Şimdi Ara

samsung bd-c5500 blue-ray oynatıcı (usb'den mkv) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
31.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blueray player HD film seyretmek içindir. TV HD değil ise dvd player almanız daha ucuza, daha kaliteli film seyremeniz anlamına gelir. Bosuna Bluray player almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 23 Aralık 2010; 7:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caylpso

bu arada bişey sorcam bende 82 ekran flat profilo tv var.bu bluray oynatıcı olsam tv filmleri orçarmı?

tv nizde sanırım scart giriş var bu cihazda ise bir hdmi çıkış bir yuv çıkış var birde üçlü tos kablo var stereo ses ve görüntü için olan kablo sizin tv nize uyarsa alabilirsiniz.. usb den flash bellek veya 3,5 luk yada 2,5 luk hdd bağlayarak filmleri izlersiniz.. 720 ve 1080 p olan filmleri hdmi ve yuv çıkış haricinde cihaz
    tv ye aktarırsa izlersiniz ben hdmi ve yuv denedim sorun yok ama 3 lü tos kabloyu denemedim.. yuv to scart kablo ile bir deneyin derim bu kablo link..http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=799

• nasıl yani anlamadım 2 tane kablo işimi görürmü diyosunuz.bi problem çıkartmazmı?
  • Arkadaşlar bugün mağaza da 500 gb 2.5 hdd ile denedik.

Tüm mkv leri açtı ama m2ts açmadı.
  • Bugün 212 Avm'deki Media Markt'tan 199 tl'ye bende aldım. 2 yıl garantili (Samsung Türkiye garantisi var) eksta 40 tl daha öderseniz garanti süresini 5 yıla uzatıyorlarmış. Ben uzattırmadım.
    Hama'nın kaliteli bir Hdmi kablosunuda aldım. Oradanda Dvd'cime gidip Blueray film kiraladım. Az önce televizyona bağlayıp 2-3 dk seyrettim,görüntü gerçekten muhteşem diyebilirim. Çocuk uyusun kaldığım yerden devam :)
    Bu arada Media Marktta gördüğüm kadarıyla 6-7 adet daha Samsung Blueray Player vardı.
    Almayı düşünenler kaçırmasın bence. Aynı player Teknosada 349 tl'ye satılıyor.
  • Bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor acaba?

Bir de her Media Markt ta var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Bugün 212 Avm'deki Media Markt'tan 199 tl'ye bende aldım. 2 yıl garantili (Samsung Türkiye garantisi var) eksta 40 tl daha öderseniz garanti süresini 5 yıla uzatıyorlarmış. Ben uzattırmadım.
    Hama'nın kaliteli bir Hdmi kablosunuda aldım. Oradanda Dvd'cime gidip Blueray film kiraladım. Az önce televizyona bağlayıp 2-3 dk seyrettim,görüntü gerçekten muhteşem diyebilirim. Çocuk uyusun kaldığım yerden devam :)
    Bu arada Media Marktta gördüğüm kadarıyla 6-7 adet daha Samsung Blueray Player vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren
    Bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor acaba?

Bir de her Media Markt ta var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Bugün 212 Avm'deki Media Markt'tan 199 tl'ye bende aldım. 2 yıl garantili (Samsung Türkiye garantisi var) eksta 40 tl daha öderseniz garanti süresini 5 yıla uzatıyorlarmış. Ben uzattırmadım.

Normalde şimdiye kadar bitmesi gerekiyormuş yani ne zaman biteceği belli olmaz.
    Her Media Markt'ta bu kampanya yok. Sadece 212 Avm'de var.

• 199 çok iyi bir fiyat ama İstanbul da tek mağazada ben Denizli de tel ettim para göndereyim kapıda ödeyeyim dedim ama illa mağazaya geleceksiniz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren
    199 çok iyi bir fiyat ama İstanbul da tek mağazada ben Denizli de tel ettim para göndereyim kapıda ödeyeyim dedim ama illa mağazaya geleceksiniz diyorlar.

