Şimdi Ara

SAMSUNG BUZDOLABI ALACAĞIM.(VESTEL ALDIK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karaeski1

vestel almada hocam ne alırsan al çok sıkıntı yaşıyor herkes :)

hocam bireysel sorunlarınızı tüm markaya yansıtmayın lütfen
    biri geliyor samsung çok kötü diğeri beko arçelik vs.. çok kötü almayın diyor ne alsın bu millet
    vestel kullanıyoruz memnunuz şuan
  • Dolap paslaninca mutfakta nem var diyen vestele güvenmiyorum.Hata bene mutfakta değil salonda olmalıydı dolap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

• artik o kadar belli oluyor ki; resmen bazi insanlar kendi sattiklari beyaz esyalara rakip firmalari karaliyorlar bu forum uzerinden. her baslik altinda var

biz vestel kurutmali camasir makinesi aldik ve hem enerji sinifi olarak hemde fiyat olarak cok iyiydi, 1.5yil gecti hic sıkıntı cekmedik,

yerli mali aldik, ucuza aldik, servis cok ilgiliydi, daha sonra merkezden aradilar herhangi bir asamada sorun yasadik mi sordular, daha ne?

• Basligi guncelleyeyim, bir arkadasim atandigi yerdeki lojmani komple vestel beyaz esya tercihi ile dosedi. Hicbir sorun yok.

Kizkardesim evlilin arifesinde. Ciddi arastirdi, en son vestelde karar kildi. Buzdolabi,camasir makinesi vestel oldu. Cevresinden de vestel kalite ve musteri memnuniyeti acisindan iyi demisler ona.

Bu postu marka reklami yapmak icin atmiyorum. Zira gecmiste de samsung ve vestele giydirmisligim var yine bu baslikta.

Samsung camasir makinesini validenin evine aldigimiz gunden beri HEİ hatasi veriyor. Servis sorun yok dedi, istanbul merkezi aradim, ayni servisi yonlendirdiler, baska servis yokmus. Onlar da bir sey yok deyip gittiler her seferinde.

Aeg var bende camasir makinesi olarak. cok memnunum ama sanirim ulkemizde satisi elextrolux olmus, o da servis agi vs sorun.

• Ben Şu Üründe Şu Problemi Yaşadım Diye Bilgi Verenler Değil Ama

Şu Forumda Pervahsızca Vestele Atan Tutan Şahıslar Zavallı 0 Bilgi Birikimi Negatif Değerlerde Kavrama Kabiliyeti Sahibi İnsanlar Forumlara Belli Bi Yaştan Sonra Düşmüş Doğrusunu Olmasada Bende Bişeyler Öğreneyim Arzusu Sahibi Yarı Cahilleri De Kendilerine Mürit Eden Açık Söyliyim Şerefe Haiz Olmayan Alman Satış Birimi Çalışanları Mevcut Burada Eğer Parayla Çalışmıyorlarsa Daha Büyük ... Boschum Bozuldu Diyorlar Hocası Diyor Ayy Olur Öyle Şeyler Suyu Gelmiştir Keratanın, Vestel Arızalandı Diyor Bu Sefer Demiştik Hep Bozuluyor Zaten Diyor "Oluşum" Bide Bu Şahsiyetsizlere Hocam Diyorlar Niye 2 Komprasör Markası Söyleyip Bi İki Sallama Teknik Yorum Yapınca Üstteki Mürid Dediğim Kitle Ulan Adama Bak Ne Değişik Şeyler Söylüyor Bu İyi Biliyor Diyor Gariban Zaten Ne Dediğini Anlamıyor Bu Alman Hocalarını Bi Araştırın İnternette Bakın Doğal Mı Bazı Şeyler Bazı Rakamlar Hobi Mi Bunlarınki Çok Zor Değil Yoksa Distribitörlük Mü Yapıyorlar Anlarsınız Bu Ülkede Çaktırmadan "Yabancı Sermaye Kazancını Artırmak İçin Maksatlı Yazılar Yazan Yanıltıcı Mesaj Atan" Herkes "Açık Net Şerefsizdir" Ceza İçin Okuyacak Yönetici Arkadaş Da Teknik Bir Kusur Gördüyse Bu Cümlede Aidiyetini Sorgulasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Ben Şu Üründe Şu Problemi Yaşadım Diye Bilgi Verenler Değil Ama

Şu Forumda Pervahsızca Vestele Atan Tutan Şahıslar Zavallı 0 Bilgi Birikimi Negatif Değerlerde Kavrama Kabiliyeti Sahibi İnsanlar Forumlara Belli Bi Yaştan Sonra Düşmüş Doğrusunu Olmasada Bende Bişeyler Öğreneyim Arzusu Sahibi Yarı Cahilleri De Kendilerine Mürit Eden Açık Söyliyim Şerefe Haiz Olmayan Alman Satış Birimi Çalışanları Mevcut Burada Eğer Parayla Çalışmıyorlarsa Daha Büyük ... Boschum Bozuldu Diyorlar Hocası Diyor Ayy Olur Öyle Şeyler Suyu Gelmiştir Keratanın, Vestel Arızalandı Diyor Bu Sefer Demiştik Hep Bozuluyor Zaten Diyor "Oluşum" Bide Bu Şahsiyetsizlere Hocam Diyorlar Niye 2 Komprasör Markası Söyleyip Bi İki Sallama Teknik Yorum Yapınca Üstteki Mürid Dediğim Kitle Ulan Adama Bak Ne Değişik Şeyler Söylüyor Bu İyi Biliyor Diyor Gariban Zaten Ne Dediğini Anlamıyor Bu Alman Hocalarını Bi Araştırın İnternette Bakın Doğal Mı Bazı Şeyler Bazı Rakamlar Hobi Mi Bunlarınki Çok Zor Değil Yoksa Distribitörlük Mü Yapıyorlar Anlarsınız Bu Ülkede Çaktırmadan "Yabancı Sermaye Kazancını Artırmak İçin Maksatlı Yazılar Yazan Yanıltıcı Mesaj Atan" Herkes "Açık Net Şerefsizdir" Ceza İçin Okuyacak Yönetici Arkadaş Da Teknik Bir Kusur Gördüyse Bu Cümlede Aidiyetini Sorgulasın..

Ağzınıza sağlık hocam. Özellikle son bir kaç yıldır da başka bir markaya yönlendiriyor bu kişiler. Başta bir kibirli var yanına yandaşlarınıda almış beyaz eşya bölümünün içine ettiler. Herkesi öneri kisvesi altında kendi markalarına yönlendirdiler bu GİZLİ marka çalışanları.

• sırf servisi için bile Samsung alınmaz...

Dolabım su akıtıyordu Sakarya samsung yetkili servisi geldi 50 liralık parçayı 220 tl karşılığı değiştirdi.Eyvallah yetkili servis dedim.

Aradan 2 ay geçmedi yine başladı su akıtmaya malum servisi çağırdım adam sökerken boruyu yaraladı gazı boşaldı dolabın...

Ramazan günü dolapsız kaldım erzağım vs ziyan oldu utanmadan oyalıyorlar hala her aradığım başka birşey söylüyor ilgi alaka sıfır... almayın kardeşim almayın makina orta ayar birşey kaliteli değil zaten ama servisi felaket kötü uzak durun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.