Şimdi Ara

SAMSUNG BUZDOLABI ALACAĞIM.(VESTEL ALDIK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akrabamız sürekli aynı sorundan servis çağırdı. Garantiden işlem yapıyorlar ama sürekli bozuk. İade almadılar.
    Sorunu çözmediler yasal yola başvurun dediler. Tüketici hakem heyetinden iade kararı çıktı ödemediler. Allahtan eşim avukat, yardımcı oldu icra davası açtı. Kazanıldı anca 2 senedir yeni ödediler.

Özetle, işini bedelsiz yaptırabileceğin, güvendiğin bir avukatın yoksa samsung beyaz eşya alma. Çünkü avukat tutmaya kalksan zaten buzdolabı parasından uygun bir ücretle hiç bir avukat bu işi almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyuksel -- 25 Ağustos 2015; 9:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihg34

https://www.vestel.com.tr/vestel-eko-nf480-x-a+-buzdolabi

http://www.teknosa.com/urunler/115019044/lg-gl-m492gldl-buzdolabi

LG güzel ama küçükmüş hocam.
    Vesteli mağazada annem bu modelini beğenmişti :)

ya 1400 lük samsungu alacaz ya da bu vesteli

• ayheyt A kullanıcısına yanıt
    hocam bu bireysel bir sorun olabilir bence bütün markaya kötü diyemeyiz.çünkü sizin açtığınız gibi bir konu her markada var ve forumda samsung vestel arçelik beko bosch hotpoint vss.. çoğu markayı herkes bireysel olarak kötülüyor
  • Ben kendi yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum, bu sizin başınıza gelmeyebilir tabii. Ancak yetkili servisin yetersizliği diğer firmalarda böyle midir bilemiyorum, en azından arçelikte sorun olduğunda gelip tamir edebiliyorlardı. Samsungun modeline göre de değişim gösterebilir durum, tüm samsung buzdolapları için genellemek belki doğru olmayabilir(araştırdığımda diğer modellerin de bazılarında olduğunu okumuştum). Ancak servise işiniz düşerse (umarım düşmez) sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Benim alacağım bir sonraki dolap samsung olmayacak. Tavsiye istediğiniz için de tavsiye edemiyorum. Dolabın hacmi vs çok iyiydi ancak düzgün çalışmayan dolabı kullanmak mümkün değil, dolap arızalandığında 4-5 gün dolabı kullanamamak kullanıcıyı çok zor durumda bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayheyt -- 25 Ağustos 2015; 13:13:10 >
    Hocam elbetteki haklısınız servisin işini adam gibi yapması gerekir.Firma farketmeksizin...
    Kullandığınız samsung modeli neydi?
  • Rizgari kullanıcısına yanıt
    RT72SASW
    güzelde bir dolaba benziyor niçin böyle bir arıza veriyor anlayamadım
    bende şuan vestel almayı düşünüyorum ama aklımda profilo markasıda var 15-20 senelik kullandığımız buzdolabı profiloydu hala çalışıyor bir sıkıntısı yok
  • beko da iyidir hocam
    Samsung'daki bahsettiğim problem için aşağıdaki başlığa da bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_80273760/f_//tm.htm#84139616
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihg34

http://www.teknosa.com/urunler/115019044/lg-gl-m492gldl-buzdolabi

Vesteli bugün aldık hocam hem annem beğenmişti hem de siz önerdiniz.vestel bayisinde küçükte bi indirim yaptı iyi oldu.teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun güle güle kullanın ;) iyi bir seçim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salihg34 S kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam teşekkür ederim tekrardan :)
  • bu buzdolabı işinde arçelik çok iyi. 10 senedir sürekli çalışan buzdolabımda hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

bu buzdolabı işinde arçelik çok iyi. 10 senedir sürekli çalışan buzdolabımda hiçbir sorun yok.

