Şimdi Ara

samsung bluetooth internet mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde e-840 ve Bien usb dongle var.
    sonylerin java tabanlı telefonlarında olduğu gibi,
    samsungda da bluetooth bağlantısını kullanarak adsl üzerinden cepten internete nasıl bağlanılır? ayarlar nedir bilen duyan varsa bi el atın 4 saattir bi döküman bulamadım.
    birde bluetooth ile direk hafıza kartına dosya göndermenin yolu nedir? (varmıdır) malum telefon hafızası 70mb yetersiz kalıyor.
    sx1 i arar oldum s60 varken mis gibiydik kıytırık javaya kaldık şimdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: winston-tuborg

arkadaşlar elimde e-840 ve Bien usb dongle var.
    sonylerin java tabanlı telefonlarında olduğu gibi,
    samsungda da bluetooth bağlantısını kullanarak adsl üzerinden cepten internete nasıl bağlanılır? ayarlar nedir bilen duyan varsa bi el atın 4 saattir bi döküman bulamadım.
    birde bluetooth ile direk hafıza kartına dosya göndermenin yolu nedir? (varmıdır) malum telefon hafızası 70mb yetersiz kalıyor.
    sx1 i arar oldum s60 varken mis gibiydik kıytırık javaya kaldık şimdi.

malesef arkadaşım bunun bir yolu yok

ve gelen verileri hafıza kartına direk kaydetme gibi seçeneğide bulunmamakta

bunlar genel samsung sıkıntıları

• cevap için teşekkür ederim. kabloya mahkum kaldık yine.
  • net olayını ben de aramıştım ama öyle bi çözüm yok. kart olayı ise mümkün olan tek yöntem, gönderdiğin dosyalar telefon hafızası dolduğunda otomatik olarak hafıza kartına kaydediyo
    şu samsung kendini yazılım alanında birazcık geliştirse çok büyük işler başarıcak ama şuan rezilliğin bini bi para...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

net olayını ben de aramıştım ama öyle bi çözüm yok. kart olayı ise mümkün olan tek yöntem, gönderdiğin dosyalar telefon hafızası dolduğunda otomatik olarak hafıza kartına kaydediyo
    şu samsung kendini yazılım alanında birazcık geliştirse çok büyük işler başarıcak ama şuan rezilliğin bini bi para...

ben de onu da yapmıyor hafıza dolunca failed to uplouded the file uyarısı geliyor. onun için bi ayarmı lazım?
  • ayara falan gerek yok, e890 ve e250 kullanıyorum ikisinde de otomatik olarak karta kaydedilsin mi diye soruyo. kabul ediyosun ve almaya başlıyo.
    kart hafızası yetersiz olmasın?
  • hafıza kartı boş, tekrar denemdim bellek dolu uyarısı verdi telefon. ilginç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ayara falan gerek yok, e890 ve e250 kullanıyorum ikisinde de otomatik olarak karta kaydedilsin mi diye soruyo. kabul ediyosun ve almaya başlıyo.

TELEFON HAFIZASI BOŞKEN DEDİĞİN MODELLER O SORUYU SORMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ayara falan gerek yok, e890 ve e250 kullanıyorum ikisinde de otomatik olarak karta kaydedilsin mi diye soruyo. kabul ediyosun ve almaya başlıyo.

bi onceki mesajimin devami niteliginde oldugu icin tekrar yazmadim, ikisini birlikte okursan telefon hafizasi dolu oldugunda bu uyari ciktigini kastettigimi anlarsin...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

bi onceki mesajimin devami niteliginde oldugu icin tekrar yazmadim, ikisini birlikte okursan telefon hafizasi dolu oldugunda bu uyari ciktigini kastettigimi anlarsin...

BU OLAYDA MANTIKSIZ ÇÜNKÜ ACİL FOTOLAR İÇİN VEYA VİDEO ÇEKİMİ İÇİN BİRAZ TEL HAFIZASININ BOŞ OLMASI GEREKİRAYRICA HAFIZA KARTINA BLUTUTLA AKTARIMDA ÇOK YAVAŞLIYOR TEL HAFIZASI ALDIĞI GİBİ HIZLI ALMIYOR TEL HAFIZASINA ALIP KARTA TAŞIMAK DAHA HIZLI

• Kardeşim sen muhalefet misin?

Arkadaş "ben de onu da yapmıyor hafıza dolunca failed to uplouded the file uyarısı geliyor. onun için bi ayarmı lazım? " demiş
    ben de "ayara falan gerek yok, e890 ve e250 kullanıyorum ikisinde de otomatik olarak karta kaydedilsin mi diye soruyo. kabul ediyosun ve almaya başlıyo.
    kart hafızası yetersiz olmasın? " demişim

Şimdi burdan anlaşılan, alacağın dosyanın boyutunun telefon hafızasındaki boş alandan daha büyük olması durumunda dosyanın hafıza kartına kaydedilmesi seçeneğinin belirmesi değil mi?

Evet direk olarak karta kayıt yaparken hız baya düşük, zaten dosyaları telefon hafızasından karta taşımak samsunglarda uzun sürüyor. Nokia ve SE tadı yok yani

• quote:

Kardeşim sen muhalefet misin?

Arkadaş "ben de onu da yapmıyor hafıza dolunca failed to uplouded the file uyarısı geliyor. onun için bi ayarmı lazım? " demiş
    ben de "ayara falan gerek yok, e890 ve e250 kullanıyorum ikisinde de otomatik olarak karta kaydedilsin mi diye soruyo. kabul ediyosun ve almaya başlıyo.
    kart hafızası yetersiz olmasın? " demişim

Şimdi burdan anlaşılan, alacağın dosyanın boyutunun telefon hafızasındaki boş alandan daha büyük olması durumunda dosyanın hafıza kartına kaydedilmesi seçeneğinin belirmesi değil mi?

Evet direk olarak karta kayıt yaparken hız baya düşük, zaten dosyaları telefon hafızasından karta taşımak samsunglarda uzun sürüyor. Nokia ve SE tadı yok yani

aynı şeylerden bahsediyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.