Şimdi Ara

Samsung Buzdolabı Kullananlar,,Sorunlar,,Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar inşallah yarın itibariyle samsung rt63 wmsw sahibi olacağım şu an kargoda..Gelince izlenimlerimi yorumlarımı yazacağım inşallah.
    Bütün samsung kullanan arkadaşlar yorumlarını sorunlarını bu konuda paylaşsın istedim.

• İlk mesaj benden olsun...Hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde sağlık ve afiyetle kullanmanı dilerim.Bu arada özel mesaj göndermiştim .Mesaj kutun dolu olabilir.Bi kontrol ediver.Para iadeni yaptımı binbircesit?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 17 Ağustos 2011; 20:51:25 >
  • 12 sene vestel derindonduruculu buzdolabı kullandım tık demedi 4 kezde ev taşıdım fakat elektriğin anasını ağlatıyordu yeni bozuldu şiimdi bakıyorumda A+ çıkarmış o zaman yoktu.neden kimse tavsiye etmiyor anlamadım.
  • Economist gördüm mesajı mesaj uyarısı vermiyor arada girdiğimde görüorm bazen.Sağolasın bugün ing bankı aradım para geri dönüşü olmuş sorun yok.Yok aslında ısrar etsem alırdım da hem bütceme göre biraz fazlaydı 1950 tl ye gelecekti yok kargosu + garantisi filan ama rt63wmsw kargo dahil 1470 /12 oldu 50 lirada daha ucuz garanti uzatması bildiğim kadarıyla...Bu arada bendeki tek kapılı arçelik buzdolabınıda 150 tl ye sattım ilk taksit ve garanti uzatma bedavaya geldi....Seviyorum 2. el sitelerini
    Harun bey vestel konusunda aman diyelim zaten forumu okuduğunuzda anlarsınız..Adamlar nereden çalsak kıssak derdindeler..Haa alıncak modeli vardır ama adamlar 2000 üstü fiyat çekiyorlar.Bende haliyle diyorum.Çünkü kesinlikle bildiğin katbekat üstün sharp o fiyata.Ki birde capon ..Ama onun muadili ürün uzakdoğu ürünlerinde 1400 küsüre alınabiliyor...kasası 1 cm açılmış vestel lcd tv biliyorum daha ne olsun...

• Hocam dolabınız hayırlı olsun ,nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?
    Teşekkürler.
  • beyazeşyam dan aldım.. ürün ertesi gün kargolandı aras kargodan hemen mesajı geldi..İlgililer gayet...ilgili derken hemen gönderdiler..yoksa teldeki arkadaş pek ilgili değil
  • Peki hocam Van/Erciş'te görev yapıyorum fakat burda samsung servisi yok en yakın 100km Van'da görünüyor.Kurulum işlemi nasıl olur ve garanti uzatma konusunuda yetkili servislerden mi yapabiliyoruz sadece?
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende erzurumda görev yapıyorum.Dilerseniz pm dende ulaşabilirsiniz...Vandaki servisi bir arayın.Sanırım gelip kurulum yapmak zorundadırlar...Yoksa ercişte ne olacak arçelik beko vestel.Onlarda tırt.Ya alacaksınız ucuz bi modelini garantisi var diye kullanacaksınız yada bu şekilBUgün servisi aradım yarın ürün geldiğinde arıycam tekrar gelecekler kurulum o zaman yapılacak..
  • Arıza vereceği zamana kadar tayinim çıkar sanırım :) kurulum olsun da gerisi sorun değil.Bir de hocam emsw ile emew arasındaki fark tam olarak nedir?
  • Bildiğim kadarıyla derimsi kaplamalı olanı var sonra beyaz olanı gri olanı ve su pınarlı olanı..Gri değilse o deri muhabbetidir.ama bi halta benzemiyor.Sırf öle die para vermek hata ki internette satış yapan sitelerde fiyat farkı bile yok...
  • Sağolasın hocam cevapların için.
  • Ne demek..Bu konuyu bunun için açtık sonuçta
  • Arkadaşlar buzdolabı geldi hemen kurulumu yapıldı alt kapının ön yüzünde 2 noktada boya atmaları vardı servis kaydını aldı kapısını bi ara değişecekler.Birde su sebilinin doldurduğumuz kapağının sağ köşesi kırık onuda söyledim değişecekler..Dolabın hacmi gayet geniş..Fotolara birde bardak koydum emsal teşkil etsin diye..Kapı açık alarmıda çalışıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar buzdolabı geldi hemen kurulumu yapıldı alt kapının ön yüzünde 2 noktada boya atmaları vardı servis kaydını aldı kapısını bi ara değişecekler.Birde su sebilinin doldurduğumuz kapağının sağ köşesi kırık onuda söyledim değişecekler..Dolabın hacmi gayet geniş..Fotolara birde bardak koydum emsal teşkil etsin diye..Kapı açık alarmıda çalışıyor..

Ya arkadaşım, orası atık,burası kırık..Niye kabul ediyorsun,belli ki depoda ya da kargoda zarar görmüş.
    Ver geri yenisini göndersinler.Daha baştan tamirli cihaz içine siner mi insanın?

• Dostum tamir olmayacak kapı yenisiyle değişecek..Ayrıca zaten kutusunda sorun yoktu onun için adamlar değiştiriyorlar.Kutusunda sorun olsaydı kargoyu teslim almazdım..Haa 400 lira az verdim bunada razıyım aslında ama adamların değiştirmesi gerektiği için değiştirin dedim.Ki onlarda zaten garanti belgesine not ettiler..Bu kapı değişip yeni kapı geldiğinde ürün tamir görmüş olmayacakki..
  • Arkadaşlar bu arada garanti uzatma muhabbetini sorup danışmayı unuttum.:Kaç lira ödüyoruz tam olarak garanti kaç yıldan kaç yıla çıkıyor?Dolap kapağı değişimine geldiklerinde garantiyi uzattırayım o zaman..
  • İlk izlenimlerim güzel fakat yumurtalıkları ne öyle çok kolpa..
    Benim eski tek kapılı arçeliğimin bile daha iyi..Uysaydı ona takcaktım uymadı..Birde türk usulü 30 adet yumurtayı koyacak yumurtalık yok.En fazla 15 tane alır.Geri kalanını Fill in the blanks yapıcaksunuz
  • ek garantiye anakart arızaları dahil değil,tekrar sorup teyid ettirin derim.
  • Bu arada ilk kurulumdan sonra baya bir uzun süre çalışması normalmi?Saat 11 gibi fişini taktık.Baya bir fazla çalışıyor gibi geldi..Biraz önce durmuştu şimdi gene çalışmaya başladı..
  • Arkadaşlar bu dolabın açılmadığını farzedersek kaç dakikada bir çalışmaya başlayıp ne kadar çalışmalıdır?Sanki benim eski tek kapılı arçelik dolabıma göre çok daha fazla motor aktif?Rt63 serisi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.