Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n 8 getırttırdım ben işlettim elımde almanyadan gelen guncel 10 tane pasaport var dugun ıcın geldıler 10 tane telı ısletebılırım saygılarımla para mara ıstemem saygılar...
  • DCA 0.3 bende de yüklü sesi alıyorum ama 2 . sese geçemiyorum.
    kırmızı, stop, play de yapınca flim en başa dönüp yeniden başlıyor ama sesi aynı kalıyor.
    başka bir programmı indirmeli. tv de dca 0.3 ten başka indirdiğim program yok

bu sorunun bi çözümü var mı???

le40b651 t3wxxh
    t-chl7deuc-3000.2
  • bir iki filmde daha deneyin. Belki o filme özgüdür.
  • Herkese Mrb bildiginiz gibi b650 serilerinde 2007 versiyonlu tvler maleseki fabrika çıkışlı kısıtlı erdem bey üzerinde çalışıyordu ama son gelişmeler ne bilmiyorum sorum şu şimdi Bigger Yellow Font uygulması bizde çalışmıyor udn hatasından dolayı çünkü uygulama oyun klasöründe görünüyor dts yi çalıştırabiliyoruz o çocuk menüsünde çıkıyor çünkü yazılımcılar çocuk menüsünü kapatmamış aca erdem bey bizim gibi 2007 kısıtlı yazılıma sahip kullanıcılar için Bigger Yellow Font ve diğer uygulamara için çocuk menüsünde verebilirmi bizde bu uygulamaları çocuk menüsünden tv ye kopyalamayı yada çalıştırmayı deneyelim şimdiden teşekkürler iyi günler
  • dts çalıştıramıyorum malesef.. firmware güncellemesi ile açabileceğimi düşünüyorm yeni fw varsa biri linkini pm atabilirmi ben bir türlü bulamadım..
  • arkadaslar bende son surumu yuklemek istiyorum.
    rica etsem 40b650 icin son firmware i yukleyebilecegim linki yollayabilirmisiniz?
    o kadar aramama ragmen bulamadım.
    simdiden tesekkurler.

quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

quote:

Orijinalden alıntı: firavun7777
    kardeş cevap için çok teşekkür ederim, fakat yine olmadı. samygo sayfasından
    samygo_dca_0_3_bin .tar.gz mödülünü indirdim yeni bir klasörolusturup zipli olan dosyanın üzerine sağ tıklayıp buraya çıkart dedim. daha sonra bu dosyayı usb ye kaydedip tv taktığımda direkt çocuk menüsünde görünüyor sonraki adım olarak tümünü kaydet dedim. bundan sonra herşeyi tam olarak sizin anlatığınız gibi yapıyorum ama maalesef yine aynı şekilde oluyor. oynatmaya hazırlanıyor diyor ve 15-20 sn sonra tv kapanıp acılıyor. başka neden olabilir? tekrar cevap yazarsan sevinirim...

Bu yama olmadan normal çalışıyor ama bu yama ile restart atıyor ise sanırım sizin TV de bir uyumsuzluk var...
    Daha önce herhangi bir SamyGO programını kullandınız mı? Herhangi bir firmware yaması yaptınız mı?
    TV yi açıp video izlemeden ve sadece DCA uygulamasını çalıştırıyorsunuz değil mi?

PVR uygulaması bazı sorunlar yaşatıyor DCA ile. Yada eğer önceden media playerde bir filme bakıp sonra DCA yı çalıştırırsanız yeniden başlama sorunuyla karşılaşıyorsunuz normal olarak. Ama sızın durum biraz farklı sanırım.

TV nin tam model kodu (TV nin yanında yazar) ve şu an içindeki yazılım (yazılım yükseltme menüsünde var) nedir?

