizelerim bitsin monitöre bakmaya gideceğim demiştim. Yahu 1 haftada stoklar erimiş. Millet marketten ekmek alır gibi alıyor. Ama bi tane düzgün inceleme göremedim.

XL2370 ve B2430H'ı yakından bi görüp kıyaslayım dedim. Araki bulasın. Sanırım ledlerde parlaklıktan ziyade bazı sorunlar var. O yüzden yine lcdlere bakacağız. Üstelik ledlerde vesa desteği de yok.

Sanaldan alsak onlarda ölü piksel garanti vermezler sanırım. Yerinde almaktan başka çare yok.

• Az önce monitörü bahçelievler gold bilgisayarda gördüm, fiyatı 430TL çok uygun. Şimdilik son 4 adetti ama ürün yeni olduğu için satışı devam eder dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 13 Nisan 2010; 18:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Vizelerim bitsin monitöre bakmaya gideceğim demiştim. Yahu 1 haftada stoklar erimiş. Millet marketten ekmek alır gibi alıyor. Ama bi tane düzgün inceleme göremedim.

XL2370 ve B2430H'ı yakından bi görüp kıyaslayım dedim. Araki bulasın. Sanırım ledlerde parlaklıktan ziyade bazı sorunlar var. O yüzden yine lcdlere bakacağız. Üstelik ledlerde vesa desteği de yok.

Sanaldan alsak onlarda ölü piksel garanti vermezler sanırım. Yerinde almaktan başka çare yok.

o kadar parayı monitöre vermeyi göze alabiliyorsan 20-30 tl de taksi parasına kıyabilirsin bence

ayrıca vatan bilgisayarda kalmamıs diyen arkadaslar, topkapı ve avcılar şubelerinde stokta görünüyor.internet üzerinden de alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 13 Nisan 2010; 19:02:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.