Hocam bizim emektar da profilo ydu.Bu fiyata alınabilecek en iyi buzdolabıydı bence vestel

• vestel pişmanlıktır birdaha eve sokmam. inox buzdolabının kapısı iki kez pastan değişti. ev en üst kat havadar bu arada. anakart değişti. bu hafta yine bozuldu ve anakart ve ısıtıcı değişti. şimdi de buzluk soğutmuyor. daha 8. ci senesi dolabın. o 8 senede de yazdığım bisürü tamir gördü. birdaha vestel mi aslaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

vestel pişmanlıktır birdaha eve sokmam. inox buzdolabının kapısı iki kez pastan değişti. ev en üst kat havadar bu arada. anakart değişti. bu hafta yine bozuldu ve anakart ve ısıtıcı değişti. şimdi de buzluk soğutmuyor. daha 8. ci senesi dolabın. o 8 senede de yazdığım bisürü tamir gördü. birdaha vestel mi aslaaa

Hocam bu yazdığın sorun bütün firmalarda olabiliyor ben dolabı almadan önce samsungu profiloyu vesteli arçeliği hotpointi önermiyorlardı e ben ne yapayım buzdolabımı almayayım.gittiği yere kadar artık :)

1500 tl nakit olarak bir dolap arastiriyorum. Evdeki beko tam 11 yildir calisiyor. Gerci hic yerinden bile kipirdamadi alet. Yazliktaki arcelik de 11 yildir calisiyor.

Arcelikin fitili yiprandi, kapagi kapanmiyoe, servis kapagin komple degismesi gerektigini soyledi. O da 1000 lira civarindaymis.

Aile dostumuz yeni evini komple vestelle dosedi. Klimaya ve hatta elektrik supurgesine kadar. Yillardir hepsi tikir tikir calisiyor.

Elimde 2 alternatif var. Samsung 43h5000, lg glm492gqhl.

Bunlarin disinda vestel eko serisinden bir dolabi ve electroluxden de bir dolabi begendim. Vestel magazasina henuz gitmedim ama okudugum kadariyla son seri vesteller de pek problem yokmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

1500 tl nakit olarak bir dolap arastiriyorum. Evdeki beko tam 11 yildir calisiyor. Gerci hic yerinden bile kipirdamadi alet. Yazliktaki arcelik de 11 yildir calisiyor.

Arcelikin fitili yiprandi, kapagi kapanmiyoe, servis kapagin komple degismesi gerektigini soyledi. O da 1000 lira civarindaymis.

Aile dostumuz yeni evini komple vestelle dosedi. Klimaya ve hatta elektrik supurgesine kadar. Yillardir hepsi tikir tikir calisiyor.

Elimde 2 alternatif var. Samsung 43h5000, lg glm492gqhl.

Bunlarin disinda vestel eko serisinden bir dolabi ve electroluxden de bir dolabi begendim. Vestel magazasina henuz gitmedim ama okudugum kadariyla son seri vesteller de pek problem yokmus.

www.vestel.com.tr
    Buzdolapları Modelleri ve Fiyatları | Vestel

bunu almıştık hocam size de tavsiye ederim f/p bir ürün
    tabi mağazaya gidip bir inceleyin derim satın alıcaksanız mağazadan indirim de isteyin 1480e almıştık biz

Hizli donus icin tesekkurler. Samsungta 10 yil kompresor, 3 yilda parca garantisi var. Ama vestelde sadece 3yil parca garantisi var. Sikayet sayisinda vestel, samsunga gore acik ara lider.

Samsungun camasir makinesinden hic memnun degilim. Aegden memnunum. Dolayisiyla buzdlabinda da Electrolux mu alsam diyorum

Kafam cok karisti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG ler kalitelidir hocam http://m.teknosa.com/urunler/115019044/lg-gl-m492gldl-buzdolabi bahsettiğiniz model bu ise hacmide uygunsa size alınabilir.ben vesteli hacmi büyük olduğu için tercih etmiştim samsung alıcaktım yoksa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.