Bir de yurt dışından yeni gelmiş ve pasaportuna telefon kayıtı yaptırabilecek bir arkadaş var mı aranızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: MAS207

Herkese Mrb bildiginiz gibi b650 serilerinde 2007 versiyonlu tvler maleseki fabrika çıkışlı kısıtlı erdem bey üzerinde çalışıyordu ama son gelişmeler ne bilmiyorum sorum şu şimdi Bigger Yellow Font uygulması bizde çalışmıyor udn hatasından dolayı çünkü uygulama oyun klasöründe görünüyor dts yi çalıştırabiliyoruz o çocuk menüsünde çıkıyor çünkü yazılımcılar çocuk menüsünü kapatmamış aca erdem bey bizim gibi 2007 kısıtlı yazılıma sahip kullanıcılar için Bigger Yellow Font ve diğer uygulamara için çocuk menüsünde verebilirmi bizde bu uygulamaları çocuk menüsünden tv ye kopyalamayı yada çalıştırmayı deneyelim şimdiden teşekkürler iyi günler

Çalışır. Ama çocuk menüsünde göstermek için klasör içinde klasör kullanmak lazım. Yani kısıtlı yazılımda 1 program çalışyorsa hepsi çalışır, sorun olmaz...
    Yapacağın dts uygulamasındaki klasör yapısını kullanmak hepsi o. İyi bakarsan iki klasör içe gibi. Aynı yapıyı tüm programlara uydurabilirsin. Not: En dış klasördeki cldata dosyasını da text editörde açıp bir incele gerekli düzenlemeleri yap derim. Mrnepşn sarı alt yazı için "SamyGO-DCA for CIP devices" yazan yere "Sarı Altyazı..." yaz yazarsan daha düzgün çalışır diye hatrımda kalmış. Biraz kurcala zor değil inan.

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

dts çalıştıramıyorum malesef.. firmware güncellemesi ile açabileceğimi düşünüyorm yeni fw varsa biri linkini pm atabilirmi ben bir türlü bulamadım..

Son firmware yüklemek iyi bişey değil. TV nizin tam modeli ve içindeki yüklü olan programın versiyonunu söylerseniz yardımcı olayım

quote:

Orijinalden alıntı: vedat77
    arkadaslar bende son surumu yuklemek istiyorum.
    rica etsem 40b650 icin son firmware i yukleyebilecegim linki yollayabilirmisiniz?
    o kadar aramama ragmen bulamadım.
    simdiden tesekkurler.

Tam modelini yaz arkadaşım B650 den sonrası da çok önemli. Ayrıca kullandığın yazılım nedir şu an onuda belirt yardımcı olalım.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 23 Şubat 2011; 4:09:15 >

• arkadaşlar aylardır foruma bakamadım, gelişmelerden bayaa uzak kaldım

ben tv yi aldıktan bu yana hiç yazılımını güncellemedim

şu an dts, altyazı boyutu ve rengi, ikinci dil seçme problemlerine derman olabilecek, sorunsuz çalışan bir yazılım var mı?

ama şu ana kadar hiç yazılım yükseltmesi yapmadım.
  • Ne diyorsunuz arkadaşlar? Bundan sonra eski sayfaları okumaya üşenenlere yardım için adam başı $10 alayım mı? Hak ettik mi? :D
  • Arkadaşlar merhaba

Sorunuma epey araştırmama rağmen çözüm bulamadım anladığım kadarıyla birkaç arkadaş daha aynı sorundan muzdarip
    Sarı altyazıyı rahatlıkla çalıştırmama rağmen DTS programını çalıştıramadım bu nedenle samygo sitesinden 2005.1 yazılımını indirdim
    fakat RSA Disableri da kullanmama rağmen Yükseltilecek yazılım bulunamadı ibaresi çıkıyor.(46B650 İstanbul Bilişimden alınma)

Servi menüsünde yazılım T-CHL7DEUC-1007.1 olarak gözüküyor.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrburakbey

DCA 0.3 bende de yüklü sesi alıyorum ama 2 . sese geçemiyorum.
    kırmızı, stop, play de yapınca flim en başa dönüp yeniden başlıyor ama sesi aynı kalıyor.
    başka bir programmı indirmeli. tv de dca 0.3 ten başka indirdiğim program yok

bu sorunun bi çözümü var mı???