İstanbulda bir tanıdığınıza filan rica edip aldırsanız.
  • Arkadaşlar ne yaptıysam güncelleme yapamadım.Siz nasıl yaptınız söyler misiniz?Diğer tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorum ama güncelleme yapamıyorum bir türlü.
  • Güncelleme yaparken öncelikle bluray playerin içinde disk olmadığından emin olun . Küçük bir flash belleği (1gb - 4gb) formatlayın (aygıt varsayılanlarını yükleyin) içine sadece indirmiş olduğunuz BSP-C5500WWB-1020.1.RUF dosyasını zip ten çıkartarak koyunuz (yani flash diskte yanlızca BSP-C5500WWB-1020.1.RUF adlı dosya olacak) cihazı kapatın flas diski takıp cihazı açın zaten gerisini kendi yapacak siz sadece kumandadan evet tuşuna basacaksınız....bu arada yeni firmware 1020.1 oldu haberiniz olsun....
  • Sevgili feritergin dediğini aynen yaptım ama yine olmadı benim usb 16 GB bunla ilgili olurmu bilmiyorum ama pekte imkan vermiyorum.Çünkü normalde bu usb'den filmleri oynatabiliyorum sorun olmuyor.Ama güncellemeyi bir türlü yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaga -- 7 Ocak 2011; 9:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

Sevgili feritergin dediğini aynen yaptım ama yine olmadı benim usb 16 GB bunla ilgili olurmu bilmiyorum ama pekte imkan vermiyorum.Çünkü normalde bu usb'den filmleri oynatabiliyorum sorun olmuyor.Ama güncellemeyi bir türlü yapamadım.

Selamlar, bilgisayarınızda autorun virüsü varsa flash diske bir dosya atıyor olabilir, arkadaşlar sadece bu dosya bulunmalı diyor flash disk içinde. virüs olmadığına emin olduğunuz başka bir pc üzerinde formatlayıp usb diskinizi öyle deneyin isterseniz.
  • Tamam karatech bugün akşam onuda denicem.Tşk ederim ilgine.
  • Merhaba,
    Ben de güncelleme yaparken usb üzerinden yapamamıştım, sonra çok uğraşmadım tekrar yazılabilien bir dvd ye yazdım ve herhangi bir sorun olmadan güncelleme yaptı. İsterseniz bir de cd ya da dvd ye yazarak deneyin.
    Saygılarımla..
  • Dün itibariyle güncellemeyi yapmış bulunuyorum.Emeği geçen herkese tşk ederim.
  • Dün akşam Merter MM de 299 TL fiyat vardı .İlgilenen arkadaşlara duyrulur.
    212 MM de olduğu gibi tekrar kampanya yaparlarmı acaba.
  • slm,arkadaşlar
    philips 37PF9631D TV kullanıyorum.samsung bd-c5500 ün internet tv özelliğini kullnmak için tv ninde bu özelliği desteklemesi gerekiyor mu yoksa sadece bluray player bunu yapıyormu.eger tyapıyorsa almayı düşünüyorum.
  • c5500 üm yok ama sonuçta tv burada sadece panel görevi görür,yani kaynaktan gelen görüntüyü göstermekle yükümlü,
    internet bağlantı özelliği olmasına gerek yok,ethernet girişi sonuçta bdplayer da ve onun üzerinde ki yazılımı kullanarak
    bağlantı sağlanıyordur. Tek endişeniz buysa rahat olun.

quote:

Orijinalden alıntı: alias46

slm,arkadaşlar
    philips 37PF9631D TV kullanıyorum.samsung bd-c5500 ün internet tv özelliğini kullnmak için tv ninde bu özelliği desteklemesi gerekiyor mu yoksa sadece bluray player bunu yapıyormu.eger tyapıyorsa almayı düşünüyorum.
  • tv de ethernet girişi varsa yada samsung tv b650 ve üstü ise ve wifi dongle varsa internete girebilirsiniz yahoo nun bazı widgetleri var onlarda havadurumu flickr ve you tube gibi ama eğer bağlanmazsa tv nin ayarlarından ülkeyi ingiltere yapacaksınız
    umarım yardımcı olmuştur
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.