Şimdi Ara

Samsung Buzdolabı hakkında görüş bildirin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung RT-63FBPN Buzdolabı hakkında bilgisi olan var mı? almayı düşünüyorum.

• Bilgisi olan yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahit

Samsung RT-63FBPN Buzdolabı hakkında bilgisi olan var mı? almayı düşünüyorum.

Anneme RT63-EMEW bakıyordum ama hesaplı bulamadım.

Annem inox olsun dedi. Bu yüzden RT63-FBPN bende bakıyorum. Bugün özellikle araştırıyorum fiyat olarak.

Ablamda RT63-EBPN var. Memnun. Bende RT62-KDEW var bende memnunum.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Güzel ürün. Şu ana kadar 1650 tl civarında fiyatlar gördüm.

Not: Samsung Türkiye garantisi olanlara bakın.
  • quote:

Güzel buzdolabı. Geniştir. Fazla ses yapmaz.
    Kesinlikle öneririm. Tek sorun uygun fiyatla bir yerden bulmak. Bulunca yazarım buraya.
  • A sınıfımı çünkü bir arkadaşım RT53 dü galiba modelini aldı B sınıfıymış
  • quote:

A sınıfımı çünkü bir arkadaşım RT53 dü galiba modelini aldı B sınıfıymış

A sınıfı evet.
    Yanlış hatırlamıyorsam yıllık 495kwh/yıl civarı elektrik tüketimi var.

496 litre net hacim gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 23 Mart 2012; 11:51:51 >
  • Samsung buzdolabları konusunda gercekten hem sessiz hemde sogutma ve yıyecklerı saklama koruma bakımından cok başarılı biz 2 yıldır RT62KAMT modelini kullanmaktayız ve çok memnunuz iç hacim olarak ve yeşillikler ile meyveleri ortalama 3 haftaya kadar saklayabiliyor forumda incelemesi mevcut aratma yapabilirseniz bakın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kardeşlerim RT60KZRSW buzdolabına bakıyorum. memnun musunuz nedir önerileriniz fiyat olarak 1350 Ye alabileceğim yardım ve yorumlarınızi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Anneme RT63-EMEW bakıyordum ama hesaplı bulamadım.

Annem inox olsun dedi. Bu yüzden RT63-FBPN bende bakıyorum. Bugün özellikle araştırıyorum fiyat olarak.

Ablamda RT63-EBPN var. Memnun. Bende RT62-KDEW var bende memnunum.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Güzel ürün. Şu ana kadar 1650 tl civarında fiyatlar gördüm.

Not: Samsung Türkiye garantisi olanlara bakın.

usta o fiyata bulamadım nerede buldunuz RT63 EBPN İstanbul' da bu model yada RT77 SBPN Model alabileceğimiz -dediğiniz gibi garantili faturalı - yerler tavsiye edebilecekmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.