le40b651 t3wxxh
    t-chl7deuc-3000.2

pekçok farklı flimde de denedim ama sonuç olumsuz
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim 134 sayfanın tamamı olmasada büyük bölümünü okudum ama sorunumun cevabını bulamadım (tabi gözden kaçırdıysam kusuruma bakmayın)

Yaklaşık 2 yıl önce İ.B.'den aldığım LE40B650T2W model LCD tv'mi sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Versiyon olarakta 2010/04/21_003001 yüklü. Geçenlerde Samsung'un sitesinde yeni fw varmı diye bakayım dedim ve T-CHL7DEUC-3001.1 26 Oct, 2010 versiyonuna rastladım. 3001.1 ve 26 Oct tarihli oldugu için benim fw den sonraki versiyon olabileceğini düşünerek yüklemek istedim. Ama güncellemeyi herzamanki gibi yapmama rağmen flashdiskte herhangi bir güncelleme dosyasının olmadığı uyarısı geldi. Bir süre uğraştım olmayınca vazgeçtim... İlk sorunum bu oldu..(fw kuramama sorunu, gerçi bendeki fw üst sürüm olarak görüpte yenisi yok diye kurmamışta olabilirmi acaba?)
    Not: flash boştu, T-CHL7DEUC-3001.1.exe dosyasını klasörde açıp, flashın içinde (image klasörü ve gerekli dosyalar ile) kopyaladım o şekilde denedim. Yani önceki güncellemelerde de yaptığım gibi...

Daha sonra (gerçi bu olayla alakalı olmayabilir) herzaman film izlediğim harici hard diskimi takıp film izlemeye çalıştığımda farklı bir sorunla karşılaştım; yeni yüklediğim mkv uzantılı film dosyalarını bir süre yüklemeye çalışıyor sonrasında "desteklenmeyen video verisi" hatası veriyor. Ama harici hdd yüklü eski mkv dosyalarında sorun olmuyor. Onları ses+goruntu açabiliyor. 64. sayfada buna benzer bir sorunun filmin rip grubundan kaynaklanabileceği belirtilmiş, ama işin ilginc yanı eski okuyabildiği mkv dosyaları üzerinde mkvgui ile delay değişikliği yapsam dahi artık o dosyayı okuyamıyor. O eski mkvlerde zaten mkvgui ile düzenlenmiş dosyalardı. (Bu arada aynı dosyaları pc de sorunsuz açıyorum, yani hdd de bir sorun oldugunu sanmıyorum.HDD formatı NTFS) Kimi mkvleri de sesler ac3 olmasına rağmen hiçbir uyarı mesajı vermeden sadece görüntü olarak ses olmadan açıyor. İşin özü; şu an sadece harici hdd eski yüklediğim filmleri izleyebiliyorum. Acaba tv'nin codeclerinde mi bir sorun oldu? Bu sorun ile karşılaşan bir başkası varmı? Sizce sorunu nasıl çözebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

• hocam megui versiyon 3.30 kullanırsan sorun kalmayacaktır. bende de aynısı oldu ama ben fw update yapmadım zaten yapmayın diyorlar. bu fw konusunda bir değişiklik varmı ona bakıyorum. hala fw yüklememe tavsiyeleri gecerli mi?

kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@D0W

yeni yüklediğim mkv uzantılı film dosyalarını bir süre yüklemeye çalışıyor sonrasında "desteklenmeyen video verisi" hatası veriyor. Ama harici hdd yüklü eski mkv dosyalarında sorun olmuyor. Onları ses+goruntu açabiliyor, işin ilginc yanı eski okuyabildiği mkv dosyaları üzerinde mkvgui ile delay değişikliği yapsam dahi artık o dosyayı okuyamıyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşım büyük ihtimalle YA mkvmerge gui programının yeni versiyonunu kullanmaya başlamışsın YA DA Windows 7 kullanmaya başlamışsın..

Bende zamanında senin yaşadığın sorunun aynısını yaşamıştım..

