Şimdi Ara

SAMSUNG BUZDOLABI ALACAĞIM.(VESTEL ALDIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.teknosa.com/urunler/115010534/samsung-rt38fajedwwtr-buzdolabi/?gclid=Cj0KEQjwgeuuBRCiwpD0hP3Cg4kBEiQAHflm1nbSl7JcH3nfGRKCqk_RIR6niKjD-yxhdUT8CnlEsrsaAqRi8P8HAQ

Bimekste 1300 teknosada 1200 tl gidip teknosadan alacağım nasıldır

Vestel nf 480 x inox aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizgari -- 26 Ağustos 2015; 21:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımınız lazım beyler hiçbir bilgim yok bu konuda
    Dolar beyaz eşyaya yansımadan almam gerekiyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizgari -- 24 Ağustos 2015; 16:33:39 >

• Bu fiyatlarda alınabilecek bir buzdolabıdır.tavsiye ederim.10yıl motor garantisi var.

• salihg34 S kullanıcısına yanıt
    hocam bugün gittik annemle beyazını beğenmedi gri olanını istiyorda onunda boyutu beyazla aynı heralde değilmi?

Vestele girdik fiyatı 1580 tl olan gri bir buzdolabı beğendi samsungdan daha geniş ama ben pek sıcak bakmadım kalitesi nasıldır sizce?
  • Beyaz ve gri dolabın ölçüleri özellikleri aynıdır.ama gri olan inox değildir.yani paslanmaz çelik malzeme değil.bu önemli
    Vestel yeni serileri var.tavsiye ederim alternatif olarak iyi bir seçim olur.
    http://m.teknosa.com/urunler/115010634/vestel-eko-nf450-buzdolabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Samsung Buzdolabı Kullananlar ?
    4 yıl önce açıldı
    Bosch veya Samsung buzdolabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam tam tersi değilmi o gri olan inox diye biliyordum ben birde beyaz çabuk kirleniyor gri alacağız ona göre birkaç alternatif verirseniz çok memnun olurum
    forumda herkes bir markayı kötülüyor ne alacağına karar veremiyor insan
  • buzdolabında vestelden pek memun olan yok, bende vestel alacaktım, ürün hakkında şikayet çok olduğu için profilo aldım
  • Gri renk diye bahsedilen teknik olarak inox diye geçer yani paslanmaz çelik.
    Ama o modelin rengi gri gümüş deriz ama paslanmaz çelik değil.
    Marka kötülemek olmaz doğru birşey değil etik değil.
    Birkaç araştırma yaparak öneride bulunabilirim

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    hocam vesteli önermiyorlarda profiloyuda önermiyor forum
  • Rizgari kullanıcısına yanıt
    hocam ben çok araştırdım profilo için forumda pek şikayet görmedim, aksine bosch ile aynı fabrikada üretildiği aynı malzemelerin kullanıldığı sadece birine bosch, markası diğerine profilo markası basıldığını okudum...Boşuna boscha daha fazla para vereceğinize profilo alın diyorlardı...
    1500 tl ye kadar gri renk

hocam size zahmet olacak ama çok makbule geçersiniz:)
  • Tüketicinin markadan ziyade kullandığı üründen memnun olmaması olabilir ama markaya genel olarak kötü denilemez.Vestel son yıllarda atak yaptı.
    Markadan ziyade ürün kıyaslaması daha doğru olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizgari

Yardımınız lazım beyler hiçbir bilgim yok bu konuda
    Dolar beyaz eşyaya yansımadan almam gerekiyor

2 senedir buna benzer bi modelini kullanıyorum900 tl ye almıştım.Sorunsuz kullanıyorum.
    Alma diyen forum ahalisine uyma.
    Beyaz eşya yenilicem bende.Komple gözüm kapalı samsung alıcam.
  • Rizgari kullanıcısına yanıt
    www.vestel.com.tr
    Buzdolapları Modelleri ve Fiyatları | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/vestel-eko-nf480-x-a+-buzdolabi

• 2yıl kullanım bir buzdolabı kalitesini anlamak için yeterli süre değil. En ucuz en basit buzdolabı bile 5yıl gider.
    Ayrıca samsungu kötülemiyoruz.ama beyaz eşya tecrübe işi ürüne makyaj yapmakla albenisi artırmak ve reklam o markanın ürünlerine gözü kapalı dalmayı gerektirmez.

Hocam vestel'in buzdolabında kullandığı motor markasını bilirmisiniz.
    Adamlar dünyanın bir ucundan 1.200 buzdolabı getiriyor.Senin vestel burda 1.600 satmak istiyor.
    Konu fanatikliği yapmıcam.Çünkü forumun beyaz eşya ve klima konusunda fanatikliği var.
    Samsung'tan Allah bin defa razı olsun.Sayesinde uygun fiyatlı ürünler alabiliyoruz.Bu firma olmasa ne bosch ne siemens ne de bir başka markanın yanına fiyat olarak yaklaşamayız.
    Bence samsung karalanmasının tek sebebi pazar payını yükseltmesidir.Her konuda başarılılar ve diğer firmalar korkmaktadır.
  • Vestel almayın da ne alırsanız alın emin olun sizi pişman edecektir. =)
  • 6 yıllık Samsung buzdolabımız var ve sorun yaşıyoruz. İlk 3 yıl problem yoktu, sonra ses problemi ortaya çıktı, şimdi de soğutucu kısmı ya donduruyor, ya da hiç soğutmayıp içindeki yiyeceklerin bozulmasına sebep oluyor. 2 defa servis çağırdım, ilk gelen eleman eliyle dolaptaki su şişelerine dokunup bence normal dedi. (Buzdolabı içine termometre almıştım ve sıcaklık 10 derece üzeriydi) İkinci eleman ben yokken gelmiş, dolap çalışıyor diyip gitmiş. Soğutucu kısmı üflemiyordu bile.

Samsung'un teknik servisi teknik değil. Servis sadece. Eve bir adet kontrol kalemiyle gelip, sorununuzu çözmeden, dolabın çalıştığını iddia ederek gidiyorlar. Özel servis çağırmak zorunda kaldım ve adam ısıtıcının kırılmış olduğunu söyledi, gelen yetkili servisin nasıl sorunu tespit edemediğine şaşırdı.

Araştırınca konunun aslında tasarımıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını gördüm. Samsunglar'da genelde problemli bu kısım anladığım kadarıyla. Termostat donuyor, ses yapıyor, sonra da bozuluyor. İlgili parçanın satıldığı yeri bulsam kendim alıp değiştireceğim.

Bu hafta yine arızalandı dolap. Dün tekrar aradım Samsung Çağrı Merkezini, daha yetkin servisiniz yok mu onu gönderin dedim, tamam dediler numaramı aldılar, ne arayan ne soran var.

Servis konusu buzdolabında diğer beyaz eşyalarda olduğundan daha önemli, buzdolabı olmadan günlük rutin devam edemiyor evde.

Sorun yaşadığınızda çözülmeyecek, ona göre yapın alışverişinizi.

Tamir masrafına göre yeni dolap almayı planlıyoruz. Tek parça değişimi 200 TL civarında tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayheyt -- 25 Ağustos 2015; 8:30:45 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.