Arkadaşlar çift sim kartlı telefonum delirdi mesaj atarken kapanıp geri açılıyor zaman zaman, telefonla konuşurken klavye kullanmam gerektiğinde klavye açılmıyor kitleniyor (bu da zaman zaman) bu yüzden firmware update'i falan arandım bulamadım belki dedim meltemi/meego/android vs bi işletim sistemi yüklenebilir(android muhtemelen kasacaktır ancak meltemi falan olabilir diye düşündüm) bunun hakkında da bişey bulamadım derdim ya firmware güncellemek ya da değişik bi işletim sistemi yükleyebilmek yardımcı olabilecek konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa beni konu hakkında bilgilendirebilirse çok sevinirim. Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.
3gyi kapat kardeş telefonda çok mecbur kalmadıkçada açma 3g açık olunca tel kendini sürekli resetliyor ben 1 yıldır kullanıyorum sorunları anlatmakla bitmez
Bendede çift sim kart takılıyken ortamda başka elektronik cihazlar varken açılıp kapanma yapıyor kendi kendine.evdeyken bi kere hata verdiğini görmedim.
kardeş eğer 3g çekmiyorsa daha doğrusu gidip geliyorsa tel kendini resetliyor bazen 3g kapalı olsada kendini resetliyor bezen hiç bir neden yokken de kendini resetliyor kısaca bu tel kendini sürekli resetliyor :D paraya sıkışığım bu aralar yoksa değiştircem anında :)