Yapman gereken Programda "Extra options " kısmına gelip Her başlık için "Compression" kısmını None olarak seçmek..Yani Ses Dosyaları,Altyazı dosyaları vs.. hepsi için bu kısmını None yaparsan sorun ortadan kalkacaktır..

2. çözüm ise XP veya Vista kullanarak, bu ayarları hiç ellemeden de sorunu ortadan kaldırabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: xense

hocam megui versiyon 3.30 kullanırsan sorun kalmayacaktır. bende de aynısı oldu ama ben fw update yapmadım zaten yapmayın diyorlar. bu fw konusunda bir değişiklik varmı ona bakıyorum. hala fw yüklememe tavsiyeleri gecerli mi?

kolay gelsin...

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

yeni yüklediğim mkv uzantılı film dosyalarını bir süre yüklemeye çalışıyor sonrasında "desteklenmeyen video verisi" hatası veriyor. Ama harici hdd yüklü eski mkv dosyalarında sorun olmuyor. Onları ses+goruntu açabiliyor, işin ilginc yanı eski okuyabildiği mkv dosyaları üzerinde mkvgui ile delay değişikliği yapsam dahi artık o dosyayı okuyamıyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşım büyük ihtimalle YA mkvmerge gui programının yeni versiyonunu kullanmaya başlamışsın YA DA Windows 7 kullanmaya başlamışsın..

Bende zamanında senin yaşadığın sorunun aynısını yaşamıştım..

Yapman gereken Programda "Extra options " kısmına gelip Her başlık için "Compression" kısmını None olarak seçmek..Yani Ses Dosyaları,Altyazı dosyaları vs.. hepsi için bu kısmını None yaparsan sorun ortadan kalkacaktır..

2. çözüm ise XP veya Vista kullanarak, bu ayarları hiç ellemeden de sorunu ortadan kaldırabilirsin..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde sorunu çözdüm. Sizinde belirttiğiniz gibi sorun MKVMERGE GUI programındaymış, daha önce eski sürümlerini kullandığım programın 4.5.0 versiyonunu yüklemiştim. Şimdi tavsiyeleriniz üzere tekrar 3.3.0. versiyonunu bulup yükledim. Daha sonrada sorunlu video dosyalarına -1 delay değeri verip yeniden düzenleyince sorun ortadan kalktı. Artık hem "desteklenmeyen" uyarısı veridği videoları sorunsuz açıyor, hem de sadece görüntü olarak verdiği video dosyalarının artık seslerinide sorunsuz şekilde verebiliyor.

Tekrar teşekkür ederim...

• quote:

Arkadaşlar öncelikle belirteyim 134 sayfanın tamamı olmasada büyük bölümünü okudum ama sorunumun cevabını bulamadım (tabi gözden kaçırdıysam kusuruma bakmayın)

Yaklaşık 2 yıl önce İ.B.'den aldığım LE40B650T2W model LCD tv'mi sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Versiyon olarakta 2010/04/21_003001 yüklü. Geçenlerde Samsung'un sitesinde yeni fw varmı diye bakayım dedim ve T-CHL7DEUC-3001.1 26 Oct, 2010 versiyonuna rastladım. 3001.1 ve 26 Oct tarihli oldugu için benim fw den sonraki versiyon olabileceğini düşünerek yüklemek istedim. Ama güncellemeyi herzamanki gibi yapmama rağmen flashdiskte herhangi bir güncelleme dosyasının olmadığı uyarısı geldi. Bir süre uğraştım olmayınca vazgeçtim... İlk sorunum bu oldu..(fw kuramama sorunu, gerçi bendeki fw üst sürüm olarak görüpte yenisi yok diye kurmamışta olabilirmi acaba?)
    Not: flash boştu, T-CHL7DEUC-3001.1.exe dosyasını klasörde açıp, flashın içinde (image klasörü ve gerekli dosyalar ile) kopyaladım o şekilde denedim. Yani önceki güncellemelerde de yaptığım gibi...

Daha sonra (gerçi bu olayla alakalı olmayabilir) herzaman film izlediğim harici hard diskimi takıp film izlemeye çalıştığımda farklı bir sorunla karşılaştım; yeni yüklediğim mkv uzantılı film dosyalarını bir süre yüklemeye çalışıyor sonrasında "desteklenmeyen video verisi" hatası veriyor. Ama harici hdd yüklü eski mkv dosyalarında sorun olmuyor. Onları ses+goruntu açabiliyor. 64. sayfada buna benzer bir sorunun filmin rip grubundan kaynaklanabileceği belirtilmiş, ama işin ilginc yanı eski okuyabildiği mkv dosyaları üzerinde mkvgui ile delay değişikliği yapsam dahi artık o dosyayı okuyamıyor. O eski mkvlerde zaten mkvgui ile düzenlenmiş dosyalardı. (Bu arada aynı dosyaları pc de sorunsuz açıyorum, yani hdd de bir sorun oldugunu sanmıyorum.HDD formatı NTFS) Kimi mkvleri de sesler ac3 olmasına rağmen hiçbir uyarı mesajı vermeden sadece görüntü olarak ses olmadan açıyor. İşin özü; şu an sadece harici hdd eski yüklediğim filmleri izleyebiliyorum. Acaba tv'nin codeclerinde mi bir sorun oldu? Bu sorun ile karşılaşan bir başkası varmı? Sizce sorunu nasıl çözebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba,
    bende senin yaşadığın sorunun aynısını yaşadım. Üstelik bende seninkinden daha eski versiyon olmasına rağmen (2009/08/14_002004). Samsung türkiyeden fw varmı diye baktım ve 26 Oct 2010 tarihli T-CHL7DEUC-3001.1 versiyonlu firmwarei indirdim ancak aynı sendeki sorun, yüklenecek yazılım bulunamadı dedi. Bende o gün bugündür bir update yapamadım.
    Benim de official firmwareler ile ilgili merak ettiğim birkaç konu var;
    1) Bu firmware'lerin arasındaki geçişin historysi nerede mevcut, yani 2 firmware arasındaki farkları nerede yazıo bu samsung???
    2) samsung.uk (United Kingdom) sitesinde çok daha yeni, 2011 şubat tarihli firmware var. Sanki orası daha sık güncelleniyormuş gibi geldi bana. Oradan da indirdim ama dosya ismi: "T-VALDEUC_3007.1.exe" . Normalde olduğu gibi "T-CHL7DEUC_3001.1_Step2.exe" şeklinde değil. Acaba bu firmware yüklenir mi?
    Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler...

• hocam bende samygo sitesindeki program sayesinde 2005 yazılımına döndüm son firewiredan. Allah razı olsun yapanlardan emeği olanlardan.. bende artık istiyorum buyuk alt yazım olsun. yeşil sarı... rengi olsun. ama nasıl yapılacak bi türlü anlamadım. tv: 32b653. varsa buna uygun hazır yapılmış biri bana yollayabilir mi?

bir de samygodan SamyGO-All-Extensions-v0.03.6-r12-for-T-CHU7DEUC-20110103181054 diye bişey indirdim yukledim. niye yukledim onu da bilmiyorum bu bana ne kazandıracak şimdi???

bir de erdem hocam. yazılımı geri döndürmek için veya wifi için falan filan tv ye yukleyip calıstırdığımız seyleri artık silebilir miyiz? yoksa hep orada durmalı mı??

ha bide ( cok oluyorum galiba ) biri bana wifi için usb zımbırtı tavsiye edebilir mi? iyisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emots61 -- 3 Mart 2011; 0:24:36 >

• merhaba arkadaşlar ben iki gün önce samsung 32c630 lcd tv aldım ag kablosunu bagladım ag testini yaptım hiç bir problem görünmüyor fakat internet tv ekranı yok. yani internet tv diye bir ekran göremedim kumandadan sourche tuşuna bastıgımda dlan da agı görüyor ona bastıgımda direk media play i açıyor .analog tv den ingiltereyi seçtim buna ragmen internet tv diye bir ekran göremedim. İnternet tv yi ayarlamam için bana resimli olarak anlata bilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  • Selam arkadaşlar Size bir konu hakkında paylaşımda bulunmak istiyorum ben 8.5 ay önce LE32B651T3WXXC LCD tv aldım bu tv aralık ayına kadar FULL HD yayınlarda gayet berrak temiz bir görüntü sunmaktaydı...Ocak ayında artık HD yayınların TV nin ilk geldiği andaki kadar temiz olmadığını fark ettim her türlü yayını FULL HD olarak izleyebiliyorum bir sorunum yok Reklam olmasın ama cihaz listesini yazayım

DREAMBOX 800 HD
    BAFF FULL HD 2000 Receiver
    ATLANTA HD BOX
    PROZEG 2010 HD Receiver
    NEXT 18500 HD
    NEXT 19500 SUPERİOR+ HD
    HİREMCO X3 TURBO HD

Örnek olarak yazdığım bu cihazlar ETHERNET girişli olduğu için şifresiz HD kanallar dışında şifrelileride seğredebiliyorum imkanım geniş...

Asıl konu bu samsung 32B651 HD kanallarda ilk günkü canlılığını vermemekle beraber bunu kardeşimde fark edip abi moralin bozulmasın diye söylemedim ama tv ilk geldiği günkü gibi göstermiyor artık dedi bende evet onun için yazılım yüklediğim son 3000.1 den ilk yazılımına dönmek istediğimi söyledim ama kabul etmiyor tv bende o yazılım üzerinde tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm o ana kadar 8 ay içerisinde 113 gün kullanmışım...
    nitekim samsung servisini aradım arkadaşlar geldiler kendilerine ki şunu ifade ettim telde ben evde yoktum tv nin ekranında yapay bir çerçeve oluştuğunu ki doğru gördüler biz şimdi onu yok edeceğiz kardeşiniz görüyor ki sprey sıkıp gidermişler kardeşimde benimle aynı canlılığı gördüğü için beyaz bir yayın açarmısınız demiş onlarda HD kanalda bulmuşlar ve ekranın sağ alt köşesinde gideremedikleri bir lekeyi fark etmişler hemen servis panele girip bizim oynamaya korktuğumuz panel ayarları kısmında hertürlü ayarı denemişler ben o esnada telde bekliyorum bana telkin ediyorlar ama benim gırtlağıma dayanmış çünkü dükkanada 32C651 aldım ondaki bana gelen ilk canlılığı gördüğüm için salondaki tv me bakmak istemiyordum moralim bozuluyordu kendilerine anlattığımda onlar bana biz sorun göremekdiklerini söylediler bende siz böyle diyorsanız ben eve geldiğimde bu tv yi kırıp atacağımı söyledim bu sizin tercihiniz beyefendi dediler buna binayen karşılıklı diyaloglar sonunda sizin içiniz rahat edecekse derken ( bu panelde 3 aydada sorun çıkabilir 1 yıldada 2 yıldada zaten ömrü belli demişler yukarıda ALLAH var istemedende olsa bunu söylemişler) ben fabrikadan panel sipariş edeceğim paneli değiştireceğim dediler (Panelde sorun var olmasa bunu yapmazlar diye düşünüyorum ölü piksel değil board sorunu değil) bugün sipariş veririm yarın takarız dediler bugün geçti kimse yok yarın veya sonraki gün gelirlermi bilmiyorum bekliyorum Ama sonuçta Samsung kendi panel ürettiği için LCD ve LEDDE gerçekten farklı bir konumda ama Servis desteği ve müşteri memnuniyeti sıfır bilginiz olsun

• yukarıdaki arkadaşların proplemin çözümü ilk önce 3000.0 olan 5 oct 2010 programını ilk önce yüklüyorsunuz zaten dosya uzantısında step1 yazıyor.yüklemeyi bitirdikten sonra tekrar baş dönüp 25 oct 2010 sürümünü usb yükleyip tekrar güncelleme yapın dosya uzantısını step2 olarak yazan dosyayı tv yükleyin yazılımınızı yükseltmiş olacaksınız.yani step1 ve step 2 olarak iki kere lcd kurulum yapıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.